Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Ay allahım hadi hayırlısı bu sefer Yarabbim her şey tıkır tıkır yolunda gitsin canım, boşver o duygular gelip geçici hele bir gelsin içine embriyolar bir tutunsun sana sıkı sıkı inşallah bak o zaman o kan testi günü nasıl heyecan geliyor sana :) inşallah bu sefer emekler boşa gitmesin canım, anneme söyledim şimdi seni inşallah hayırlısı ile bu sefer yüzün gülsün bizde burda sevinelim , dualarım seninle Eminecim

Valla kliniğin kapısından girerken ağladım, beklerken ağladım yine mi ya dedim. bir süredir ev kekorasyonu küçük el işleriyle avunuyordum, unutmuşum herhal birden şok etkisi yaptı :)))) ama negatif de olsa şimdiden hazırım :)) eşim çok heyecanlı uyuyamıyor p.tesiden beri Allah onun yüzüne bakar belki ...

Hadi inşallah diyelim iki gözüm, güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda. Heyecansız ve isteksizliğe gelince bende de oluyor o durum ilk denemedeki gibi değilim. Okul zamanına geldi ya kafamı dağıtıyorum belki ondandır. Bilemiyorum. Şimdiki halleri boşver cancağızım. Bebişler yola çıkınca booooooooool bol heyecanlanırız inşallah... :1::1::1::1::1:

inşallah canım, önce sizin sonra peşinizden benim güzel haberlerimle coşarız burada inşallahhh, okulun da etkisi var tabi kafam dağılıyor (daha doğrusu şişiyor düşünemiyorum, düşünmüyorum değil yani :52:

Rabbim tedavini hayırlı bir şekilde sonuçlandırsın inş menaccım,benimde rahim duvarı kalın diye transfer sonra yapılacak

tam tersi durum işte, doktor embriyolar iyi deyince bana -he hocam dedim tohum iyi ama zemin müsait değil :))) sonra derdimi anlatınca haklısın dedi :)) inşallah bizim de yavrucaklar şu sarp kayaların üstüne büyük bir azimle tutunan ağaçlar gibi bize sıkı sıkı tutunur bırakmazlar canım inşallahhhh

canım hadi hayırlısı çok sevindim şubata ne kaldı:) herşey yolunda gitsin inşallah. O duygular hepimizde olmuştur eminim, ilki gibi olmuyor o heyecan duygusu. Ama bebiş(ler)ini alıp geldiğinde yine için kıpır kpır olacaktır:)

belki de dedğiniz gibidir, belki de bir savunma mekanizmasıdır geliştirdiğim, inşallah burda hep beraber seviniriz, güzel dileklerin için sağol canım

tam tersi durum işte, doktor embriyolar iyi deyince bana -he hocam dedim tohum iyi ama zemin müsait değil :))) sonra derdimi anlatınca haklısın dedi :)) inşallah bizim de yavrucaklar şu sarp kayaların üstüne büyük bir azimle tutunan ağaçlar gibi bize sıkı sıkı tutunur bırakmazlar canım inşallahhhh

amiiiiiiinn inş canım

canlarrr, ben p.tesi Bahçeci kliniğine gittim Mustafa bey beni takibe aldı estrofemi günde 1 kere vajinal kullan 18 ve 24'ünde kontrol edeceğim eğer rahim kalınlaşıyorsa Şubatta transferini yapacağım dedi, ameliyat oldum biliyorsunuz septum yüzünden, sorun büyük ihtimalle oydu şimdi önümüze bakalım diyor, embriyolarımın kalitesine baktı dosyadan, mükemmel diyor bu embriyoları boşa harcamak istemiyorum gidişata bir bakalım diyor, benden haberler böyle. Neden pek bir heyecansızım ve isteksizim bilmiyorum...

hayırlı olsun bu sefer herşey gönlünce olsun inşallah çok az bizaman sonra kavuşursun bebişe dualarımız seninle....

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]19 ocak test tarihi:21::21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

slm kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor bebışler nasıl bendede heyecan var hala kan testı yapmadım gunumu bekıyorum tabı ıdrar testı 5-6 tane yapmısımdır delı gıbı:1: 8 gun yaptım gene hafıf cıktı bugun 10.gun bıraz once gene yaptım kabak gıbı 2.cızgı net cıktı:nazar:ınş.haftasonuda yuksek kan degerıyle mujde verırım inş. bıde kandada cıkmıyomus valla rezıl olurum herhalde=) ama hıssedyrm mınıkım benımle tek duam saglıklı sıhhatlı kucagıma almak ve o mınıcık kesesını gormek inş.o gunlerıde gorurum opuyorum sızı cok cumartesı ınş.guzel haber verırım kendınıze cok ıyı bakın

İdrarda üst üste çıktıysa yanılıyor olamaz diye düşünüyorum... :))) Harika haber, inşallah kanda da şöyle okkalı bir hormon seviyesi olur :P

As89 cum canım kan test sonucun pozitiftir inşallah, haydi bizi habersiz bırakma sevincimizi biz de netleştirelim, dualarımız seninle ...

Menaccım inşallah Şubat ayında kazasız belasız bebişlerin sana sımsıkı tutunur canımmmm dualarımız seninle ....

Gülsercim bugün doktora gidecektin , son durum nedir bizi haberdar et, dualarımız seninle....

Esraersoy cum seni hala çok mrk ediyorum keske bu yazıyı okuyunca görürsen kendinden br haber ver, nasılsın?

merhaba kızlar, herkese iyi hafta sonları

Biz oğluşla şükürler olsun 27. Haftaya girdik dün, yarın kontrolümüz var bakalım 3 hafta oldu Aren imi görmeyeli bu arada oğlumun adı kısmetse Aren olucak , rutin idrar ve kan tahlillerimidr alıp gidicem bakalım doktora şekerim için hala diyete devam çok Sadık olamazsam da diyete dikkat ediyorum 3 haftadır kilo alımım birazcık yavaşladı sanki belkide bana öyle geçiyordur bilemiyorum , yatın güzel haberlerle gelmek dileğiyle herkese sevgiler

kızlarrrr büyük bir umutsuzlukla gittiğim doktordan güzel haberlerle geldim rahim kalınlığı adetimin 9.gününde 10 mm kendi rekorumu kırdım yani :)) en ince yeri 8.5 mm 10 gün daha rahimden estrofem devam 15 gün sonra adet ve bu şekilde pozitif devam ederse her şey, şubat ayında transferim var, burdaki hamişlerin dualarının sayesinde diye düşünüyorum hepinize çokkk teşekkür ediyorum...

Biz oğluşla şükürler olsun 27. Haftaya girdik dün, yarın kontrolümüz var bakalım 3 hafta oldu Aren imi görmeyeli bu arada oğlumun adı kısmetse Aren olucak , rutin idrar ve kan tahlillerimidr alıp gidicem bakalım doktora şekerim için hala diyete devam çok Sadık olamazsam da diyete dikkat ediyorum 3 haftadır kilo alımım birazcık yavaşladı sanki belkide bana öyle geçiyordur bilemiyorum , yatın güzel haberlerle gelmek dileğiyle herkese sevgiler

yarın iyi bak oğlun yakışıklıysa kız doğuracam ona :)) Mardin'i severim gelin veririm kızı komşu ile :1: şaka tabi bütün oğullarımız en yakışıklı kızlarımız en güzel...

lilycim canım senin ve minişinin iyi olduğuna çok sevindim yarınki kontrolünde iyi geçer inş,arenle bol bol hasretlik gider birdahaki kontrole kadar benim randevum yarın 12 buçukta tabiki haberdar edicem,benim bir arkadaşım eylülde doğum yaptı onun ikizleri oldu ondada gebelik şekeri çıkmıştı çocuklar olduğundan daha iri oluyor şekerden dolayı, şunun şurasında ne kaldıkı doğumdan sonra istediğin gibi yersin Allaha emanet olun canım

kızlarrrr büyük bir umutsuzlukla gittiğim doktordan güzel haberlerle geldim rahim kalınlığı adetimin 9.gününde 10 mm kendi rekorumu kırdım yani :)) en ince yeri 8.5 mm 10 gün daha rahimden estrofem devam 15 gün sonra adet ve bu şekilde pozitif devam ederse her şey, şubat ayında transferim var, burdaki hamişlerin dualarının sayesinde diye düşünüyorum hepinize çokkk teşekkür ediyorum...

menaccım haberlerin çok güzel inş sonuna kadar hep böyle devam eder şubatta bebeğin seninle olur,bende hamilelerin dualarına çok inanıyorum ben bu kalınlığın mm lik ölçülerini anlamıyorum çünkü her dr farklı söylüyor transferi hepsi farklı farklı değerlerle yapıyor ben o yüzden akıl erdiremedim

Çok güzel bir haber bu. İnşallah her şey yolunda gider... Rabb'im yardımcın olsun...

Maşallah canım, sağlıcakla sonuna kadar gelirsin inşallah... Bu arada isim de bulunmuş, değişik hoş bir isim... Aren ne demek?

Kızlar selamlar... Ben bugün kontrple gittim. Her şey yolunda imiş çok şükür. Kısmetse pazartesi OPU yapılacak. Bol yumurta ve embriyo olur inşallah. Dualarınız eksik etmeyin. Kocaman öpüldünüz...

Kızlar selamlar... Ben bugün kontrple gittim. Her şey yolunda imiş çok şükür. Kısmetse pazartesi OPU yapılacak. Bol yumurta ve embriyo olur inşallah. Dualarınız eksik etmeyin. Kocaman öpüldünüz...

Allahım yeterli sayıda yumurta oluşmasını sağlar ve hepsi de 1.kalite embriyo olur inşallah, en güçlüleri sana tutunur ve 9 ay sonra sağlıkla sıhhatle doğar(lar) inşallahhhhh

Back
X