- 17 Aralık 2015
- 26.685
- 48.649
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
Evet ari sutu ari poleni bunlarda iyiymisEvet bizde denedik dediginiz herseyi zaten öyle düzeldi son bir yıldır iyi önce baya kötüydu. Simdi tekrar baslıcaz. Bu arada arı sütü de cok faydalı deniyor aklınızda bulunsun kızlar
Sabahta biri bunu bana yazdi kibariye bile hamileymis diye alakasiz bi sekilde moralini bozma herseyin bir zamani vardirKibariye bile hamileymiş 56 yasında sinirimiyice bozuldu yaaa gülsem mi aglasam mı bilemedim şimdi
Aynen canım. Senin haberini bekliyorum daha belli olmadı mıSabahta biri bunu bana yazdi kibariye bile hamileymis diye alakasiz bi sekilde moralini bozma herseyin bir zamani vardir
Yok bekliyorum pc basinda az once hurafe olduguna inansamda limon testi yaptim evdeAynen canım. Senin haberini bekliyorum daha belli olmadı mı
O nasıl oluyor ki cıktı mi bişeyYok bekliyorum pc basinda az once hurafe olduguna inansamda limon testi yaptim evde
Limona bakilirsa gebeyim ama ben bilimden yanayim kan sonucu cikmadan inanmamO nasıl oluyor ki cıktı mi bişey
Anladım canım insallah dogru cıkar bakalım yaLimona bakilirsa gebeyim ama ben bilimden yanayim kan sonucu cikmadan inanmam
Seffaf plastik bardaga idrarini yapip uzerine yarim limon skiyosun limonun tortulari dibe cokerse gebesin cokmezse deilsin
DAHA ÇIKMADI CANIMHadi güzel haberler ver bize
Ben de merakla bekliyorum insallah güzel sonuc alıcazDAHA ÇIKMADI CANIM
Daha cikmadi yaaaBen de merakla bekliyorum insallah güzel sonuc alıcaz
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin en kisa zamanda inşallahHayırlı olsun insallah bu kez tutar. İlk asılama da belirtileriniz var mıydı
Nasil negatif idrar testimi yaptin tam kan ciktida gebeligi bekliyorum halaMaripos sonuc cikmadimi benim negatif malesef
Yok adet olmadim 0.10 ciktiCanım hayırlısı olsun yaa kaç çıktı ki sonucun adet oldun mu ..çok üzüldüm sıkma canını sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?