Ağustos 2017 anne adayları

Mide yanmasi yaşayan var mi benim gibi,günlük hayatımı çok olumsuz etkiliyor,agridan kivraniyorum, ilaç da kullanıyorum gecmiyor hic

Merhaba bayanlar, bugun doktora gittim 6+6 yim doktorda keseyi gorduk ama kalp atisini duyamadik. Devlet hastanesine gitmistim. Simdi ogleden sonra medipole gidecegim tesaduf ayni gune oldu randevum. 6+6 icin normal mi kalp atisini duyamamak cok merak ediyorum.

Bende bugün kalp atisi icin doktora gidecem 7 hafta j oldu bugün ogleden sonra randevum ama duyulmayada bilir 8-9haftada duyanlar var

Rabbim nasip etsin cnm okuduk inşallah hayırlısıyla olsun.

Bende bugün kalp atisi icin doktora gidecem 7 hafta j oldu bugün ogleden sonra randevum ama duyulmayada bilir 8-9haftada duyanlar var

Canım güzel haberlerini alırız inşallah merakla bekliyorm
O güzel sesi duyarsın inşallah pit pit pit ..

şimdiden herkesi tebrik ederim.. ben pko hastasıyım buna rağmen üç gün önce hamile oldugumu ögrendim insallah sıkıntısız bebişleri kucagımıza alırız

Cnm rabbim ginlune gore versin insallah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
Bizede kucaginiza saglikla omruyle hayirlsiyla almayi nasip etsin insallah

Kalp atışını duyduk çok şükür 6 hafta 6 günlük. Ancak folik asit değerim yüksek çıktı inşallah ilerde otizm gibi bir risk oluşturmaz. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Merhaba ben bugun tekrar doktora gittim ve sunu anladim ki maalesef devlet hastanelerinde ya imkan yok yada ilgilenilmiyor. Ayni gun doktora gitmeme ragmen devlet hastanesindeki doktor kalp atisi icin iki hafta sonra gel dedi ozeldeki doktorda kalp atisini dinledik. Cok mutlu oldum masallah cok guzel bir duyguymus. Bazi testler verdi bir ay sonra yaptir gel dedi. Folik asit icinde onceden başladıysan kullanmaya iki uc gunde bir kullan artik dedi hergun kullanma dedi.

Bayanlar bisey soracagim doktor benden bazi genel tahliller istedi. Devlet hastanesinde yaptırmayi dusunuyorum cunku ozel hastanede 800 tl civari oldugunu soylediler. Doktorumda disaridan kabul edebilirm dedi. Bende dahiliye doktorunu taniyorum devlet hastanesinde. Acaba o yapabilirmi testleri. Genelde hamilelikten once testlerimi hep yapardi o. Testleri yazayim sizede;
HEMOGRAM
TİT/İdrar kültürü
TSH
AKŞ/AST/ALT
ÜRE/ kreatinin
Hepatit marker
Toxo igm
Cmv igm
Rubella igm

Cnm muayene ucreti haric 3 tl aldilar benden ozel hastanede o testlere

Devlette yaptirip ozelde doktora gosteren arkadasim var doktorlar bir sorun cikarmiyor yapiyorlar dedi

Arkdaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza diğer topikdeydm. Bende gebeliğimi pzartesi öğrendim ve değerim 3856 çıkdı bana göre bu hafta yeni doldurduk 4.ncü haftamızı ama ebe 6 haftalıktr dedi bu değere göre sizce durum nedir

Benden de bi kaç test istedi isimlerini hatırlatmıyorm 5. Haftada istemişti özel hastanede yaptırmak istemezsen sağlık ocağında yaptır dedi ben de öyle yaptım tsh tit üre rubella vardı ama toxo yu hatırlamıyorum onu ben de yaptırmak istiyorum evde kedi besliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…