- 17 Aralık 2015
- 26.601
- 48.498
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
Aynen belirtiler tutanlada uyusuyo tutmayanlada benim tek tesellim kasiklarimda ilk kez agri olmasi ben adetliyken bile kasik bel agrim olmaz banada sali gunu gelmiyo vallahi uyusam uyansam sali gunu olmus olsaİnsallah tutmustur canm pztesi gelmez artık bana. Kan tahlili olmadan hıc bir belirti birsey ifade etmiyor anladıgım kadarıyla. Cok okudum burda herkes farklı birsey diyor.
Bu cok güzel bir gelişme senin için canm. İçimden bir ses güzel bir haber alacakmısız gibi senin adına. Benm ilk oldıgu için birsey diyemiyorum :)Aynen
Aynen belirtiler tutanlada uyusuyo tutmayanlada benim tek tesellim kasiklarimda ilk kez agri olmasi ben adetliyken bile kasik bel agrim olmaz banada sali gunu gelmiyo vallahi uyusam uyansam sali gunu olmus olsa
Bende ikimiz icin ayni seyi hissediyorum benimde ilk asilamam buBu cok güzel bir gelişme senin için canm. İçimden bir ses güzel bir haber alacakmısız gibi senin adına. Benm ilk oldıgu için birsey diyemiyorum :)
Iyi dusunki iyi olsun once sen kendine inankızlar ya ben çok ümitsizim neden kiii
Öyle miydi yanlıs hatırlamısım. Ay bilmiyorum güzelim su cuma günü dua edelim biz de sevinelim artkBende ikimiz icin ayni seyi hissediyorum benimde ilk asilamam bu
Ben yasin le meryem duasi okudum bugun insllah allah hepimizin gonlune gore veririr mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine dularimizi kabul etsinÖyle miydi yanlıs hatırlamısım. Ay bilmiyorum güzelim su cuma günü dua edelim biz de sevinelim artk
Insallah gecmis olsun kasiklarinizda sizi oldumu asilama sirasindaBen de bugun aşılama yaptirdim 15 gun sonra kanda gebelik testi yaptiracagim hayirlisi olur inşaallah hepimiz icin
Allah kabul etsin canım tüm dualarımızıBen yasin le meryem duasi okudum bugun insllah allah hepimizin gonlune gore veririr mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine dularimizi kabul etsin
Aramıza hoşgeldin canım :) hayırlı olsun insallah tutmustur. 15 gün gecmez sana. Ben 10. Gündeyim. Pzt bekleyemıcem yaptırıcam test. İnsallah güzel haberler alırızBen de bugun aşılama yaptirdim 15 gun sonra kanda gebelik testi yaptiracagim hayirlisi olur inşaallah hepimiz icin
Yok canim olmadiInsallah gecmis olsun kasiklarinizda sizi oldumu asilama sirasinda
Tesekkur ederim canim inşaallahAramıza hoşgeldin canım :) hayırlı olsun insallah tutmustur. 15 gün gecmez sana. Ben 10. Gündeyim. Pzt bekleyemıcem yaptırıcam test. İnsallah güzel haberler alırız
amin cnmmmÖyle miydi yanlıs hatırlamısım. Ay bilmiyorum güzelim su cuma günü dua edelim biz de sevinelim artk
Yumurtlamissin canim asilaman bugun yapildi dimiKizlar eve geldigimde beyaz akintim vardi afedersiniz koyu ve sünüyordu
Ozamn bilemicemYok canim bugün 12. Gün
Test ne Zaman yapacaksınız? Belirtileriniz vAr mıKizlar eve geldigimde beyaz akintim vardi afedersiniz koyu ve sünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?