Ağustos 2017 anne adayları

7.haftadayim bende hic bulanti kusma falan yok cok şükür. Bulanti olsa 4. 5. Haftadan itibaren baslar. Herkesin farkli tabi bunyesi ama ilk başta bulanmiyorsa hic baslamaz

Merhaba annecikler :) topikte yeniyim. ben de mide bulantısı yaşayanlardanım. Her zaman kusmuyorum ama her daim içim bulanıyo. Limonlu soda, çubuk kraker, naneli sakız yoldaşım oldu :) tavsiye ederim. Ayrıca gaz ve şişkinlik de yaşıyorum. Herkeste aynı olmuyor gebelik, midesi bulanmayanlar şanslı %25lik bölümdesiniz kıymetini bilin. Neyseki ilk 3-4 ay vücudumuzdaki depodan beslenip gelişebiliyor bebeklerimiz. Yumurta, balık, süt tüketmelisin diyorlar ama adını duymaya bile tahammülüm yok. Bir de sürekli halsizim uyku halindeyim ama gece çok sık uyanıyorum. Hepinize sağlıklı bi gebelik dilerim :)

Merhaba arkadaslar bende.simdi doktoruma gidiyorum 6 haftalik hamileyim kalp atislarini duyacagiz kismetse pendik bolge hastanesinden doğan cucelogluna gidiyorum gayet memnunum doktorumdan giden arkadaslr varsa yazabilir bi acaba

Bende kusma yok sadece tiksinti çok sevdiğim şeylerde tiksinti ve hiç canım yemek istemiyor halbuki ben çok iştahlıydım Allah bebeklerimize sağlık versinde gerisi problem değil

Bende kusma yok sadece tiksinti çok sevdiğim şeylerde tiksinti ve hiç canım yemek istemiyor halbuki ben çok iştahlıydım Allah bebeklerimize sağlık versinde gerisi problem değil
Benimde migde bulantim oluyo ise gidip gelirken onun haricinde birsey yok bugun doktordn geldim hersey iyi cok sukur

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım Sat 4 kasımdı bn 4 aralıkta tahlil yaptırdım hcg 29 çıktı 8 aralıkta doktora gittim ultrasonda kese vs hiç bişey gözükmedi ama hcg 261 çıktı doktor 2 hafta sonra gel kese anca gözükür ddi sanırım geç döllenme olmuş o yüzden gözükmedi ilk gebeliğim o yüzden tedirginim internette cok fazla olumsuz şey var o yüzden sürekli doktora gitmek istemiyorum gitmişken kalp atışınıda duyalım diyorum ama ne Zaman gitmeliyim ? Şuan 6+6 yım

Merhaba arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım bu ilk paylaşımim.
6+4 haftalık hamileyim ben de
Mide bulantısı bende de var ama kusma yok çok şükür şimdilik
bu ikinci gebeligim ilk gebelikte yatak döşek yattım çok fenaydim
Bundan önce bir düşugüm var ne yazikki 10.haftada sonlandı
O kadar korkuyorum ki size anlatamam
Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımiza almayı nasip eder inşallah
Progestan ve düşük önleyici iğne kullanıyorum haftaya kalp atışlarını duymaya gidecem inşallah nasip olur yarabbim
Herkese kucak dolusu sevgiler güzel anneler

Canım merhaba
Kalp atışı duyumu gebelige gire değişiyor bildiğim kadarıyla ama 8.hafta ya da 9. Hafta en ideal
Şu anda 7. Haftada sin önümüzdeki hafta gidebilirsin bence
Güzel haberlerini alırız inşallah

Tabiki gitmen gerek canim test istiyor senden bende 6 haftalik hamileyim 2 kez gitim test yaptirdim.kan falan kalp atisini keseyi gorduk 1 ay sonra tekrar gidicem gitmemezlik yapma akso bisey olur allah korusun allah kucaguna almayi nasip etsin sağlıklı

Allah saglikli kucağına almayi nasip etsin

Merhaba Can'ım o Zaman bi hafta daha bekleyip öyle gidiyim Kasık agrım oluyo arada korkuyorum sürekli Bişey olcak diye

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Can'ım Ultrasonla gözüktü mü yoksa transvajinal ultrasonla mı baktılar ?

Bebeğin kalp atışlarını ne zaman duydunuz
5+3 de gittim keseyi gördük şükür ama Dr iki hafta sonra gelin dedi bu günler geçmiyor inanki ..

Cnm benimde sat 4 kasım 6+2de gittim kese cok netti kalp atisi yoktu sen simdi gitsen kese kalp atisi duyulur ben haftaya 8 haftalik ta gidecem

Kızlar olumsuz şeyleri okumayalım ben de kafayı bozuyorum okudukça akışına bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…