Canim ilaçlardan dolayi adet günün değişiyormus bence bekleme sende benim ilk aşılamam inşallah bebisim gobisimdedir :) eğer değilse ara vercem biraz14 gün sonra test yaptir dediler bana da ama haftasonuna adet olurum yoksa. Yoksa adetin ikinci günü gidip 2. Aşılama için beklemeden başlayacağım. SeniN kaçıncıydı ve devam edecek misin negatifse?
Inşallah tutmuştur canım senin de benim de ama benim zerre kadar umudum yok. Çünkü çok az kişi hamile kalabilmiş ilk aşılamala. Ben tüp bebeğe biran önce geçmek için devam edeceğim devlette yaptırıyorum sen özel mı devlet mi?Canim ilaçlardan dolayi adet günün değişiyormus bence bekleme sende benim ilk aşılamam inşallah bebisim gobisimdedir :) eğer değilse ara vercem biraz
hangi hastane canım?Inşallah tutmuştur canım senin de benim de ama benim zerre kadar umudum yok. Çünkü çok az kişi hamile kalabilmiş ilk aşılamala. Ben tüp bebeğe biran önce geçmek için devam edeceğim devlette yaptırıyorum sen özel mı devlet mi?
Zekai tahir burak araştırma canm sen?hangi hastane canım?
Özel canım benimde hiç umudum yok ama kendimi avutuyorum işte Eğer tutmazsa bende tüp bebeğe gecicemInşallah tutmuştur canım senin de benim de ama benim zerre kadar umudum yok. Çünkü çok az kişi hamile kalabilmiş ilk aşılamala. Ben tüp bebeğe biran önce geçmek için devam edeceğim devlette yaptırıyorum sen özel mı devlet mi?
Amin canım inşallah hepimizin yüzü güler bu ay. Allah sabır versin. Imtihanımızı zorlaştırmasın. Beklemek ne kadar zorhayırlısı olsun canım. inşallaah bebişine bu ay kavuşursun
Canm Çok güzel anlatmışsın inşallah bende hayırlısıyla atlatırımçok sağol canım. Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin. Canım normal muayene olur pozisyondasın. hijyene çok önem verdi. batikonla iç dış temizlik yaptıama batikon mikrop öldürücü olmasına ragmen spermide öldürdüğünden batikonuda izotonik bir çözelti ile temizledi. sonra spermi göndereceği kanülü yerleştirdi daha doğrusu rahim ağzından geçmedi. sonra rahim ağzını bişeyle açıp tutturdu ve kanülü öyle yerleştirdi. bu kısmı biraz ağrılıydı. sonra kanüle enjektör ile spermi enjekte etti. Ve bitti. sonra kanülü çıkardı. Koltuğu başaşağı olacak şekilde ayarlayıp popomun altına yastık koyup 1 saate kadar dinlendirdi. sonra eve geldim canım. aşılamadan sonra karnımda özelliklede belimde ağrım oldu. bel ağrım hala az da olsa devam ediyor.
çok mu ayrıntılı oldu ne
Bende temizlemediler sanırım. Zaten direkt rahim içine gittiği için gerek duymadı belki de..
aşılama için ilk muayene ccanım.yumurtalık sayımı
Canm Çok güzel anlatmışsın inşallah bende hayırlısıyla atlatırım
Benim bugün aşılamadan sonra 10.günüm. ara ara adet olacakmışım gibi ağrılar girip geçiyor. Bir de su gibi akıntım var. Bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı acaba
Amin canım inşallah hepimizin yüzü güler bu ay. Allah sabır versin. Imtihanımızı zorlaştırmasın. Beklemek ne kadar zor
hasta oldun mu canımGunaydinnnn canlarrr bebisimime birgün daha yaklastim))
Yok olmadim canim... Doktor ilaç verdi on gün iccem sonra olcakmisim...hasta oldun mu canım