Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

menaccım haberlerin çok güzel inş sonuna kadar hep böyle devam eder şubatta bebeğin seninle olur,bende hamilelerin dualarına çok inanıyorum ben bu kalınlığın mm lik ölçülerini anlamıyorum çünkü her dr farklı söylüyor transferi hepsi farklı farklı değerlerle yapıyor ben o yüzden akıl erdiremedim

valla genellikle 8 ile 13 mm arası iyi diyorlar rahim kalınlığı için, benim ameliyattan önce yüksek doz estrofemle en fazla 8 mm oluyordu o yüzden çok sevindim, çünkü 8 mm alt sınır diyor çoğu doktor, inşallah hep beraber güzel haberlerimizi paylaşırız canım

valla genellikle 8 ile 13 mm arası iyi diyorlar rahim kalınlığı için, benim ameliyattan önce yüksek doz estrofemle en fazla 8 mm oluyordu o yüzden çok sevindim, çünkü 8 mm alt sınır diyor çoğu doktor, inşallah hep beraber güzel haberlerimizi paylaşırız canım

yarın bende dr gidicem canım sorucam bakalım benim rahim kalınlığı kaçmış hiç sormadım bugüne kadar,ironik ve sen benden önce transfer olursunuz,benim rahim bilmiyorumki kaç ay sonra normal kalınlığına ulaşır,inş sizin o zamana kadar melekleriniz göbişinize konar tecrübelerinizle bana yardımcı olursunuz

Kızlar selamlar... Ben bugün kontrple gittim. Her şey yolunda imiş çok şükür. Kısmetse pazartesi OPU yapılacak. Bol yumurta ve embriyo olur inşallah. Dualarınız eksik etmeyin. Kocaman öpüldünüz...
oh oh ne güzel canım :nazar::nazar::nazar:transfere az kaldı desene tahminen kaç yumurtan olur söyledimi dr

kızlarrrr büyük bir umutsuzlukla gittiğim doktordan güzel haberlerle geldim rahim kalınlığı adetimin 9.gününde 10 mm kendi rekorumu kırdım yani :)) en ince yeri 8.5 mm 10 gün daha rahimden estrofem devam 15 gün sonra adet ve bu şekilde pozitif devam ederse her şey, şubat ayında transferim var, burdaki hamişlerin dualarının sayesinde diye düşünüyorum hepinize çokkk teşekkür ediyorum...

çok güzel haberrrrr :)) hadi inşallah böyle devam etsin.. ben de sizlerin dualarına okadar çok inanıyorum ki, sonuçta burda herkes tek birşey için tek yürek oluyoruz. Rabbim inşallah bu sefer senin de yüzünü güldürecek canım

Kızlar selamlar... Ben bugün kontrple gittim. Her şey yolunda imiş çok şükür. Kısmetse pazartesi OPU yapılacak. Bol yumurta ve embriyo olur inşallah. Dualarınız eksik etmeyin. Kocaman öpüldünüz...

canım inşallah kaliteli ve bol embriyoların olsun, herşey yolunda gitsin. dualarım seninle..

gunaydın kızlar heyecandan uyuyamdım kahvaltı yapıp kan vermeye gıdıcem dualrınızı eksık etmyn yuksek bı deger cıkar ınss yada ıns vardır gebelık karnmda agrımaya basldı sankı adet olcam gıbı yapıp ogrencem ogrendıgm zmn hber verırım optum cok sızı

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]19 ocak test tarihi:21::21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

yarın bende dr gidicem canım sorucam bakalım benim rahim kalınlığı kaçmış hiç sormadım bugüne kadar,ironik ve sen benden önce transfer olursunuz,benim rahim bilmiyorumki kaç ay sonra normal kalınlığına ulaşır,inş sizin o zamana kadar melekleriniz göbişinize konar tecrübelerinizle bana yardımcı olursunuz

Neyin ne olacağı belli olmaz canım, Allah büyük. Burda 2.gün embriyosu tutun da 5.gün embriyosu tutmayan da gördük, tek yumurtayla embriyo oluşup hamile kalan da hiç öyle düşünme kısmet her şey... Senin de rahim kalınlığı bakarsın bir daha ki ay mükemmel oldu beraber transferimiz oldu hiççç belli olmaz, rabbim çok aratmasın canım

gunaydın kızlar heyecandan uyuyamdım kahvaltı yapıp kan vermeye gıdıcem dualrınızı eksık etmyn yuksek bı deger cıkar ınss yada ıns vardır gebelık karnmda agrımaya basldı sankı adet olcam gıbı yapıp ogrencem ogrendıgm zmn hber verırım optum cok sızı

Bekliyoruuuuz :)

müjdeli haberle gel inşallahhhh

güzel haberlerini bekliyoruz canım..

canım senin gelişmelerini de takip ediyorum inşallah herşey güzel olcak şubatta hamileler kervanına katılacaksın dualarımız seninle..

kızlar kan degerı sonucum 200.7:nazar: buz bebegım annesıne tutunmus umarım 9 ay boyunca hıc bırakmaz

Son düzenleme:
çok saol bıtanem ınş.bu sefer sonu gelır sevınmelıyım tam olarkta bılemyrm hevesım kursagımda kalmaz umarım bu sefer..ama degerım ıyıymıs ole soledıler braz rahtaldım...aynen yaa nıe cıktıkı o bıseyler yapmaya calıstım beceremedım stıckrı=)senınkı denk gelmıs yanı:1: ıns canım saglıklı olsunda hersey yolunda gtsındee hıc farketmez hala daha temkınlıyım yanıı nolcak bu halım bılmıyrm=)umarım keseyı gorurum bu sfer

Allahım yeterli sayıda yumurta oluşmasını sağlar ve hepsi de 1.kalite embriyo olur inşallah, en güçlüleri sana tutunur ve 9 ay sonra sağlıkla sıhhatle doğar(lar) inşallahhhhh

Sağolasın canım, böyle güzel sözler duymaya çok ihtiyacım var. Bugün doktora gidip rapor aldım. Bu süreçte evde olmak daha iyi gelecek bana...

çok saol canım rabbım daha fazla artmadan nasıp etsın ısteyen herkeze tedavıne baslamısn hayırlı olsun umarım bu sfer kavusrsun bebegıne

Back
X