• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Ben adet oluyorum cAnım. Biraz kan geldi ve belim de agrımaya basladı bugun günümdü zaten. Test yapmadan adet olucam belliki. Napalım kısmet artk üzülmücem
Ben adet oluyorum cAnım. Biraz kan geldi ve belim de agrımaya basladı bugun günümdü zaten. Test yapmadan adet olucam belliki. Napalım kısmet artk üzülmücem

Bende sabrimin sinirlarindayim artik gulerken hickira hickira aglamayi bile tecrube ettim bugun allah kimsenin emegini bos cikarmaz umarim

Yok güzelim gelmedi geri. Ama benm böyle yavas yavas gelir zaten :KK43: aglayamadım da cok üzgünüm :KK43:
Sakin ol sen herseye ragmen eger sokulmezse yarin kan testini ver ustune gorme gibi durumun olabilir

Son düzenleme:
Bozma moralini bak yanlız değilsin hepimiz aynı durumdayız ve ne guzel ki paylasabiliyoruz ve umarım beraber de basarabiliriz. Ben bu kadar seyi esime soylesem deli oldugumu dusunurdu valla ☺ayrıca ne olacağı belli değil maripos a katılıyorum. .benim de ağrım devam ediyor adetim gelmedi

Bende sabrimin sinirlarindayim artik gulerken hickira hickira aglamayi bile tecrube ettim bugun allah kimsenin emegini bos cikarmaz umarim
İn
Bozma moralini bak yanlız değilsin hepimiz aynı durumdayız ve ne guzel ki paylasabiliyoruz ve umarım beraber de basarabiliriz. Ben bu kadar seyi esime soylesem deli oldugumu dusunurdu valla ☺ayrıca ne olacağı belli değil maripos a katılıyorum. .benim de ağrım devam ediyor adetim gelmedi
tesekkür ederim kızlar evet burda üçümüz herseyimizş paylastık. Kimseyle bu konuyu konusmuyorum zaten. İnsallah dediginiz gibi olur. Sizlerden güzel haber bekliyorum

Beklicem canım ya zaten karnım ağrıyor adet olacak gibiyim moralimi bozmak istemiyorum haftaya kadar olmazsam yaptırırım diyorum sen naptin verdin mi kanı bekliyormusun ne zaman çıkacakmış

Beklicem canım ya zaten karnım ağrıyor adet olacak gibiyim moralimi bozmak istemiyorum haftaya kadar olmazsam yaptırırım diyorum sen naptin verdin mi kanı bekliyormusun ne zaman çıkacakmış
Evet verdim yarin 2 de cikar sonuc dedi ama ben barkod numarasini aldim netten kendim ogrenirim saat 3 gibi

Hadi hayırlisi canım artık strese girme ne işe ogreneceksin öyle düşün aayy inşallah isteğimiz gibi gelir sonuç. .gzm ne yaptı acaba o da gidecekti sesi çıkmıyor

Back