Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

semizotu111 yok bayadir ya ne zmndr sorcam unutuyorum
A
biz direkt günlerin geçmesini bekleyeceğiz zaten kısa dönem izin kullanıp uzatmak da istemiyoruz biran önce gitsin gelsin diye bakıyorum benim de oraya gitme imkanım yok malesef çok isterdim ama

Hayırlısı canım.Dağıtıma geldiğinde 2 günlüğüne, ben de görmüş olsam ben de gitmezdim açıkçası.Ama çok stresliydi bi de askere gitmeden iş güç yüzünden.Azcık moral vercek şeyler de yapmak istiyorum açıkçası.

sanki hic gecmicek gibu
Biz ilk saymaya başladığımızda, burada 354.dönemden Esmila diye bir arkadaşım vardı, bizim topiğe gelip gelip geçeceeeek sabrediiin geçeceeek yazardı, o zaman da bana hiç geçmeyecekmiş gibi gelirdi, ama merak etme canım, şafağın en güzel yanı hiç artmıyor oluşu.. Elbet bitecek, sadece sabır

Ben de aof den lisasn tamamlıyorum bi yandan, bi yandan web tasarımcısıyım, odurduğum yerden çalışıyorum.AOF sonrası da KPSS olcak inşallah.

Kızlar bugün babama açıldım ben. Telefonda evlilikten konu açtı ben de "O konuda konuşmam gerek senle babacım." dedim.O da merak etti haliyle.Ben de söyledim.Ailesini tanıyo zaten.Hayırlısı olsun dedi.Ailesini tanıdığımız, bildiğimiz insanlar dedi.Nasıl mutlu oldum anlatamam.Problemlerimiz vardı ama askerden gelince ben bu konuda elimden ne gelirse yapıcam.Değişmesini sağlıycam.Pofuduk kalpli bi adam olucak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…