Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Aynen
İnsallah tutmustur canm pztesi gelmez artık bana. Kan tahlili olmadan hıc bir belirti birsey ifade etmiyor anladıgım kadarıyla. Cok okudum burda herkes farklı birsey diyor.
Aynen belirtiler tutanlada uyusuyo tutmayanlada benim tek tesellim kasiklarimda ilk kez agri olmasi ben adetliyken bile kasik bel agrim olmaz banada sali gunu gelmiyo vallahi uyusam uyansam sali gunu olmus olsa

Aynen

Aynen belirtiler tutanlada uyusuyo tutmayanlada benim tek tesellim kasiklarimda ilk kez agri olmasi ben adetliyken bile kasik bel agrim olmaz banada sali gunu gelmiyo vallahi uyusam uyansam sali gunu olmus olsa
Bu cok güzel bir gelişme senin için canm. İçimden bir ses güzel bir haber alacakmısız gibi senin adına. Benm ilk oldıgu için birsey diyemiyorum :)

Öyle miydi yanlıs hatırlamısım. Ay bilmiyorum güzelim su cuma günü dua edelim biz de sevinelim artk
Ben yasin le meryem duasi okudum bugun insllah allah hepimizin gonlune gore veririr mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine dularimizi kabul etsin

Ben de bugun aşılama yaptirdim 15 gun sonra kanda gebelik testi yaptiracagim hayirlisi olur inşaallah hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…