• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Kesinlikle katılıyorum. .şu oluruna bırak akışına bırak diyenler var ya beni daha çok strese sokarlar
Aynen sanki kendileri birakabiliyomus gibi annem de oyle der tuzu kuru nasil olsa bana sakin ol der sabahda 7 de uyanip ariyo dr a gittinmi kan sonucu ciktimi diye :))

Bana da şöyle diyor; Olmazsa olmaz hiç bişe sizden önemli değil daha gençsiniz bu arada adetin gelmedi dime kızım:)))

Bana da şöyle diyor; Olmazsa olmaz hiç bişe sizden önemli değil daha gençsiniz bu arada adetin gelmedi dime kızım:)))
Ahaha butun anneler ayni demekki benimki 15 gun bana bakmaya geldi ben ona baktim yurumeye dermani yok bana bakmaya geliyo :))

Senin yine iyimiş benim ki şehir dışında telefonda kulağım kızardı artık konuşmaktan. Amaaan onların ki de zor ne yapsınlar hem çok istiyorlar hem de sana kıyamıyorlar.Ne desinler ki onlar da yaşamamış bu durumu önceden ne kolaymış bu işler.Ceket atsa hamile kalıyormuş kadınlar.Şimdi bizim halimize bak:))

Senin yine iyimiş benim ki şehir dışında telefonda kulağım kızardı artık konuşmaktan. Amaaan onların ki de zor ne yapsınlar hem çok istiyorlar hem de sana kıyamıyorlar.Ne desinler ki onlar da yaşamamış bu durumu önceden ne kolaymış bu işler.Ceket atsa hamile kalıyormuş kadınlar.Şimdi bizim halimize bak:))
Aynen ya suriyelilere bakiyorum hayret ediyorum her sene bitane doguruyolar biz hormonlu gdo lu seyler yemekten artik vucut dengelerimiz alt ust olmus bence

Aynen ya suriyelilere bakiyorum hayret ediyorum her sene bitane doguruyolar biz hormonlu gdo lu seyler yemekten artik vucut dengelerimiz alt ust olmus bence
Kızlar merhaba dedigim gibi adetim gelmeye basladı. Napalım tutmadı işte. Ben de gitmedim kan vermeye. Moripis senden güzel haberler bekliyoruz canım. Sıla insallah sen de adet olmazsın

Kızlar merhaba dedigim gibi adetim gelmeye basladı. Napalım tutmadı işte. Ben de gitmedim kan vermeye. Moripis senden güzel haberler bekliyoruz canım. Sıla insallah sen de adet olmazsın
Hayirlisi canim uzulme tekrar denersiniz

Yine de bir tahlil versemiydin ki canım yaa ..Çok üzüldüm sakın sıkma canını .Zaten daha yeni başladık doktora gideceksin değil mi?

Sagolun kızlar hayırlısı. Zaten cok beklenti içine girmemiştim. Doktorum her 6 hastadan birinin tutma sansı var dıyordu. Olmadı bir seneye kadar tüp bebek denerim. Bizim 3 yıldır olmuyor sorun yok ama eşimin cok az hızı dusuk o da cok engel degilmiş ama olmuyor işte. Napalım böylesi hayırlu belki de. Insallah sizler güzel haber alırsınız

Devam edecekmisin ara verecekmisin aşılamaya doktorunla görüşseydin.Yine de doktora gitmen gerekiyor ya adetliyken.Bir sorsaydın kuzum ya

Sagolun kızlar hayırlısı. Zaten cok beklenti içine girmemiştim. Doktorum her 6 hastadan birinin tutma sansı var dıyordu. Olmadı bir seneye kadar tüp bebek denerim. Bizim 3 yıldır olmuyor sorun yok ama eşimin cok az hızı dusuk o da cok engel degilmiş ama olmuyor işte. Napalım böylesi hayırlu belki de. Insallah sizler güzel haber alırsınız
Canim benim esimdede cok az hiz dusuklugu vardi sabah aksam 1 tatli kasigi keci boynuzu pekmeziyle bayagi duzelttik denedinizmi hic

Ve bizde de aynı sorun var proxeed plus diye bir ilaç verdi doktor bende sabah akşam keçiboynuzu kaynatıp iciriyorum ek olarak da e vitamini baya topladı kendini

Evet bizde denedik dediginiz herseyi zaten öyle düzeldi son bir yıldır iyi önce baya kötüydu. Simdi tekrar baslıcaz. Bu arada arı sütü de cok faydalı deniyor aklınızda bulunsun kızlar

Back