- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 39
Gunaydinn güzel annelere
inşallah anne olursun canımmgünaydınnn canımmm. canım bugün kontrole gittim. çarşamba 12 olan yumurtam 19'a büyümüş. doktor hemen çatlatma iğnesi verdi. yarın aşılama dedi. birden panik oldum. bu kadar çabuk beklemiyordum. inşaallaahhh hayırlısıyla tutar bu sefer. çok dua edin noluurrr
günaydın canııımGunaydinn güzel annelere
Canim cok sevindim inşallah bebisinde böyle çabuk gelir :)günaydınnn canımmm. canım bugün kontrole gittim. çarşamba 12 olan yumurtam 19'a büyümüş. doktor hemen çatlatma iğnesi verdi. yarın aşılama dedi. birden panik oldum. bu kadar çabuk beklemiyordum. inşaallaahhh hayırlısıyla tutar bu sefer. çok dua edin noluurrr
Canim cok sevindim inşallah bebisinde böyle çabuk gelir :)
canım progesteron değeri yumurtalama ile ilgili bir değer. ben adetin 21. günü yaptırıyorum. değerin 10'dan yüksek çıkması isteniyor. bu değer oluşan yumurtanın kalitesini belirlermiş. 4' e kadar olan değer yumurtanın oluşmadığı, 4-8 arası evet yumurtlama olmuş fakat çokta iyi bir yumurta olmadığının, 8-10 üzeri olursa evet yumurtlama olmuş ve kaliteli bir yumurta oluşmuş anlamındaymış.Slm kuşlar bugün kan tahlili oldum. Adetim 6 gün geçti progetronum 1.24 cikti. Nasil sizce
Nasıl 6 gün geçti adetinin 12. Günü falan mi yoksa adet olmadin mi?Slm kuşlar bugün kan tahlili oldum. Adetim 6 gün geçti progetronum 1.24 cikti. Nasil sizce
Anladim canm saol... Benim yumurtamsı yok ozmn... Beklicezcanım progesteron değeri yumurtalama ile ilgili bir değer. ben adetin 21. günü yaptırıyorum. değerin 10'dan yüksek çıkması isteniyor. bu değer oluşan yumurtanın kalitesini belirlermiş. 4' e kadar olan değer yumurtanın oluşmadığı, 4-8 arası evet yumurtlama olmuş fakat çokta iyi bir yumurta olmadığının, 8-10 üzeri olursa evet yumurtlama olmuş ve kaliteli bir yumurta oluşmuş anlamındaymış.
Benimde bugün 10. gunümne_desem_bigünüm 8. gün solkasigimda çok fena agri oldu şim di hiçbir belirti yokcuma tahlil günüm post: 36536430 .!.:inşallah canım sağ salim bebişlerimiz gelsin. bende bugün pikniğe gittim w w şuan ateşler içerisindeyım.
onuncu günümdeyim w hiçbir belirti yokperşembe veya cuma belli olur w ikinci aşılama içinbaşladı sanırım
test gününü bekleyenler belirtiniz varmı
Canim cok sevindim hadi bakalım sende gün saymaya bebislerimiz gelsin artıkkk :)selam kızlar. bugün ilk aşılamamı oldum. biraz ağrım oldu. şimdi iyiyim sadece bel ağrım var. Rabbim kimsenin emeklerini maddi manevi boşa çıkarmasın. İsteyen herkese tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
Ozaman hemen hemen aynı günlerde öğreniriz sonucuBenimde bugün 10. gunüm