Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Kizlar 1 yillik evliyim 1 kurtajim var evlendim 2. Ay hamilr kaldim
6 ay olmadi klomen catlatma klomen catlatma
Olmadi bu ay puregon kullandim asilama 15 inde oldu ama 1 yumurta oldu esimin cok iyi spermi yumurtam cok az degil mi sizin kac taneydi midem cok yanıyor belirtim bu sadece

Bende tek yumurtayla asilama oldum zqten onemli olan saglikli gelisen 1 yumurtanin olmasi daha fazlasi cogul gebelik riskini arttirir cogu zaman

eşim ve bende hiç bi sıkıntı yok zaten evlendiğimde 1 ay sonra hamile kALDIM folik asit eksikliği yüzünden bebeişimi kaybettim kürtajdan sonra işte bu ay 10. ay hamile kalamadım ama yumurtam adetlerim ve hormonlarım düzenli gayet

Kurtajda falan bi skinti olmamis degilmi

aklıma gelmiyor değil çünkü korunurken hamile kalmış bi insanım ve kürtaj sonrası hamile kalamayan çok insan var ama dr. rahim,n içi çok temiz sıkıntı yok dedi

Beklemedeyim canm pazartesi kan testi yaptırıcam. Ara ara özellikle sabah adet olacakmısım gibi karık agrım oluyor. Sen ne durumdasın canm ne zaman tahlıl yapacaksın. İdrar testinde cıkmaz degilmi
Adet olmamana sevindim :)) bende bugun cok agresifim asiri duygusalim akintim var zaman zaman kasik batmasi oluyo ilaci biraktiktan sonra en gec 30 agustosta adet olmazsam ertesi gun gidip kan veririm idrarda cikmiyo diyorlar evet

Adet olmamana sevindim :)) bende bugun cok agresifim asiri duygusalim akintim var zaman zaman kasik batmasi oluyo ilaci biraktiktan sonra en gec 30 agustosta adet olmazsam ertesi gun gidip kan veririm idrarda cikmiyo diyorlar evet
İnsallah tutmustur canm pztesi gelmez artık bana. Kan tahlili olmadan hıc bir belirti birsey ifade etmiyor anladıgım kadarıyla. Cok okudum burda herkes farklı birsey diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…