Bende bugün kalp atisi icin doktora gidecem 7 hafta j oldu bugün ogleden sonra randevum ama duyulmayada bilir 8-9haftada duyanlar varMerhaba bayanlar, bugun doktora gittim 6+6 yim doktorda keseyi gorduk ama kalp atisini duyamadik. Devlet hastanesine gitmistim. Simdi ogleden sonra medipole gidecegim tesaduf ayni gune oldu randevum. 6+6 icin normal mi kalp atisini duyamamak cok merak ediyorum.
Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Aminnn Allah razı olsunnRabbim nasip etsin cnm okuduk inşallah hayırlısıyla olsun.
Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz
Allahın izniyle olur inşallah canım
Bende bugün kalp atisi icin doktora gidecem 7 hafta j oldu bugün ogleden sonra randevum ama duyulmayada bilir 8-9haftada duyanlar var
Cnm rabbim ginlune gore versin insallah isteyen herkese nasip etsin tez zamandaSevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Aminnn Allah razı olsun canımmmCnm rabbim ginlune gore versin insallah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
Bizede kucaginiza saglikla omruyle hayirlsiyla almayi nasip etsin insallah
Cnm muayene ucreti haric 3 tl aldilar benden ozel hastanede o testlereBayanlar bisey soracagim doktor benden bazi genel tahliller istedi. Devlet hastanesinde yaptırmayi dusunuyorum cunku ozel hastanede 800 tl civari oldugunu soylediler. Doktorumda disaridan kabul edebilirm dedi. Bende dahiliye doktorunu taniyorum devlet hastanesinde. Acaba o yapabilirmi testleri. Genelde hamilelikten once testlerimi hep yapardi o. Testleri yazayim sizede;
HEMOGRAM
TİT/İdrar kültürü
TSH
AKŞ/AST/ALT
ÜRE/ kreatinin
Hepatit marker
Toxo igm
Cmv igm
Rubella igm
Devlette yaptirip ozelde doktora gosteren arkadasim var doktorlar bir sorun cikarmiyor yapiyorlar dediBayanlar bisey soracagim doktor benden bazi genel tahliller istedi. Devlet hastanesinde yaptırmayi dusunuyorum cunku ozel hastanede 800 tl civari oldugunu soylediler. Doktorumda disaridan kabul edebilirm dedi. Bende dahiliye doktorunu taniyorum devlet hastanesinde. Acaba o yapabilirmi testleri. Genelde hamilelikten once testlerimi hep yapardi o. Testleri yazayim sizede;
HEMOGRAM
TİT/İdrar kültürü
TSH
AKŞ/AST/ALT
ÜRE/ kreatinin
Hepatit marker
Toxo igm
Cmv igm
Rubella igm
Benden de bi kaç test istedi isimlerini hatırlatmıyorm 5. Haftada istemişti özel hastanede yaptırmak istemezsen sağlık ocağında yaptır dedi ben de öyle yaptım tsh tit üre rubella vardı ama toxo yu hatırlamıyorum onu ben de yaptırmak istiyorum evde kedi besliyorumBayanlar bisey soracagim doktor benden bazi genel tahliller istedi. Devlet hastanesinde yaptırmayi dusunuyorum cunku ozel hastanede 800 tl civari oldugunu soylediler. Doktorumda disaridan kabul edebilirm dedi. Bende dahiliye doktorunu taniyorum devlet hastanesinde. Acaba o yapabilirmi testleri. Genelde hamilelikten once testlerimi hep yapardi o. Testleri yazayim sizede;
HEMOGRAM
TİT/İdrar kültürü
TSH
AKŞ/AST/ALT
ÜRE/ kreatinin
Hepatit marker
Toxo igm
Cmv igm
Rubella igm