Ağustos 2017 anne adayları

merhaba kızlar benimde bat 7 kasım beta hcg66 çıktı alt ultrasonla baktığında nokta gibi bişey var muhtemelen kese yinede emin olamayız dedi. dr 10 gün sonraya randevu verdi keseye bakmak için kanaman yoksa bi problem olmaz dedi sizce 10 gün sonrası geç mi

günaydın kızlar bizde bugün 5+4 olduk aşırı bel ağrım var akşamları kalkamıyorum sizde böyle misiniz

Merhaba aranıza yeni katıldım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Kızlar birşey sormak istiyorum. Şimdi benim hamile olmasam normalde 2. Adet olma günüme tam 1 hafta kaldı. Progestan alsam bile ki vajinal aldığım için bir kısmı dışarı çıkıyor hafif kahve daha çok sarı gibi çok da akışkan olmayan lekelenmem oluyor. Göğüslerim zaten ay boyu hassastı ancak daha da hassaslaştı diyebilirim. Sizde de hernekadar adet görmesek de adete yakın normalde 1 hafta önce başlayan belirtilerinizde artma falan oluyor mu? Hafifçe kasık batmalarım da oluyor.

Kizlar gebeligin ilk haftalari (4ve5.hafta) cok belirtiniz var mi neler bu belirtiler

Kizlar gebeligin ilk haftalari (4ve5.hafta) cok belirtiniz var mi neler bu belirtiler

Gaz sancıları, mide yanmaları, bacakların üst kısmında sızlamalar, hafif baş dönmeleri ve göğüslerde gerginlik hissi ve sızlama var.

Bana da 10 gün sonra gel, kanaman olursa hemen gel dedi. Geç değil bence, ultrasonda görülebilecek boyuta gelmesini bekliyorlar.

Merhaba canım bende 3 Aralık da 4 haftalık hamile olduğu öğrendim göğüslerde gerginlik sızlama oluyor karnıma da hafif hafif ağrı giriyor. Hamile olduğumu öğrenmesem regl olacağımı düşünürdüm.

Adet sancılarından farklı olarak göğüs ucu hassasiyeti ile koltuk altı ağrım vardı bir de komikgelecek ama kirpiklerim kıvrılıp tel tel oldu Şu anda kaşık ağrılarım var benim

Bana da 10 gün sonra gel, kanaman olursa hemen gel dedi. Geç değil bence, ultrasonda görülebilecek boyuta gelmesini bekliyorlar.
Benim beta değeri düşük olunca biraz kafan karışmıştı ama bekliyoruz artık randevu inş sıkıntısız olur. Şen'inde belinde ve kaşıkların da ağrı oluyor mu

Ben de katıldım aranıza hanımlar :) Dün sabah rüyamda test yapıp çift çizgi çıktığını gördüm. Bilinçaltı oyunu deyip geri uyudum. Tekrar aynı rüyayı görünce tamam test yapıcam ama negatif çıkacak dedim kendi kendime. Eşim uyuyordu, testi yaptım ve anında çift çizgi çıktı. Hâlâ şoktayım. Doktor erken olduğu için ultrasonda görünmüyor dedi, bilmiyorum nasıl geçecek günler. Bu arada beta 834 çıktı.

Benim beta değeri düşük olunca biraz kafan karışmıştı ama bekliyoruz artık randevu inş sıkıntısız olur. Şen'inde belinde ve kaşıkların da ağrı oluyor mu

Bende çok az bel ağrısı var ama daha çok gaz sancıları çekiyorum. Kasıklarda arada dolgunluk ve her an adet başlayacakmış gibi hisler oluyor. Dün doktorumu arayıp sordum; "Normal." dedi.

Kızlar selamlar,

Ben de geldim aranıza, adetime 4 gün kala ümitsiz bi şekilde test yapmıştım ve negatif çıkmıştı, sonra öğlen gibi teste tekrar baktığımda ikinci çizginin silik bi şekilde belirdiğini gördüm. Heyecanla doktora gittim ve kan değerim 38 çıktı çok şaşırdım çok mutlu oldum. daha henüz kesemizi görmedik ama çok heyecanlıyım :)

Kizlar cok soru sordm ama az once lavaboya gttm akintim suana kadar seffafti simdi sari ve daha koyu kivamli normal mi daha once kurtaj oldum lekelenmelerim oluyodu akinti sariya donunce korktm kahve lekeye donusmesinden belim de agryr bugun

Benim yumurtlama tarihimden bugüne akıntım var. ( test öncesi bu yüzden bekliyordum pozitif sonucu ) bunun dışında uyku ve ara ara çarpıntım var.

Benim de akıntım çok şiddetli belim, sırtım, karnım, kasıklarım cok ağrıyor uykumdan uyandım karnımda hafif hafif batmalar normal mi herkeste oluyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…