Ağustos 2017 anne adayları

kızlar bende bugün 5. haftama girdim. salı günü doktora gideceğim ama kontroller nasıl oluyor korkuyorum biraz alttan muayene falan oluyormuş . bilenler beni bilgilendirebilirmi? ilk defa gideceğim.

Ben daha hiç alttan muayene olmadım ultrasonda gerekli bilgiyi edindiği takdirde alttan muayene istemiyor

Kizlar bn 6 haftalik hamileyim 4 gundur yogun mide bulantim vardi bugun yok sizin o haftalarda hep oluyo muydu kalp atisini duyamadk dahaben son 5+5 te gtmstm doktora

Herhangi bir saglik sigortaniz yok mu ki.ben sgk liyim muayene ucretine ek 3 tl aldilar sadece

Mide yanmasi olan var mi? Çok erken başladı benim birkaç haftadır dayanılmaz!

Mide yanmasi olan var mi? Çok erken başladı benim birkaç haftadır dayanılmaz!

Canım benim bulantim var özellikle akşamları çok artıyor
Yanma için yoğurt iyi gelebilir eksi olmamak kaydıyla dene canım istersen ya da mide asidini çeker leblebi
İlk gebeliğim de bunlar bana kurtarıcı olmuştu

Bu testleri bende yaptırdm hem de sağlık ocağında doktor yönlendirdi beni de kendisi özel de doktorum
Devlet zaten bu testlerin yapılmasını istiyor eğer sağlık ocağı müsaitse yani laboratuvar gelişmişse yapıyorlar arkadaşlar
Olmadı devlet hastanesi de yapıyor

Ahh ahh benim 2.hamileligim bir kızım var onda bu kadar erken baslamamisti bu daha zor geçiyor mide yanmasi vardı zaten sabahtan beri birazcık salatalık bir trabzon hurmasi yedim az önce yanma siddetlendi ve kustum.Kizimda hiç kusmamistim.Hiç is yapamıyorum, kızımla ilgilenemiyorum inşallah geçer böyle devam etmez.

Sözde 2.ler kolay geçerdi benim de bir kızım var onda bu kadar zorlanmamistim ona güvenerek kardeşi olsun istedik ama suan kızımla ilgilenemiyorum bile zaten çok istahsiz ,inşallah geçer cok siddetliydi mide yanman az once de kustum çok fena.

Slm cici hamisler nasilsiniz nasil geciyor gunleriniz benimde 8 .haftam mide bulantilarim ve mide agrim var buun disinda cok sukur iyiyiz

Ben yemek görmek istemiyorum. Öğlen tatlı yedim şimdi tuzlu atıştırmalık daha çok kilo alıcam korkuyorum kusma yok sadece tiksinti

Anne olmak kadın olmak hep zor ...
Bir de mizmiz erkekler varya biz daha güçlüyüz diyen..
Ben de kızıma kardeş istedim çıktım bir yola ama dediğiniz gibi şu an onunla ilgilenemiyorum ne yazık ki..
İnşallah bu günler hemen sağlıkla geçer..
Çok da alışmıştım rahatlığa yaw kızım 4 yaşında
Şimdi yeniden başa dönüyorum...
Allah verir sabrını da rızkını da insallah..

Slm cici hamisler nasilsiniz nasil geciyor gunleriniz benimde 8 .haftam mide bulantilarim ve mide agrim var buun disinda cok sukur iyiyiz
Iyiyim demek isterdim ama yine de şükür tabi ...modelden çok çekiyorum hissetmek istemiyorum artik agri..yanma,gecer insallah tez zamanda.

Aynen ben de alismisim rahatlığa. Hic enerjim yok mide yanmasi bitirdi beni daha şimdiden nasıl bakicam bebeğe diye düşünmeden edemiyorum kendime bile bakamıyorum.

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım umarım hepimiz hayırlısı ile alırız bebişleri kucağımıza bende 33 yaşındayım bursada yaşıyorum 27 aylık bir oğlum var bu şkinci bebiş allah nasip ederse

Herhangi bir saglik sigortaniz yok mu ki.ben sgk liyim muayene ucretine ek 3 tl aldilar sadece
Ozel saglik sigortam yok eger fiyti biraz daha makul olsaydi yaptirirdim fakat 800 tl cok pahali. Umarim devlet hastanesinde dahiliyede hallederim. Olmadi saglik ocaginada bir sorarim bakalim.

Cok tesekkur ederm canm bir sorayim bakalm ben. İnsalah bizim saglik ocagida yapar. Kan falan aliyordu oyle hatirliyorum tahlil yapiyordu sanirim.

Sitede ne kadar çok bursalı hamile var. Ben de bursada otıruyorum 33 yaşındayım ama ilk bebeğim olucak inşallah

Hamişler Günaydın yaa lütfen bilginiz varsa paylaşınn... ilk 2 ay nerdeyse her hafta ultrason a girdim (düşük tehlikesinden dolayi) geçen hafta girdim bu haftada girsem sakıncası olur mu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…