- Konu Sahibi chamallows
-
Yok canım istedigin zaman yaptırabilirsin tüp bebek. Sadece 3 asılamadan snra rapor hakkın oluyor sanırım. Ama zaten o kadar asılama deneyene kadar tüp bebekte aynı fiyata gelir. Bilmiyorum ben asılamadan sogudum yaniDaha dr la gorusmedim canim ama rahim filmi cekilmemisti bana rahim filmi isteyecegim once tup bebegi 3 asilama denemesinden sonra yapmiyorlarmi ?
Bende rahim filmini isteyecegim eger bi tikaniklik yoksa tupu denerim heralde bilmiyorumYok canım istedigin zaman yaptırabilirsin tüp bebek. Sadece 3 asılamadan snra rapor hakkın oluyor sanırım. Ama zaten o kadar asılama deneyene kadar tüp bebekte aynı fiyata gelir. Bilmiyorum ben asılamadan sogudum yani
Tüp bebek te tıkanıklık önemli degil canım asılamada önemli. Ama yine de yaptırmanda fayda var. Ben anestezili yaptırdım 6 ay önce kadar. Ufak ufak yapısıklıklar varmıs.cok önemli degil ama spermin gecisini engelleyen bir durum. Rahımiçi temizlenmiş oldu. Hicbir agrı sızı hissetmiyorsun. Kesinlikle anestezili ol ama. Ve hemen yaptırmanı öneririm. Bu işlemden snra hemen hamile kalanlar varBende rahim filmini isteyecegim eger bi tikaniklik yoksa tupu denerim heralde bilmiyorum
Canım o kadar dogal anlatmıssın ki. Dedigin gibi bunca stres sinir bizi cok etkiliyor. Cunku üreme aslında tamamen beyin merkezli. Bir yumurtası alınmıs olması gebelige engel degil canım.zaten dogal olarak her ay bir yumurtamız yumurta üretiyor. Pcos olman aşılama da aslında büyük avantajmıs bana doktorum öyle demişti. Ama dedigim gibi bu iş beyinde bitiyor. Bir doktor arkadasımın tavsiyesiyle sakinlesitirici bir ilaca baslayacagız. AdıGecen sene bir tarafindaki yumurtaligi alinan arkadasim dogal yoldan gebelik haberini verdi... Ve ben bir kez daha inandim ki Rabbim Ol demeden olmayacak... ben kendimi bosuna parcalamayim dedim. Bir Allah in pco su. Baska bsey yok .. Ama olmuyo arkadas olmuyo... Kahvaltida tencerede yumurta catladii diye bagiriyorum esim geliyo yumurtam catladi zannediyoo... Biz kafayi yedik bence. E dogal olarak bebegim de "bu mayyaklarin arasina verme beni Rabbim" diyo zannimca
İlacın adı prozac yüz ifadesi cıkmıs yazarken :)Canım o kadar dogal anlatmıssın ki. Dedigin gibi bunca stres sinir bizi cok etkiliyor. Cunku üreme aslında tamamen beyin merkezli. Bir yumurtası alınmıs olması gebelige engel degil canım.zaten dogal olarak her ay bir yumurtamız yumurta üretiyor. Pcos olman aşılama da aslında büyük avantajmıs bana doktorum öyle demişti. Ama dedigim gibi bu iş beyinde bitiyor. Bir doktor arkadasımın tavsiyesiyle sakinlesitirici bir ilaca baslayacagız. Adırozac ilacın. Onlar bu sekilde bebek sahibi olduk diyor. Umursamayacaksın hic birseyi ve akısına bırakacaksın ve olacak dedi. Bakalım bir de böyle deneyelim dedim :)
Biliyorum canim da en azindan temizlenmis olur belki tikaniklik yapisiklik varsa acilir normal yolla kalirim diye yaptirayim diyorum istege bagli anestezi veriyolarmiTüp bebek te tıkanıklık önemli degil canım asılamada önemli. Ama yine de yaptırmanda fayda var. Ben anestezili yaptırdım 6 ay önce kadar. Ufak ufak yapısıklıklar varmıs.cok önemli degil ama spermin gecisini engelleyen bir durum. Rahımiçi temizlenmiş oldu. Hicbir agrı sızı hissetmiyorsun. Kesinlikle anestezili ol ama. Ve hemen yaptırmanı öneririm. Bu işlemden snra hemen hamile kalanlar var
Prozac cok agir deilmi ben lustral kullaniyorumCanım o kadar dogal anlatmıssın ki. Dedigin gibi bunca stres sinir bizi cok etkiliyor. Cunku üreme aslında tamamen beyin merkezli. Bir yumurtası alınmıs olması gebelige engel degil canım.zaten dogal olarak her ay bir yumurtamız yumurta üretiyor. Pcos olman aşılama da aslında büyük avantajmıs bana doktorum öyle demişti. Ama dedigim gibi bu iş beyinde bitiyor. Bir doktor arkadasımın tavsiyesiyle sakinlesitirici bir ilaca baslayacagız. Adırozac ilacın. Onlar bu sekilde bebek sahibi olduk diyor. Umursamayacaksın hic birseyi ve akısına bırakacaksın ve olacak dedi. Bakalım bir de böyle deneyelim dedim :)
Yaptır canım zaten kolay uyuyup uyanman bir olacak. Evet bazı doktorlar anestezi istmeyebliyor benmki illa bayılma dedi ben zorla anestezi istedm dayanamam cunku biliyorum. Sen de kabul etme. Hafif kanaman olabilir o kadar baska agrın olmuyor korkmaBiliyorum canim da en azindan temizlenmis olur belki tikaniklik yapisiklik varsa acilir normal yolla kalirim diye yaptirayim diyorum istege bagli anestezi veriyolarmi
Bilmiyorum ki hafif diyorlar. Lustral daha agır diye biliyorum canım . Yarın almayı dusunuyırm karı koca icelim bakalım agır gelirse haber ederimPro
Prozac cok agir deilmi ben lustral kullaniyorum
Umursamamk kolay gbi gorundu bana da... Ama duzenli iliskiler artik mecburiyete donusunce mecburen tekrar tazeleniyosun. Yeminle kendiliginden aniden gelisen iliskilerimi ozledim kulucka makinesi gbi hissediyorum kendimi...1 ay dikkat etmeyip Yapmazsam da kendmi sucluyorum. Eee yapmazsan Allah nasil versin diyorum.. 2. Asilamam bu bakalim. Pazartesi yapildi. Hiiic belrtim yok. Iliskiler de kaynadi araya . esimiz versede kendi kendmzi asilasak keskeCanım o kadar dogal anlatmıssın ki. Dedigin gibi bunca stres sinir bizi cok etkiliyor. Cunku üreme aslında tamamen beyin merkezli. Bir yumurtası alınmıs olması gebelige engel degil canım.zaten dogal olarak her ay bir yumurtamız yumurta üretiyor. Pcos olman aşılama da aslında büyük avantajmıs bana doktorum öyle demişti. Ama dedigim gibi bu iş beyinde bitiyor. Bir doktor arkadasımın tavsiyesiyle sakinlesitirici bir ilaca baslayacagız. Adırozac ilacın. Onlar bu sekilde bebek sahibi olduk diyor. Umursamayacaksın hic birseyi ve akısına bırakacaksın ve olacak dedi. Bakalım bir de böyle deneyelim dedim :)
Rica edersem anestezi verir heralde anestezide masada kalma sansin oldugu icin vermek istemiyor coguYaptır canım zaten kolay uyuyup uyanman bir olacak. Evet bazı doktorlar anestezi istmeyebliyor benmki illa bayılma dedi ben zorla anestezi istedm dayanamam cunku biliyorum. Sen de kabul etme. Hafif kanaman olabilir o kadar baska agrın olmuyor korkma
Tamam gerci benim lustral dr kontrolunde deisemem zatenBilmiyorum ki hafif diyorlar. Lustral daha agır diye biliyorum canım . Yarın almayı dusunuyırm karı koca icelim bakalım agır gelirse haber ederim
Yaptirirsam ozelde yaptirim zaten devlet kendin isteyince film cekmiyo zubeyde hanimda cekmemislerdi yaniCok hafif birset veriolar canım zaten cabuk ayılıyorsun özelde yaptır bence
Kendinizi dagıtacak seyler bulun cAnm aslında hersey bizim elimizdeUmursamamk kolay gbi gorundu bana da... Ama duzenli iliskiler artik mecburiyete donusunce mecburen tekrar tazeleniyosun. Yeminle kendiliginden aniden gelisen iliskilerimi ozledim kulucka makinesi gbi hissediyorum kendimi...1 ay dikkat etmeyip Yapmazsam da kendmi sucluyorum. Eee yapmazsan Allah nasil versin diyorum.. 2. Asilamam bu bakalim. Pazartesi yapildi. Hiiic belrtim yok. Iliskiler de kaynadi araya . esimiz versede kendi kendmzi asilasak keske
Aynen ya bende soleyecektim ama yanlis anlarsiniz diye yazmadimMaripos bi whatsp grubu mu kursak diyorum. Burd birkac arkadas aynı kaderi paylastık. Birbirimize destek olalım. Benm kuzenim böyle yapmıstı herseylerini paylasmıslar ve her ay birinin haberi gelmiş dıyordune dersiniz kızlar
Evet süper olur nasıl yapalım bu etkinliği şimdi :) sen de bi organizatorlük seziyorumAynen ya bende soleyecektim ama yanlis anlarsiniz diye yazmadim
Katilmak isteyen bana ozelden nosunu yazsin bende ekleyip grubu kurayim :)))Evet süper olur nasıl yapalım bu etkinliği şimdi :) sen de bi organizatorlük seziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?