• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Canım ben aşılama günü de sayılıyor diye biliyorum ..neden öyle dediki idrar testini kastetmiş olabilir mi geç belli oluyor ya
ne bıleyım anlamadım kı valla ben dayanamayıp çarşanba gidicem hasta olmazsam cıkmazsa beklerım yıne 3 une kadar

Valla bilemedim ki canım ben de artık negatif görmek istemiyorum bir hafta daha bekleyeyim diyorum sonucu öğrenip adeti beklemek daha zorum a gidecek bi de diğer aşılama da bayrama denk gelecek bir ay boşa gidecek ..off valla kararsız kaldım

Valla bilemedim ki canım ben de artık negatif görmek istemiyorum bir hafta daha bekleyeyim diyorum sonucu öğrenip adeti beklemek daha zorum a gidecek bi de diğer aşılama da bayrama denk gelecek bir ay boşa gidecek ..off valla kararsız kaldım
Allah gonlumuze gore versin onsallah hepimizin

Iyi aksamlar arkadaslar.bende bugun asilama mi yaptirdim.ama aksam hafif bir kahverengi leke geldi.normal oldugunu duydum ama icim yinede rahatsiz oldu.normalmi sizce:110:

Ya bu arada uykunuz nasil kizlar ben 1 haftadir saat basi uyaniyorum cok sık ruya goruyorum

Ben de cAnım. Benm de adet tarihim. Sen crinone jel kullanıyırmuydun? Bugun o jelin kalıntıları hafif kanlı ve kahverengi geri geldi adet oluyorum sandim :KK43:
Yok canim ben kullanmiyorum ben sadece progestan ve estrofem kullaniyorum

Zafer bayramınız kutlu olsun arkadaşlar. .ne adet ne gebelik hiç bir belirtim olmayan bir gün daha. .sadece göğüslerim ve karnım hala şiş. .bana ne oluyor acaba çok merak ediyorum

Bugün 14.günüm cnm yaa ama yaptirmicam tahlil belli ki tutmadı. .hiç bir belirtim yok ya bi göğüs bi karın şişliği onlarda ilaçlardan muhtemelen oof ya ooff

Back