• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Kızlar dayanamadım progenly idrar testi yaptım sonuç tabiki negatif aşılamanın 14.günü o kadar belirtim vardı ki hiç bir adetimde olmayan hisler yaşadım göğüs uçlarım aşırı aciyor göğüs damarlarım çok belirgin ara ara kasiklarima bıçak saplanması akinti artmasi gibi durumlar yasadim adetim gelmedi ama idrar testi tek çizgi..işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi :((Allahım sen büyüksün bizede göster diyorum inşallah en yakın zamanda arkadaşlar..

Kızlar dayanamadım progenly idrar testi yaptım sonuç tabiki negatif aşılamanın 14.günü o kadar belirtim vardı ki hiç bir adetimde olmayan hisler yaşadım göğüs uçlarım aşırı aciyor göğüs damarlarım çok belirgin ara ara kasiklarima bıçak saplanması akinti artmasi gibi durumlar yasadim adetim gelmedi ama idrar testi tek çizgi..işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi :KK43:(Allahım sen büyüksün bizede göster diyorum inşallah en yakın zamanda arkadaşlar..
Belki gec dollenme olmustur daha erkendir bir kac gun daha bekle

Ayrıca idrarda 14.gün belli olmaz ki kan testi yaptırsan bi nebze. Maripos sen ne yaptın adet oldun mu

Arkadaşım asilamanin 11.gününde idrar testi pozitif çıkmışti gitti kan testi ve hamile.o yüzden bende çıkar diye düşündüm umarım dediğin gibidir sila1985

Valla hiç belli olmuyormus o işler o kadar hikaye var ki gebelikle alakalı şunu anladım ki herkesin gebeliği de belirtisi de kendine ..Allah hepimizin hakkında hayirlisini versin. .nerde yaptirdin aşılamani iko87. Ben hala adet olmadım 17.gün oldu inatla test de yaptirmiyorum. Geçenlerde adet olacam dedim karnım belim ağrıyor du şimdi hiç bir şey yok göğüslerim dışında.

Valla doğru söylüyorsun sila1985 gebelik belirtisi herkeste farklı.inşallah pozitiftir senin ne güzel geçmiş inşallah adet olmazsin bende yapıp moralimi bozmucaktim arkadaşin öyle çıkmış gaz verdi bende ne yapayım işte umut dünyası..doktorum prf.İsmail mete itil o yapti aşılamami sen nerede yaptırdın izmirdeyim ben burada.

Doktora gittin mi bugün cnm devam edeceksin dime aşılama ya
Dr u aradim bu ay yine normal yollarla deneyelim cunku asilamadan sonra normal yollarla kalma sansiniz fazla oluyo olmazsa bir sonraki ay rahim filmi cekecegim dedi bende zaten bu ay tekrar asilama yapsin istemedim cunku psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum artik bunu soyleyince herkes cocuk olmadigindan saniyo ama degil ilaclar bunyemi alt ust ediyo gercekten bukadar strese ne dogal yolla ne asilamayla nede tup bebekle hamile kalabilecegimi dusunmuyorum suan acikcasi onun icin 2 ay kadar beklicem

Maripos umarım normal yolla olur seni çok iyi anlıyorum herkes kafana çok takıyorsun ondan deyip duruyor ama ilaçların yarattığı psikolojiyi yasayan bilir.sizde sorun varmıydi bilmiyorum ama bırak bu ay dinlen bencede biz kadinlar çok yipraniyoruz çünkü..

Maripos umarım normal yolla olur seni çok iyi anlıyorum herkes kafana çok takıyorsun ondan deyip duruyor ama ilaçların yarattığı psikolojiyi yasayan bilir.sizde sorun varmıydi bilmiyorum ama bırak bu ay dinlen bencede biz kadinlar çok yipraniyoruz çünkü..
Sorun var evet canim ama bir cocuk yapacagim diyede ruh sagligimi kaybedemem ruh sagligi bozuk bi insanin annelik yapacagini dusunmuyorum kendime faydam olamadan bi cocuga faydam olamaz oyuzden once kendim

Kizlar buarada biz gzm ile bi whatsap grubu kurduk sizde katilmak istermisiniz burda hersey cok zor oluyo :)

Sorun var evet canim ama bir cocuk yapacagim diyede ruh sagligimi kaybedemem ruh sagligi bozuk bi insanin annelik yapacagini dusunmuyorum kendime faydam olamadan bi cocuga faydam olamaz oyuzden once kendim
Aynen canım çok iyi olacak herşey inşallah iyi düşünelim iyi olsun :) birbirinı en iyi anlayacak kişilerle sohbet iyi olur diye düşünüyorum iyi olmuş grup fikri

Aynen canım çok iyi olacak herşey inşallah iyi düşünelim iyi olsun :) birbirinı en iyi anlayacak kişilerle sohbet iyi olur diye düşünüyorum iyi olmuş grup fikri
Numaralarinizi bana ozelden yazarsaniz sizide eklerim

arkadaşlar 22 ağustosta ilk aşılamamı yaptırdım. pazartesi kan testi yaptıracağım. günler geçmek bilmedi.
üç tane yumurtam vardı. üçü de iyiydi. aşılamada olasılık düşük ama insanın hep bir umudu oluyor. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Mrb kizlar asilama icin once igne kullandiniz sanirim.bende fistimon 75 diye bi igne kullanyorum bgn kontrole gittim yumurta.olusmamis henuz. Dozu artirdi doktorum 3 gun sonra tekrar cagirdi:( sizde yumos gelisimleri kac gunde oldu yardimci olur musunz

Mrb kizlar asilama icin once igne kullandiniz sanirim.bende fistimon 75 diye bi igne kullanyorum bgn kontrole gittim yumurta.olusmamis henuz. Dozu artirdi doktorum 3 gun sonra tekrar cagirdi:KK43: sizde yumos gelisimleri kac gunde oldu yardimci olur musunz
Bana 11.gun bakti catlatma ignesi verip 15.gun asilama yaptilar ama ben ovitrelle kullandim bir kerelik bir igne o yumurta olusmasi icin klomen kullandim

Bende klomen kullandım günde bir adet bir tane 20 mm bir tane de 11 mm yumurta gelişti. Catlatma iğnesi vuruldum ve 12. Gün asilamam yapıldı. Bugün asilamadan sonra 18.günüm hala adet olmadım. Sabırla bekliyorum

Bende klomen kullandım günde bir adet bir tane 20 mm bir tane de 11 mm yumurta gelişti. Catlatma iğnesi vuruldum ve 12. Gün asilamam yapıldı. Bugün asilamadan sonra 18.günüm hala adet olmadım. Sabırla bekliyorum
Arkadasim artik bir test yap lutfen sabir tasimisin ben catladim valla burda meraktan:KK12:

Back