- 17 Aralık 2015
- 26.601
- 48.498
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
Aynen dunden beri sesi cikmiyo onunHadi hayırlisi canım artık strese girme ne işe ogreneceksin öyle düşün aayy inşallah isteğimiz gibi gelir sonuç. .gzm ne yaptı acaba o da gidecekti sesi çıkmıyor
Bilgisayarin f5 tusuyla kanka oldum resmen ekran yenilemektenAynen dunden beri sesi cikmiyo onun
Biz bayanlar herzaman stres yapacak bisey buluruz☺☺☺valla sesli güldüm sana şimdi
Aynen sanki kendileri birakabiliyomus gibi annem de oyle der tuzu kuru nasil olsa bana sakin ol der sabahda 7 de uyanip ariyo dr a gittinmi kan sonucu ciktimi diye :))Kesinlikle katılıyorum. .şu oluruna bırak akışına bırak diyenler var ya beni daha çok strese sokarlar
Ahaha butun anneler ayni demekki benimki 15 gun bana bakmaya geldi ben ona baktim yurumeye dermani yok bana bakmaya geliyo :))Bana da şöyle diyor; Olmazsa olmaz hiç bişe sizden önemli değil daha gençsiniz bu arada adetin gelmedi dime kızım:)))
Aynen ya suriyelilere bakiyorum hayret ediyorum her sene bitane doguruyolar biz hormonlu gdo lu seyler yemekten artik vucut dengelerimiz alt ust olmus benceSenin yine iyimiş benim ki şehir dışında telefonda kulağım kızardı artık konuşmaktan. Amaaan onların ki de zor ne yapsınlar hem çok istiyorlar hem de sana kıyamıyorlar.Ne desinler ki onlar da yaşamamış bu durumu önceden ne kolaymış bu işler.Ceket atsa hamile kalıyormuş kadınlar.Şimdi bizim halimize bak:))
Kızlar merhaba dedigim gibi adetim gelmeye basladı. Napalım tutmadı işte. Ben de gitmedim kan vermeye. Moripis senden güzel haberler bekliyoruz canım. Sıla insallah sen de adet olmazsınAynen ya suriyelilere bakiyorum hayret ediyorum her sene bitane doguruyolar biz hormonlu gdo lu seyler yemekten artik vucut dengelerimiz alt ust olmus bence
Hayirlisi canim uzulme tekrar denersinizKızlar merhaba dedigim gibi adetim gelmeye basladı. Napalım tutmadı işte. Ben de gitmedim kan vermeye. Moripis senden güzel haberler bekliyoruz canım. Sıla insallah sen de adet olmazsın
Kızlar merhaba dedigim gibi adetim gelmeye basladı. Napalım tutmadı işte. Ben de gitmedim kan vermeye. Moripis senden güzel haberler bekliyoruz canım. Sıla insallah sen de adet olmazsınAynen ya suriyelilere bakiyorum hayret ediyorum her sene bitane doguruyolar biz hormonlu gdo lu seyler yemekten artik vucut dengelerimiz alt ust olmus bence
Canim benim esimdede cok az hiz dusuklugu vardi sabah aksam 1 tatli kasigi keci boynuzu pekmeziyle bayagi duzelttik denedinizmi hicSagolun kızlar hayırlısı. Zaten cok beklenti içine girmemiştim. Doktorum her 6 hastadan birinin tutma sansı var dıyordu. Olmadı bir seneye kadar tüp bebek denerim. Bizim 3 yıldır olmuyor sorun yok ama eşimin cok az hızı dusuk o da cok engel degilmiş ama olmuyor işte. Napalım böylesi hayırlu belki de. Insallah sizler güzel haber alırsınız
Ç doktorum farklı sehirde canım gidemicem ararım artkDevam edecekmisin ara verecekmisin aşılamaya doktorunla görüşseydin.Yine de doktora gitmen gerekiyor ya adetliyken.Bir sorsaydın kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?