- 12 Ağustos 2014
- 272
- 182
- 39
GÜNAYDIIINNNNNNNN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜNAYDIIINNNNNNNN
İNŞALLAH hizlerin olumlu olarak karşılığını bulurayyy hadi inşaallah canım benim. hayırlı haberlerini alırız
Merhaba canm hg aramıza umarım biranonce hepimiz bebislerimize kavuşuruz izmirde oturuyorsun sanırım hangi hastanede tedavi goruyrsunMerhabalar
Bende bu ay asi yaptiranlardanim hatta bugun ilk ignemi oldum.uc yillik evliyim Laparoskopi oldum sol tupum tikaliydi acildi 8aygecti olali.pkosta var malesef ama adetlerim duzenli yumurta olusumu var ama istenilen buyukluge gelemiyo sorunumiz bu sanirim artik.insallah asiyla atlaticaz bu sorunumuzuda olumlu sonucu alicaz hepimiz.
Gecmisi okuyamadim yaptiranlar ve gun sayanlarvar sanirim benide araniza alin
Senin hangi gün yapildı tam olarak benim 8 ağustos cuma 1 hafta kaldı.6.gunn günler geçmek bilmiyor
6.gunn günler geçmek bilmiyor
Benim cumartesi yapıldı canimSenin hangi gün yapildı tam olarak benim 8 ağustos cuma 1 hafta kaldı.
Günaydın sevgili arkadaşlar.hepinize hayırlı cumalar...bugün birbirimize bol bol dua edelim.inşallah rabbim hayırlısı ile bizlere minik minik hediyeler yollasın göbeğimize...[/QUOT
bende hala beklemedeyim canım.Hayirli cumalar canlar... Rabbim cuma gununde dualarimzii kabul etsin inş. Ben hala beklemedeyim . regl olmadim. Bu sefer de bekliom olmuyor ya ;((((((
Bakalim hangimizin ki önce gelecekbende hala beklemedeyim canım.
bakalım :) bu arada eylüle kalır gibi geliyor bizim aşılamalar.hadi öbür hafta hasta olsak,15 günde iğneler sürer.aşılama olur 15 gün daha test için bekle......senin aşamalar nasıl olur bilmiyorum ama benimki öyle olacakBakalim hangimizin ki önce gelecek
İnş. Kalmaz benim iznim bitio cunku. Hasta olunca direk ignelere baslicaz. Oda 5-6 gün sürer dedi doktorun.bakalım :) bu arada eylüle kalır gibi geliyor bizim aşılamalar.hadi öbür hafta hasta olsak,15 günde iğneler sürer.aşılama olur 15 gün daha test için bekle......senin aşamalar nasıl olur bilmiyorum ama benimki öyle olacak
vaay 5-6 günde yumurtalar büyüyo senin demek maşallahhh..benim 15 günde büyüyor anca.kaç doz yapıyorsun? benimki gonal f 75 mgİnş. Kalmaz benim iznim bitio cunku. Hasta olunca direk ignelere baslicaz. Oda 5-6 gün sürer dedi doktorun.
inşallah canım.yok biliyorum başlamadığını benim tembellik var yumurtalarda..zor büyüyolar da..Canim daha hic baslamadim ki. Doktorun öğle söyledi. 5-6 gün yeter dedi. İnş. Öğle olur.
Ben varım canım bugün 8. Günüm ama belirti olarak bişi yokSelam arkadaşlar test için bekleyenler var mı hiç belirtiniz?