Canim korkma icini ferah tutmaya calis.iyi dusun iyi olsun derler.bende cok okuyorum ama dis gebelik olunca bi sürü sey olmasi lazim.mesela kanama ya da lekelenme surekli olarak ya da siddetli omuz agrisi ayrica beta hcg cok az miktarda yukseliyomus hani saglikli bi gebelikte en az 2 kati ve daha fazlasi artarken dis gebelikte artiyo ama duzensiz.diye biliorum ben.Bugun doktora gittim ultrasonla bakti ama henuz gozukmuyor dedi. 10 gun sonra tekrar gel dedi. 5+4 um. İnsallah haftaya persembe gunude doktora gidecegim o zaman gorebilir,duyabilirim. Doktora nette okuyorum acikcasi korkuyorm bisey olma ihtimali varmi dedm. Dis gebelik olup olmadgi ancak 10 gun sonra gorebiliriz dedi. Kotu bisey demedimi ama ben korkuyorum.
Hayırlı olsun canm ben suan 6+6 oldum sali duydum kalp atisini sen duydunmubenim de 29 Ekimdiçok beklentim yoktu o yuzden bat ı 5 gün gecince anca test yaptim sonra keşke hemen yapsaymisim dedim ama biraz geç öğrenmiş oldum,hayırlısı olsun.
haberlerini bekliyoruz :)günaydın kızlar biz bugün 6+4 olduk birazdan kalp atışları için gidecem çok korkuyorum inşallah sorun yoktur
Canm sali kontrole gttm gordm kalp atisini da duydmBenim de sat 28 ekimm. Sen görebildin mi bebişini...
Pardon canm yanls oldu bugun 7 haftalik oldum:)Hayırlı olsun canm ben suan 6+6 oldum sali duydum kalp atisini sen duydunmu
iki gun once bendede acik kahve akinti geldi belim ve bacaklarim ağrıyor doktoru aradim olabilir fazlalasmadikca sorun yok uzan dinlen bu kanamalar olabilir normal dedi bende 2ay once kaybettim bebegimi vitamin ve coraspirin kullaniyorumDün dr bana Ağrı'lar sancılar normal lekelenme ve kanama olmadıkça dedi fakat hafif bi kahverengi leke oldu bende de dün ve bugün aklım karışık yarın bi gitsemmi ki arayamadım da dr u dinleniyorum sadece
iki gun once bendede acik kahve akinti geldi belim ve bacaklarim ağrıyor doktoru aradim olabilir fazlalasmadikca sorun yok uzan dinlen bu kanamalar olabilir normal dedi bende 2ay once kaybettim bebegimi vitamin ve coraspirin kullaniyorumDün dr bana Ağrı'lar sancılar normal lekelenme ve kanama olmadıkça dedi fakat hafif bi kahverengi leke oldu bende de dün ve bugün aklım karışık yarın bi gitsemmi ki arayamadım da dr u dinleniyorum sadece
Ayy gözünaydin darısı bana pazartesi gittim ben 6+1 göründü ama kalp atışı duyamadim daha...Canm sali kontrole gttm gordm kalp atisini da duydm
iki gun once bendede acik kahve akinti geldi belim ve bacaklarim ağrıyor doktoru aradim olabilir fazlalasmadikca sorun yok uzan dinlen bu kanamalar olabilir normal dedi bende 2ay once kaybettim bebegimi vitamin ve coraspirin kullaniyorum
Bir dusugum oldugu icin tedbir amacli verdi coraspirini progesterona gerek yok dedi dun sordum olur lekelenme cok olmadikca sorun olmaz dedi cumartesi kontrole gidecemÇok üzüldüm inşallah bu sefer sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza. Kan pıhtılaşmasımı var coraspirin onun için mi ? Bende progestan kullanmam gereklimi diye sorcam pzts gitmeyi düşünüyorum inş .
Ne guzel yazmissin cok tesekkur ederm okurken icim rahatladi. Haklisin olumlu dusunelm anin tadini cikaralimCani
Canim korkma icini ferah tutmaya calis.iyi dusun iyi olsun derler.bende cok okuyorum ama dis gebelik olunca bi sürü sey olmasi lazim.mesela kanama ya da lekelenme surekli olarak ya da siddetli omuz agrisi ayrica beta hcg cok az miktarda yukseliyomus hani saglikli bi gebelikte en az 2 kati ve daha fazlasi artarken dis gebelikte artiyo ama duzensiz.diye biliorum ben.
Biliyorum cok zor ama raht birak kendini dusunme. Sana diyorum bende ayni senin gibiyim. surekli dusunuyorum ama suan bu guzel mutlulugun tadini cikarmayi mi kaciriyoruz acaba dusunerek. Bazen anin da tadini cikarmak lazim. İnsallah hepimiz icin huzurlu guzel seyler olur.İnşallah Canım ya biraz sancılarımda var bilemiyorum içim rahat değil 5 ay önce düşük yaptım en ufak bişeyde panik oluyorum :/
Biliyorum cok zor ama raht birak kendini dusunme. Sana diyorum bende ayni senin gibiyim. surekli dusunuyorum ama suan bu guzel mutlulugun tadini cikarmayi mi kaciriyoruz acaba dusunerek. Bazen anin da tadini cikarmak lazim. İnsallah hepimiz icin huzurlu guzel seyler olur.
kızlar doktordan geldim çok şükür pıt pıtları duyduk allahım devamını getirsinhaberlerini bekliyoruz :)
Ablaminda cocugu var. Aynilarini soyluyor cok arastirma birak boyle daha cok takiylrsun kafaya diyor ama elde degil. Bebegimizin kalp atisini duyunca belki rahat ederiz.Amin Canımm inşallah doğru söylüyorsun keşke elimizde olsada takmasak benim 4 yaşında oğlum var ona hamileliğim de çok bilgisizdim ve çok rahat bi hamilelik geçirdim :) fazla şey bilmek iyi değil sanırım
Darisi basimiza insallahkızlar doktordan geldim çok şükür pıt pıtları duyduk allahım devamını getirsin
Ablaminda cocugu var. Aynilarini soyluyor cok arastirma birak boyle daha cok takiylrsun kafaya diyor ama elde degil. Bebegimizin kalp atisini duyunca belki rahat ederiz.
kızlar doktordan geldim çok şükür pıt pıtları duyduk allahım devamını getirsin