Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

herkese hayırlı günler hanımlar gününüz çok güzel geçsin inş,ben sabah tedavi için randevu aldım tabi kırmızı kartı gördüm cumartesi gününe verdiler yani bende artık tedaviye başlıyorum hayırlısıyla inş bir engel olmaz,banada dua edin ne olur hamişler bol bol yumurtam olsun çünkü bu konuda biraz sıkıntı çekicem galiba :16:

herkese hayırlı günler hanımlar gününüz çok güzel geçsin inş,ben sabah tedavi için randevu aldım tabi kırmızı kartı gördüm cumartesi gününe verdiler yani bende artık tedaviye başlıyorum hayırlısıyla inş bir engel olmaz,banada dua edin ne olur hamişler bol bol yumurtam olsun çünkü bu konuda biraz sıkıntı çekicem galiba :16:

İnşallah bol bol, kaliteli, bir sürü yumurtan olur, şimdiden tedavin hayırlı olsun...

canlarrr, ben p.tesi Bahçeci kliniğine gittim Mustafa bey beni takibe aldı estrofemi günde 1 kere vajinal kullan 18 ve 24'ünde kontrol edeceğim eğer rahim kalınlaşıyorsa Şubatta transferini yapacağım dedi, ameliyat oldum biliyorsunuz septum yüzünden, sorun büyük ihtimalle oydu şimdi önümüze bakalım diyor, embriyolarımın kalitesine baktı dosyadan, mükemmel diyor bu embriyoları boşa harcamak istemiyorum gidişata bir bakalım diyor, benden haberler böyle. Neden pek bir heyecansızım ve isteksizim bilmiyorum...

canlarrr, ben p.tesi Bahçeci kliniğine gittim Mustafa bey beni takibe aldı estrofemi günde 1 kere vajinal kullan 18 ve 24'ünde kontrol edeceğim eğer rahim kalınlaşıyorsa Şubatta transferini yapacağım dedi, ameliyat oldum biliyorsunuz septum yüzünden, sorun büyük ihtimalle oydu şimdi önümüze bakalım diyor, embriyolarımın kalitesine baktı dosyadan, mükemmel diyor bu embriyoları boşa harcamak istemiyorum gidişata bir bakalım diyor, benden haberler böyle. Neden pek bir heyecansızım ve isteksizim bilmiyorum...

Ay allahım hadi hayırlısı bu sefer Yarabbim her şey tıkır tıkır yolunda gitsin canım, boşver o duygular gelip geçici hele bir gelsin içine embriyolar bir tutunsun sana sıkı sıkı inşallah bak o zaman o kan testi günü nasıl heyecan geliyor sana :) inşallah bu sefer emekler boşa gitmesin canım, anneme söyledim şimdi seni inşallah hayırlısı ile bu sefer yüzün gülsün bizde burda sevinelim , dualarım seninle Eminecim

Allah yardımcın olsun inşallah. Güzel bir şekilde sonuçlansın tedavin, çifter çifter bebişlerin olsun... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hadi inşallah diyelim iki gözüm, güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda. Heyecansız ve isteksizliğe gelince bende de oluyor o durum ilk denemedeki gibi değilim. Okul zamanına geldi ya kafamı dağıtıyorum belki ondandır. Bilemiyorum. Şimdiki halleri boşver cancağızım. Bebişler yola çıkınca booooooooool bol heyecanlanırız inşallah... :1::1::1::1::1:

Rabbim tedavini hayırlı bir şekilde sonuçlandırsın inş menaccım,benimde rahim duvarı kalın diye transfer sonra yapılacak

Amin canım inşallah. Ben bugün kontrole gittim. Yumuşlar büyüyor bakalım. OPU tarihi cuma falan belli olacak herhalde....

çok zor stresli bir süreç inş pozitif sonuç alırsın ironik, ben başka siteleride okuyorum baya hamile kalan var kışın tüp bebek daha iyi tutuyormuş birinde duydum doğruymuş diye düşündüm

:))cok iyi bi haber demekki soz dinliyecek senin pasalar.Allah kavustursun canim.bulantilar gecti diyebilirim arada geliyor ama okadarda olacak artik.istahim acildi kilo aldi basini gidiyor ne yapacagim bilmiyorum.ekmek sadece kepek ve azicik yiyorum diger seylerde oyle.ama 2 haftada 2,5 kg almisim.saglikla tamamlariz ins hamileligimizi...

sağolasın canım. inşallah teyzesi seninkiler de benimkiler de söz dinlerler yoksa yandık:)) bulantının geçmesi çok güzel haber, arada olması normal bende bile hala bazı şeylerde olabiliyor. ben de senin gibi bir anda aldım, eminim bu ay 3-4 almış olurum çünkü iştahım çok arttı. ee yemediklerimize sayalım dimi ama onca zaman bu anı bekledik :))

dualarım seninle canım, olumsuz düşünme herşey yolunda gidecek bol bol kaliteli yumurtaların olacak inşallah.

canım hadi hayırlısı çok sevindim şubata ne kaldı:) herşey yolunda gitsin inşallah. O duygular hepimizde olmuştur eminim, ilki gibi olmuyor o heyecan duygusu. Ama bebiş(ler)ini alıp geldiğinde yine için kıpır kpır olacaktır:)

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]19 ocak test tarihi:21::21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

canım sağol inş çok yumurtam olur dr durumumu pek beğenmiyor ama bal tarçın çörekotu başlıycam yarın inş faydası olur sizlerin bi tavsiyesi varsa ne olur söyleyin

Benim de benzer bir durumdu, zaten toplam çıka çıka 3 yumurta kalmıştı, biri transfere kadar elendi, iki tane kalan transfer edildi, ama birisi tuttu işte, Allah istedikten sonra olur inşallah. Bildiğim kadarıyla o karışım iyi geliyor. Transferden sonra bir çoğumuz ananas yemiştik :)

slm kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor bebışler nasıl bendede heyecan var hala kan testı yapmadım gunumu bekıyorum tabı ıdrar testı 5-6 tane yapmısımdır delı gıbı:1: 8 gun yaptım gene hafıf cıktı bugun 10.gun bıraz once gene yaptım kabak gıbı 2.cızgı net cıktı:nazar:ınş.haftasonuda yuksek kan degerıyle mujde verırım inş. bıde kandada cıkmıyomus valla rezıl olurum herhalde=) ama hıssedyrm mınıkım benımle tek duam saglıklı sıhhatlı kucagıma almak ve o mınıcık kesesını gormek inş.o gunlerıde gorurum opuyorum sızı cok cumartesı ınş.guzel haber verırım kendınıze cok ıyı bakın

Benim de benzer bir durumdu, zaten toplam çıka çıka 3 yumurta kalmıştı, biri transfere kadar elendi, iki tane kalan transfer edildi, ama birisi tuttu işte, Allah istedikten sonra olur inşallah. Bildiğim kadarıyla o karışım iyi geliyor. Transferden sonra bir çoğumuz ananas yemiştik :)

benim transfer hemen yapılmıycakmış canım rahim duvarı kalınmış embriyolar eğer olursa tabi dondurulacak sonra rahim için ilaç kullanıcam galiba daha sonra transfer,bende olursa inş transferden sonra ananas alırım sağol canım

slm kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor bebışler nasıl bendede heyecan var hala kan testı yapmadım gunumu bekıyorum tabı ıdrar testı 5-6 tane yapmısımdır delı gıbı:1: 8 gun yaptım gene hafıf cıktı bugun 10.gun bıraz once gene yaptım kabak gıbı 2.cızgı net cıktı:nazar:ınş.haftasonuda yuksek kan degerıyle mujde verırım inş. bıde kandada cıkmıyomus valla rezıl olurum herhalde=) ama hıssedyrm mınıkım benımle tek duam saglıklı sıhhatlı kucagıma almak ve o mınıcık kesesını gormek inş.o gunlerıde gorurum opuyorum sızı cok cumartesı ınş.guzel haber verırım kendınıze cok ıyı bakın

yok artık daha neler kanda çıkmıycakmış seninki galiba bölünüp iki tane oldu ascım çünkü idrarda çok erken belli oldu,değerininde çok iyi çıkacağına inanıyorum keyfini çıkar canım bence:nazar::nazar::nazar:bizede dua et her hissettiğinde:21:

Back
X