Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Evet bence de babasına aşık :) Ben okşuyorum tepki yok, ne zaman babası konuşsa hemen bir kıpırdanmalar, bir cilveler... :))

cnm seninki kızdı diye hatırlıyorum babaya böyle tepki vermesi normal:)) benimkiler de bana tepki veriyorlar ama babamız yanımıza gelince tık yok:))

çok sağol canım inş Allah razı olsun bu adetimle başlıycam galiba bir engel olmazsa sağ kasığımda ara ara ağrılar oluyor iyi şeylere yoruyorum ama bakalım birde eşim rüyasında bebeğimiz olduğunu görmüş hemde çay bardağının içindeymiş daha önce böyle bir rüya görmemişti biraz ondan ümütlendim galiba

cnm eşinin rüyası gerçeğe dönüşsün Rabbim en kısa zamanda bebişinize kavuştursun inşallah..

Kızlar sormayın. Dün gayet mutlu mesut oturdum işimi yapıyorum, birden bir ağrı girdi size anlatamam. Biraz durdum geçti, yine geldi, geçti, yine geldi. Baktım gitmiyor, doktoru aradım, doğru hastaneye. Çok şükür bebekte bir şey yoktu, ama ne kadar korktuğumu tahmin edebiliyorsunuzdur, Allah hiçbirimize böyle bir korku yaşatmasın. Kan ve idrar sonuçları temiz çıktı, rahimde de bir tehlike görmeyince çıkmama izin verdi, yoksa hastanede en azından bir gece kalmamı istiyordu. Yani kısacası diğer seçenekler gidince gaz sancısı ihtimali kaldı sadece. Zaten bu konuda maalesef sorunlu biriyim, umarım bebişim rahat olur...

Dün gecem çok şükür rahat geçti ama valla öyle korktum ki bütün hayatımı sorguladım o an... Allah hepimize korkusuz, sağlıklı ve güzel bir gebelik versin, hepimizi korusun inşallah...

ooff o gaz sancıları yok muu. ben de bu konuda sorunluyum ne yesem gaz yapıyor deli oluyorum, sonrasında da bazen kıvranıyorum. şimdilik seninki gibi şiddetli olmadı ama ne kadar korktuğunu tahmşn edebiliyorum. insan bir de ayırt da edemez ne ağrısı. geçmiş olsun canım

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]19 ocak test tarihi:21::21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

cnm seninki kızdı diye hatırlıyorum babaya böyle tepki vermesi normal:)) benimkiler de bana tepki veriyorlar ama babamız yanımıza gelince tık yok:))

:)bu kadarmi olur yaa.babaya hic ama hic tepki vermiyorlar.patir patir hareket ederken bile aniden duruyorlar:)biraz daha buyusunler isteselerde saklanamiyacaklar.onu bekliyoruz artik bizde:)

ooff o gaz sancıları yok muu. ben de bu konuda sorunluyum ne yesem gaz yapıyor deli oluyorum, sonrasında da bazen kıvranıyorum. şimdilik seninki gibi şiddetli olmadı ama ne kadar korktuğunu tahmşn edebiliyorum. insan bir de ayırt da edemez ne ağrısı. geçmiş olsun canım

Çok sağol canım, kimseye olmasın dediğin gibi.

Sana ve gaz sancısı olanlara bir tavsiyem olacak, doktor önermişti, gerçekten çok işe yaradı.

Bildiğiniz kuru inciri yıkayıp 2-3 parçaya kesin, kaynayan süte atıp bir 5 dakika falan döndürün, sonra o incirleri yiyin. Ben 2 gecedir yapıyorum, inanır mısınız, çıkan gazları toplasam aya yolculuk ederdim. Utandırıcı bir durum ama yapacak bir şey yok :)

:)bu kadarmi olur yaa.babaya hic ama hic tepki vermiyorlar.patir patir hareket ederken bile aniden duruyorlar:)biraz daha buyusunler isteselerde saklanamiyacaklar.onu bekliyoruz artik bizde:)

aynen canım yaa:)) hatta bugun eşim seyahata çıkıyor 1 hafta yok, dedim ki oğluşlara gitmeden bi güle güle diyin babanıza hiç olmazsa, neyse dinledi keratalar da babamız bir tekme hissedebildi:)) bulantıların nasıl oldu canım??

Sana ve gaz sancısı olanlara bir tavsiyem olacak, doktor önermişti, gerçekten çok işe yaradı.

Bildiğiniz kuru inciri yıkayıp 2-3 parçaya kesin, kaynayan süte atıp bir 5 dakika falan döndürün, sonra o incirleri yiyin. Ben 2 gecedir yapıyorum, inanır mısınız, çıkan gazları toplasam aya yolculuk ederdim. Utandırıcı bir durum ama yapacak bir şey yok :)

bunu bilmiyordum canım çok sağol uygulayacağım. o sancıdansa utanmayı yeğleriz boşveerr:)) dilerim bebişler bize benzemez en korktuğum şey o:((

Aynen mimozacım , her türlü taka, yanıt, tepki , zıplama bana yapılıyor, sanki babadan korkuyor gibi o konuşmaya başlayınca bi kesiliyor çocuk:)))

Çok geçmiş olsun attAbebek , inşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsın, ben de çok yaşadım bu sıkıntıyı, çok zor biliyorum...

gunaydın kızlar.lıymerdın napıyosun canım nasıl gıdıyor

Günaydın canım, iyiyiz şükür , sen nasılsın? Dün akşam alışverişin büyük bir bölümünü bitirdik, bu hafta beşik ve dolabın gelmesiyle inşallah odayı hazırlamaya başlıcaz:)bunlarla oyalanıyorum işte...sen neler yapıyorsun?

ooo canım sen yarılamasın masallah ne guzel telaslar bunlar desene gerıye pasanın gelmesını beklemek kaldı ısım olarak ne dusundunuz..valla canım bende napım bıraz gerılmeye basldım sonucu ogrenmeye yakınlastıkca gecen hafta gayet rahattım bugun bıraz streslı basldım gune umarım sonumuz guzel olur

ooo canım sen yarılamasın masallah ne guzel telaslar bunlar desene gerıye pasanın gelmesını beklemek kaldı ısım olarak ne dusundunuz..valla canım bende napım bıraz gerılmeye basldım sonucu ogrenmeye yakınlastıkca gecen hafta gayet rahattım bugun bıraz streslı basldım gune umarım sonumuz guzel olur

3 ayımız kaldı :) ama erken doğuma önlem amaçlı ve son zamanlar çok zorlanacağımı düşündüğünden erken bitirmeye çalışıyorum, 7. Ayı da deviricez yakında, darısı başına, her ey gönlünce olsun, oğlumun ismi; Aren Yıldız Olucak kısmetse

ismıyle yasasın paşamız farklı bı ısım aren kulagada cok hos gelıyor canım

kızlar bılıyorum cok erken ama ben ıdrar testı yaptım veeee 2.çizgıyı gordum bugun 7.gun ılkındede 8.gun yaptrmıstımmm tuttu galıba mınıgım annesını umarım bu sefer hıc bırakmaz kımseye solemedım o kdr sakınımkı korkuyorum cunku gne bısey olucak dıe esıme bıle demedım cumartesı kanda ogrenır askıtom=) herhalde yanılmaz dıe umıt edıyorum 7.gunde gosterdı kendını kuzum

kızlar bılıyorum cok erken ama ben ıdrar testı yaptım veeee 2.çizgıyı gordum bugun 7.gun ılkındede 8.gun yaptrmıstımmm tuttu galıba mınıgım annesını umarım bu sefer hıc bırakmaz kımseye solemedım o kdr sakınımkı korkuyorum cunku gne bısey olucak dıe esıme bıle demedım cumartesı kanda ogrenır askıtom=) herhalde yanılmaz dıe umıt edıyorum 7.gunde gosterdı kendını kuzum

dayanamadın yine cnmm erkenden yapmışsınn..:1::1::1:
gözünaydın şimdidennnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
inş kandada görürsün pozitifiiii:52::52::52::52:
ve sonuna kadar gider hamileleliğin güzelceeeeeee:49::49::49::49:

aynen canım walla dayanamadım umudum yoktu zaten ılkınde bellı belırsız sonradan netlestı ınş.yanılma payı olmaz persembe tekrardan alcm test cumartesıde ıns tescıllenmıs olcak:nazar:

Back
X