Hayırlı uğurlu olsun canım şükür rabbim sana nasip etmiş sağlıkla kavuşman dileğiyle bende evde test yaptım 21 inde benimde pozitif çıktı iyi yapmışsın 28 eandevu almakla bence kese görünür o tarihteMerhaba ben de geldim.
Ben 10 yıllık evliyim. 8 Yıl önce dış gebelik geçirdim,sağ tüpü alındı. Sonrasında 3 kere kimyasal gebelik yaşadım, sonrasında da tüp bebek yaptırdım o da kimyasal gebelik. Sonrasında eşimin spermleri sıfırlandı, ameliyatla da bulunamadı. İlaç tedavisinden sonra 2 kere daha tüp bebek yaptırdık, ilki yine kimyasal, diğeri hiç tutmadı. Biz de bıraktık artık çünkü spermleri tekrar sıfırlandı. Geçen ay bitkisel bir kür yaptım eşime. 16 kasım adet başlangıcıdır geçince 21 aralıkta evde test yaptım 2. çizgi hemen çıktı, 23 aralıkta doktora gittim ultrasyonda gözükmedi, hcg 731 çıktı, hamilesin dedi doktor, iğne ilaç başladık, 5 ocakta gel dedi çok geç diye ben de başka doktordan 28 inde randevu aldım.
Biraz uzun oldu ama inşallah herşey yolunda gider
Hayırlı uğurlu olsun canım şükür rabbim sana nasip etmiş sağlıkla kavuşman dileğiyle bende evde test yaptım 21 inde benimde pozitif çıktı iyi yapmışsın 28 eandevu almakla bence kese görünür o tarihte
Teşekkür ederim canım sağolİnşallah canım, çok dua ediyorum. Senin de hayırlı olsun, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Cnm 5 hafta da gozukuyor bazen gec döllenme oluyor o zaman bu süre biraz uzaya biliyor ben 5+1 gormustumKizlar kese ne zaman gorunur
Ben 4+2 de vajinal ultrasonla görmüştümKizlar kese ne zaman gorunur
Merhaba ben de geldim.
Ben 10 yıllık evliyim. 8 Yıl önce dış gebelik geçirdim,sağ tüpü alındı. Sonrasında 3 kere kimyasal gebelik yaşadım, sonrasında da tüp bebek yaptırdım o da kimyasal gebelik. Sonrasında eşimin spermleri sıfırlandı, ameliyatla da bulunamadı. İlaç tedavisinden sonra 2 kere daha tüp bebek yaptırdık, ilki yine kimyasal, diğeri hiç tutmadı. Biz de bıraktık artık çünkü spermleri tekrar sıfırlandı. Geçen ay bitkisel bir kür yaptım eşime. 16 kasım adet başlangıcıdır geçince 21 aralıkta evde test yaptım 2. çizgi hemen çıktı, 23 aralıkta doktora gittim ultrasyonda gözükmedi, hcg 731 çıktı, hamilesin dedi doktor, iğne ilaç başladık, 5 ocakta gel dedi çok geç diye ben de başka doktordan 28 inde randevu aldım.
Hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Eşine hangi kürü yaptın yazar mısın lütfen..
Merhaba ben de geldim.
Arkadaşım inşallah her şey yolunda gider
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini ..
Kalp atislarini büyük ihtimal duyarsin cnm kalp atislari baslamasiyla migde bulantilari baslarmis bende bas agrisi cok migdemde agriyor kusmam yok asermemde yok istahsizim yumurta yiyeyimiyorum şimdilikMerhaba güzel anneler
Çok fena bulantim başladı benim de
Özellikle gece yataktan kalkıp istifra ediyorm gece olması bana ilginç geldi en kötüsü banyoya gidip gelmekten geceleri uyuyamiyorum...
Siz de nasıl gidiyor gebelik
En çok neye aseriyorsunuz :)
Çarşamba kontrolüm var o kadar çok korkuyorum ki anlatamam kalp atışlarını duymadım daha .
İnşallah bana da nasip olur o güzel sesi duymak
Sevgiyle kalın hanimlar öpüyorum
Canım sağol, kürü forumdan mı aldım hatırlamıyorum. Aslında daha 1 ay kullandı bu yüzden sperm kalitesi iyi değildir diye düşünüyorum belki boş gebelik olabilir ama hayırlısı. Resim olarak ekledim
merhabalar ben 6+5 günlüğüm bulantım yok henüzBulantınız var mı , benim ara ara oluyor kusmadım. Portakal suyu içince artıryor sanki
merhabalar 5 haftalıkken kese gözükürKizlar kese ne zaman gorunur
merhaba bende yaptırıcam bu testleri özel de fiyat bu kadar mı? bende özele gidiyorum şuan perşembe günü doktora gidicem tekrar kalp atışını dinlemek için hemde testleri yaparız dedii doktor ama bu kadar tutarsa yaptırmam özeleHerhangi bir saglik sigortaniz yok mu ki.ben sgk liyim muayene ucretine ek 3 tl aldilar sadece
Ya sanirim herhangi bir devlet guvencesi olmayan fazla ucret ödüyor eger varsa guvenceniz benim gibi yalnizca 3 tl ek ucret aldilar muayene ucreti haricmerhaba bende yaptırıcam bu testleri özel de fiyat bu kadar mı? bende özele gidiyorum şuan perşembe günü doktora gidicem tekrar kalp atışını dinlemek için hemde testleri yaparız dedii doktor ama bu kadar tutarsa yaptırmam özele