- Konu Sahibi chamallows
-
Ben pko dgilim canm ama benm de olur önceden hafif hafif. Bu arada senin kc yumurtan oldu cNm ve iğne mi kullandınButun pko lularda ayni sey oluyo demekki bende adetliyken 1 2 gun onceden hafif kanamam olurdu ama camur gibi olurdu
Ben iyice corba ettim karisti :))) 1 yumurtam gelisti catlatma ignesi vurundum evetBen pko dgilim canm ama benm de olur önceden hafif hafif. Bu arada senin kc yumurtan oldu cNm ve iğne mi kullandın
Anladım canm yine haberleselim aynı günlerde ögrenicez senle :)Ben iyice corba ettim karisti :))) 1 yumurtam gelisti catlatma ignesi vurundum evet
Insallah tutarsa 2. Cocugumu dogu turkistandan evlatlik alacagimAnladım canm yine haberleselim aynı günlerde ögrenicez senle :)
Ayni gun yapariz testi :))Anladım canm yine haberleselim aynı günlerde ögrenicez senle :)
Ne kadar güZel niyet etmişssin Allah gönlüne göre nasip etsinInsallah tutarsa 2. Cocugumu dogu turkistandan evlatlik alacagim
Insallah hepimizin gonlune gore versinNe kadar güZel niyet etmişssin Allah gönlüne göre nasip etsin
Bende tek yumurtayla asilama oldum zqten onemli olan saglikli gelisen 1 yumurtanin olmasi daha fazlasi cogul gebelik riskini arttirir cogu zamanKizlar 1 yillik evliyim 1 kurtajim var evlendim 2. Ay hamilr kaldim
6 ay olmadi klomen catlatma klomen catlatma
Olmadi bu ay puregon kullandim asilama 15 inde oldu ama 1 yumurta oldu esimin cok iyi spermi yumurtam cok az degil mi sizin kac taneydi midem cok yanıyor belirtim bu sadece
Pko var bende yumurtaliklarim tembel sizinsenin sıkıntı ne kuzum
Kurtajda falan bi skinti olmamis degilmieşim ve bende hiç bi sıkıntı yok zaten evlendiğimde 1 ay sonra hamile kALDIM folik asit eksikliği yüzünden bebeişimi kaybettim kürtajdan sonra işte bu ay 10. ay hamile kalamadım ama yumurtam adetlerim ve hormonlarım düzenli gayet
Kurtaj yapan dr la asilamayi yapan dr aynimiaklıma gelmiyor değil çünkü korunurken hamile kalmış bi insanım ve kürtaj sonrası hamile kalamayan çok insan var ama dr. rahim,n içi çok temiz sıkıntı yok dedi
Tuplerinize bakildimiaklıma gelmiyor değil çünkü korunurken hamile kalmış bi insanım ve kürtaj sonrası hamile kalamayan çok insan var ama dr. rahim,n içi çok temiz sıkıntı yok dedi
Ne yaptin sesin cikmiyo erak ettim seniÖyle mi canım daha 5 tane daha var kullanmam gereken. Kafam allak bullak ooldu ne zormus asılama sonucu beklemek.
Beklemedeyim canm pazartesi kan testi yaptırıcam. Ara ara özellikle sabah adet olacakmısım gibi karık agrım oluyor. Sen ne durumdasın canm ne zaman tahlıl yapacaksın. İdrar testinde cıkmaz degilmiNe yaptin sesin cikmiyo erak ettim seni
Adet olmamana sevindim :)) bende bugun cok agresifim asiri duygusalim akintim var zaman zaman kasik batmasi oluyo ilaci biraktiktan sonra en gec 30 agustosta adet olmazsam ertesi gun gidip kan veririm idrarda cikmiyo diyorlar evetBeklemedeyim canm pazartesi kan testi yaptırıcam. Ara ara özellikle sabah adet olacakmısım gibi karık agrım oluyor. Sen ne durumdasın canm ne zaman tahlıl yapacaksın. İdrar testinde cıkmaz degilmi
İnsallah tutmustur canm pztesi gelmez artık bana. Kan tahlili olmadan hıc bir belirti birsey ifade etmiyor anladıgım kadarıyla. Cok okudum burda herkes farklı birsey diyor.Adet olmamana sevindim :)) bende bugun cok agresifim asiri duygusalim akintim var zaman zaman kasik batmasi oluyo ilaci biraktiktan sonra en gec 30 agustosta adet olmazsam ertesi gun gidip kan veririm idrarda cikmiyo diyorlar evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?