- 17 Aralık 2015
- 26.601
- 48.498
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
Benim dr um hasta olmazsan gel dedi ama ne zaman hasta olmam gerektigini soylemedi normalde progestani biraktiktan sonra 3 gun icinde hasta oluraun demisti dha once bende ordan yola cikarik carsamba diyorumCarsmba tahlil yaptırırsın sen de. Ben de gelmezse yaptırıcM aslında bugun gidicektim ama ümidim kalmadıgı için gitmedim hic heyecan yok içimde
CNım gecikti mi senin. Bu arada progestan illaki adet gecıktırmeZmiş erken bile gelenler var kullanarakBenim dr um hasta olmazsan gel dedi ama ne zaman hasta olmam gerektigini soylemedi normalde progestani biraktiktan sonra 3 gun icinde hasta oluraun demisti dha once bende ordan yola cikarik carsamba diyorum
Ilaci birakali 2 gun oldu soyle solihim ben progeatanla adet oluyorum 28 gunde bir hic sasmiyo gunu yarin 28. GunCNım gecikti mi senin. Bu arada progestan illaki adet gecıktırmeZmiş erken bile gelenler var kullanarak
Anladım canım insallah adet olmazsın. Senin adet belirtilerin olmuyordu demi öyle demistin. Agrın falan var mıBirde duzgun yazabilsem telden yazmaya bi turlu alisamadim
Eet adet belirtim olmuyodu asilama belirtilerimde kalmadi ama dunden beri hic sevmedigim hic yemedigim halde nohut yemegi kokusu aliyorumAnladım canım insallah adet olmazsın. Senin adet belirtilerin olmuyordu demi öyle demistin. Agrın falan var mı
:) benim de karnım kazınıyor sürekli gece yatrken sabah özellikle. Asılaması tutanların belirtilerine tam olarak ulasamadım burda var mı yazanlar takip ettginEet adet belirtim olmuyodu asilama belirtilerimde kalmadi ama dunden beri hic sevmedigim hic yemedigim halde nohut yemegi kokusu aliyorum
Canim ben cok okudumda tutanda tutmayanda ayni seyleri yazmis bizim tek farkimiz kasik agrisi bi yerse bi yazi bulmustum yollayim burdan tekrar bulup:) benim de karnım kazınıyor sürekli gece yatrken sabah özellikle. Asılaması tutanların belirtilerine tam olarak ulasamadım burda var mı yazanlar takip ettgin
Sarı renkte yada değişik renklerde akıntı:) benim de karnım kazınıyor sürekli gece yatrken sabah özellikle. Asılaması tutanların belirtilerine tam olarak ulasamadım burda var mı yazanlar takip ettgin
göğüslerde ağrı ve büyüme:) benim de karnım kazınıyor sürekli gece yatrken sabah özellikle. Asılaması tutanların belirtilerine tam olarak ulasamadım burda var mı yazanlar takip ettgin
Bunu ben de okumustum canım belirtiker uyuyor ama bu agrılar beni hep umutsuzlandırıyor. Nyse kafamı dagıtacak seyler bulmaya calısıyorm suangöğüslerde ağrı ve büyüme
- göğüs uçlarında hassasiyet
- damarlarda belirginleşmeler
- alt karında şişkinlik
- gece uykusuzluğu (kafaya çok taktığım için oluyor sanırım. kesintisiz uyamıyorum ara ara uyanıyorum.)
- dudaklarda kuruluk
- açık sarı beyaz gibi bir renk akıntı
- kabızlık
- bazen hafif bir bel ağrısı
- kasıklarda kramp gibi ani ve kısa süreli keskin a
Yarin hastanelerde kan versem sonuc cikarmikiBunu ben de okumustum canım belirtiker uyuyor ama bu agrılar beni hep umutsuzlandırıyor. Nyse kafamı dagıtacak seyler bulmaya calısıyorm suandusundukce daha zor oluor
Ben de dusundum öyle aslında ama tatil ya özelleri bilemiyorum onlarda oglene kadar calısıyor olabilirlrYarin hastanelerde kan versem sonuc cikarmiki
Cok heyecanli yaaBen de dusundum öyle aslında ama tatil ya özelleri bilemiyorum onlarda oglene kadar calısıyor olabilirlr
Aynen canım bekleyecegız. Sabrımızla sınanıyoruz suan sanırım :)Cok heyecanli yaa
Evet oyle yarin hic gecmez banaAynen canım bekleyecegız. Sabrımızla sınanıyoruz suan sanırım :)
Yapılan günle sayılıyor die biliyorum canımkızlar bu arada aşılamanın yapıldığı günle 14. gün mü aşılama yapılan gunden sonraki 14. günmü test yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?