- 13 Ocak 2016
- 149
- 169
- 23
- 36
- Konu Sahibi chamallows
Merhaba kızlar bende 19 ağustosta aşılama oldum 2. Asilamam inşallah tek tek güzel haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi canım daha 5 tane daha var kullanmam gereken. Kafam allak bullak ooldu ne zormus asılama sonucu beklemek.Progestan kullanirken birakmadan hasta olamazsin benim adet duzensizligim vardi progestani 5 gun kullanir biraktiktan 3 gun sonra hasta olurdum
kendı hesabını yap mesela onceden ılacını bırakmadan hasta oluyomuydunÖyle mi canım daha 5 tane daha var kullanmam gereken. Kafam allak bullak ooldu ne zormus asılama sonucu beklemek.
inşallah hep birlikte güzel sonuclar alırızMerhaba kızlar bende 19 ağustosta aşılama oldum 2. Asilamam inşallah tek tek güzel haberler alırız
Bu ilacı ilk kez kullanıyorum canım bilmyorum ki hayırlısı bakalım bekleyip görecegizkendı hesabını yap mesela onceden ılacını bırakmadan hasta oluyomuydun
Hayırlı olsun insallah bu kez tutar. İlk asılama da belirtileriniz var mıydıMerhaba kızlar bende 19 ağustosta aşılama oldum 2. Asilamam inşallah tek tek güzel haberler alırız
kanaman devam edıyormuHayırlı olsun insallah bu kez tutar. İlk asılama da belirtileriniz var mıydı
Gelmedi canm bir daha bakalımkanaman devam edıyormu
Hadi hayirlisi kacinci gundu seninGelmedi canm bir daha bakalım
Kusura bakma az biraz unutkanlik var da sorup sorup duruyorum :))Gelmedi canm bir daha bakalım
Bu 9. Gün canım seninle aynı gün mü yaptırmıstık oyle hatırlıyorum sen de var mı her hangi bir durumKusura bakma az biraz unutkanlik var da sorup sorup duruyorum :))
Ben 17 sinde yaptirmistim benim 8.gunum ben cok yoruluyorum 2 gundur uykuyu hic sevmem ama gunde 2 3 kere devrilip devrilip uyuyorum sag yumurtaligim calismisti basindan beri sag yumurtaligimdaki sizi ve batma devam ediyoBu 9. Gün canım seninle aynı gün mü yaptırmıstık oyle hatırlıyorum sen de var mı her hangi bir durum
Ay hadi insallah tutmustur canım. Benm de sol catlamıstı ilk 5 gün batmalar oluyordu. Simdi hafif agrı var ama bugunkü adete benzer agrılarım benim kafamı kurcalıyor bekleyecegizBen 17 sinde yaptirmistim benim 8.gunum ben cok yoruluyorum 2 gundur uykuyu hic sevmem ama gunde 2 3 kere devrilip devrilip uyuyorum sag yumurtaligim calismisti basindan beri sag yumurtaligimdaki sizi ve batma devam ediyo
Adet olsaydi coktan sokulmustu benceAy hadi insallah tutmustur canım. Benm de sol catlamıstı ilk 5 gün batmalar oluyordu. Simdi hafif agrı var ama bugunkü adete benzer agrılarım benim kafamı kurcalıyor bekleyecegiz
Izmirde mi oturuyordunuzAdet olsaydi coktan sokulmustu bence
Ama benm önceden gelir böyle cAnım leke gibi. Umarım bu farklıdırAdet olsaydi coktan sokulmustu bence
Hayirlisi ya skinti yapma icimden adet olmamissin gibi geciyoAma benm önceden gelir böyle cAnım leke gibi. Umarım bu farklıdır
Hayır canım aydın tedavi için izmire gittinIzmirde mi oturuyordunuz
Butun pko lularda ayni sey oluyo demekki bende adetliyken 1 2 gun onceden hafif kanamam olurdu ama camur gibi olurduAma benm önceden gelir böyle cAnım leke gibi. Umarım bu farklıdır
Insallah tutmustur bidaha gitmezsinizHayır canım aydın tedavi için izmire gittin