Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Doktoru aradın mı onlar 3 ünde yaptir demişlerdi sana belki geç döllenme falan vardır ..sen nasılsın peki

Böyle yapma ama ..daha yeni başlıyor maraton biz elimizden geleni yapalım takdiri allah a bırakalım. .bence hemen kendini topla ve doktoru ara bir sor bakalım belli olmaz canım yaa. .

Böyle yapma ama ..daha yeni başlıyor maraton biz elimizden geleni yapalım takdiri allah a bırakalım. .bence hemen kendini topla ve doktoru ara bir sor bakalım belli olmaz canım yaa. .
Dr u arasam ne diyecekki adetinin gecmesini bekle demisti normal adetimin gecmesine daha 2 gun var lafinizi dinlemedim test yaptim psikolojim alt ust oldumu diyeyim ne diyeyimki canim

Tamam arama sana kendini kötü hissettiricekse .. adet tarihin den iki gün sonra eğer adet olmazsan bir daha test yaparsın şimdilik bozma moralini

Tamam arama sana kendini kötü hissettiricekse .. adet tarihin den iki gün sonra eğer adet olmazsan bir daha test yaparsın şimdilik bozma moralini
Hayirlisi ama en azindan birazda olsa yukselmesi gerekirdi 1 bile degil deger

Selam arkadaşlar bende asilamanin 13.günümdeyim adet günüm 4 eylül test yapmalimiyim yoksa adetimi beklemeliyim bilemedim 2 yıldır bebek istiyoruz ama malum..ilk asilamam çok heyecanlıyım Allah hepimizi bebeğimize kavuşturur inş..

Bi kac gun bekle canim daha erken hayirlisiyla kucagina alirsin insallah

Bende adet günümden önce olucam galiba iyice sıklaştı ağrılarım ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum karnım belim ağrıyor

Canım cok üzüldüm ilk asılama sansı düsük diyorlae zaten toparla kendini üzme napalım. Elbet olacak Allahın izniyle Allah saglıkla sıhhatle verecek ama zamanı var demekki
Yapicak bisey yok madem ozaman temizlik yapalim :)

Kızlar agstos ayından sonuc alan yok sanırım. Bu asamadan snra ne dusunuyırsunuz? Bence asılama insanı hem yıpratıyor hem de sansı dusun cidden. Tüp bebek denemekte fayda olacagını düşünüyorum

Kızlar agstos ayından sonuc alan yok sanırım. Bu asamadan snra ne dusunuyırsunuz? Bence asılama insanı hem yıpratıyor hem de sansı dusun cidden. Tüp bebek denemekte fayda olacagını düşünüyorum
Daha dr la gorusmedim canim ama rahim filmi cekilmemisti bana rahim filmi isteyecegim once tup bebegi 3 asilama denemesinden sonra yapmiyorlarmi ?

Kizlar benim de olmadi bu sufer napalim taktiri ilahi ol dicek ki olsun benim de kan sinucum 1.30 1 aya ara ekimde 2 .asilaamm olcak allah nasip ederse yilmak pes etmek yok rabbim hepimsiin gonlune gore versin insaallah

Off ya ben de tahlil yapıp kurtulsam mı acaba ne dersiniz ben beklemeyi düşünüyordum ama şimdi daha da bir stres oldum

Valla hiç hazır hissetmiyorum bide adet olacak gibiyim ama olamıyorum da haftaya bırakayim dime ya

Bence yaptir rahatla boyle daha da stres oluyor insan su saatten sonra zaten olmadiysa elden bisey gelmicek ama olduysa ki insaallah olmustur rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…