kızlar bu arada kıyafetlerinde değişiklik yapan var mı :) söylemesi ayıp ben bugün iç çamaşırı aldım kendime belini biraz yüksek aldım sanki sıkıyormuş gibi geldi kullandıklarım:)
benimki de 21 ağustos canım. hazırlamadım çünkü nasıl yaptığınızı bilmiyorum nerden yapılıyor bende yapıyım:)
kızlar bu arada kıyafetlerinde değişiklik yapan var mı :) söylemesi ayıp ben bugün iç çamaşırı aldım kendime belini biraz yüksek aldım sanki sıkıyormuş gibi geldi kullandıklarım:)
Canım gardrobum değişti benim. Hamile iç çamaşırları var onlardan alsaydın keşke. Eski sütyenlerim olmadığı için yenilerini aldım :) Önceden elbiselerimi giyebiliyordum. Şimdi onlara bile giremez oldum. Tayt tunik etek 1 tane de bol elbisem var. dönüp dönüp giyiyorum.
ben kilo verdiğim için hamilelik boyunca kıyafetlerimde henüz değişiklik yok canım 5 kilo verdim bu arada kusmaktan sadece karnımı gergin hissediyorum bebeği sıkıştırmamak adına sadece iç çamaşırımı değiştirdim hamileler içinmiş bu çamaşır bel bölümü yüksek ama çok komik:) daha üst bedende değişiklik yok benim göğüsler büyümedi yani ya bu arada benim işim masa başı muhasebeciyim ben o yüzden pek yürüyüş şansım yok arada bir kalkıp 1 2 tur atıyorum mağaza içinde ama etkili olur mu bilmiyorum çok oturmam zararlımıdır ki
profilinde tahmini doğum tarihi var canım oraya 21 ğustos seçiceksin kendiliğinden çıkıyor zaten
canım ben profilde öyle bi bölüm göremiyorum yahep size yazdıklarım var kişisel bilgilerm falan var fotograf bölümü var ama doğum tarihi falan yazmıyo
Canım ben sana adım adım tarif edeyim. 1 dakikanı istiyorum.
canım ben profilde öyle bi bölüm göremiyorum yahep size yazdıklarım var kişisel bilgilerm falan var fotograf bölümü var ama doğum tarihi falan yazmıyo
oldu mu yaptım galiba: yani benim gördüğümü siz de görüyormusunuz:)
oldu mu yaptım galiba: yani benim gördüğümü siz de görüyormusunuz:)
Selam Gökçe. Bende seni merak ediyordum tesadüf gördüm burayı:) nasıl gidiyor hamilelik seninle aramızda 1hafta vardı sen önceydin.cinsiyet belli oldumu?
Canım hoş geldin. Haftaya Perşembe randevum var. Söylerim dedi. Bende heyecanla bekliyorum. Ama bir ara bir kız bir erkek diye çıtlattı. Ay sonu kesinleşecek :) Sen neler yaptın yaa.. İkili testini falan yaptırdın mı? Nasıl gidiyor hamilelik. Sen ne zaman öğreneceksin cinsiyetini?
Hoşbulduk canım.Ay çok güzel biri kız biri erkekse bir anda ikisinede kavuşmak:) tabi en öncelikle sağlıklı olsunlarda gerisi farketmiyor.2li testi haftaya yapıcaz benimde haftaya randevum bizimkilerin daha belli değil cinsiyetleri bilmem haftaya belli olurmu.hamilelik şükür aman aman şikayetim yok mide bulantım daha azaldı ama şimdide yanma ekşime var. Bazı günlerde üzerinde sinir falan oluyor Bilmiom niye:) 2 ki testi düşünüyorum inşallah iyi çıkar hayırlısıyla.senin iyi çıkmış sanırım daim olsun hep.göbişde çıktımı senin benim daha çıkmadı Yada çok az öle belli değil:)sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza.
offf sinir konusuna gelince yıkıp geçmediğim kimse kalmıyor valla. Zaten normalde bile agresiftim şimdi kırandan geçiriyorum valla sonra da oturup ağlıyorum insanları kırdım diye. Ay bi geçse şu dönemler... Ben daha ikili test yaptırmadım canım. 13. hafta yapacağım dedi doktorum. Haftaya Çarşamba 13. haftamız doluyor. Perşembe de ölçüme gidiyoruz işte :) Sen iyi ol bebeğin iyi olsun da yemişim o siniri. Bu arada tekil konuşuyorum ben ama ikiz miydi seninki de :)
Evet canım supriz yaptılar bize benimde ikiz:)Aynen yaa bende sinirli konuşuyorum sonrada üzülüyorum niye böle oluyo diye hatta depresyona girdim diyorum:) bunada şükür ne diyelim. İnşallah güzel çıkar sonuçlar ölçümlerin beni 12. Hafta çağırdılar bakalım ne olacak.
merhaba kizlar :))) esra erolu izliyorum bende dun fena mide bulantim vardi baya bi kustum su icip yatirdi esim bogazim zor toparlandi simdide yuzumde kirmizi kirmizi noktalar oldu biseymi dokundu acaba ? carsamba randevum var benimde hayirlisi artik :))) Allah hepimize kolaylik versin bugun sabada bebek nasil yikanir nasil gazi cikarilir vardi tkrarini bikursaniz mutlaka izleyin :)))