Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19 ocak test tarihi:21::21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

edırnecım almadım walla bu sefer ananası aklımdaydı sonrada usendım almadım=) bugun 3.gun alsamda bı yararı olmaz herhalde canım bu arada yenı gordum amsıyntez yaptrmısın ınş.temız cıkar canım sonucun cok dıkkat et kendıne..ben cok rahatım yaa ne bılım sureklı yatmıyorum ole ınş.kızlar mujdelı haber verırım tabı 19una kadar dayanbırsem gecenkınde 9.gun yaptrmıstım bu seferde stres olmustum deger artıcakmı dıe ama sımdı tam gununde yaptrmyı dusunuym belkı 1 gun oncesınden test alırım

sağol canım inş. bende öyle ümit ediyorum.bende yarım saat ara ile kalkıp gezmiştim ev içinde. inş. canım 19 unda güzel haberlerini bekliyoruz

günaydınlar kızlar.buraya bayağıdır bakmıyordum facebook var diye..yürümüş gitmişsiniz valla.ben biraz geçmişe bakayım şimdi....herkese mutlu haftasonları gelsin inşallah...

ya bu clexan ıgne mahvettı benı morarmaya basladı bıde bezeler olustu kullanan arkdslrım vardı sızdede ole oldumu hamıle kalırsam 9ay nasıl kullancm bılmyrm yer kalmazkı gobekte..allahtan progestan ıgne yok bu sefer onu nıe vermedı oda entresan ama vardır bı bıldıgı herhalde jelı 2 ye cıkardı onun yerıne.. 1 hafta kaldı heyecanlanmaya basladım yenı yenı=)

ya bu clexan ıgne mahvettı benı morarmaya basladı bıde bezeler olustu kullanan arkdslrım vardı sızdede ole oldumu hamıle kalırsam 9ay nasıl kullancm bılmyrm yer kalmazkı gobekte..allahtan progestan ıgne yok bu sefer onu nıe vermedı oda entresan ama vardır bı bıldıgı herhalde jelı 2 ye cıkardı onun yerıne.. 1 hafta kaldı heyecanlanmaya basladım yenı yenı=)

gecmis olsun canim yaa malesef clexan icin yapilacak birsey yok.benimde gobegim mosmor olmustu ve findik gibi taneler cikmisti gobekte yer kalmayinca bacaklara gectim.hala bir gun bir bacagima diger gun digerine yapiyorum.bacaklarimda morariyor ama baska caresi yok yeterki bebisin sana tutunsun hepsi gecer Allahin izniyle.ilk denememde progestan igne kullanmistim yuruyemiyordum drum gordugu icin ikincide igne vermedi senin gibi gunde 2 jel verdi.igneden cok cok iyidir canim.Rabbimiz yuzunuzu pozitif sonucla guldursun ins.Amiiiin...

amın canım ınşallah bu mubarek gunde allah dualarımızı kabul etsın..hımm bacaktan vurulcagını bılmydum hemşire sdce gbekten demıstı bacakta daha cok yakmıyomu sande doguma kadar kullanıcaksın dımı canım bende sasrdım alla alla dedım benmı beceremıyorum ıgneyı nıe morarıyo 5 gunde hemen morardı sonra netten baktım normalmıs..ınş.olurda doguma kadar kullanmaya razıyım senın nasıl gıdyor pasalar rahat duruyomu=)

amın canım ınşallah bu mubarek gunde allah dualarımızı kabul etsın..hımm bacaktan vurulcagını bılmydum hemşire sdce gbekten demıstı bacakta daha cok yakmıyomu sande doguma kadar kullanıcaksın dımı canım bende sasrdım alla alla dedım benmı beceremıyorum ıgneyı nıe morarıyo 5 gunde hemen morardı sonra netten baktım normalmıs..ınş.olurda doguma kadar kullanmaya razıyım senın nasıl gıdyor pasalar rahat duruyomu=)

evet canim bacaktanda yapilabiliyor.önemli olan kasa degilde cilt altina yapilmasi.ama gobekten icine daha cok siniyorsa ordan yap tabi.morarmalar sertlesmeler normal yani.ben hep oyle kalirsa diye korkmustum ama suan hic iz kalmadi gobegimde.ki 3 aya yakin sadece gobekten vurdum.bana 7.ayi bitirene devam edin.sonrasi icin tekrar gorusuruz dedi drum.cok sukur iyi gidiyor.pasalar ne yapsinlar itisip kakisip duruyorlar:)darisi basina ins.

Ben de 30. haftaya gelmeyi iple çekiyorum :) Sanki sonrası daha rahat olacak gibi geliyor, tüm zorluklarına rağmen...

Bende ultrason görüntüleri var ama nedense çok net çıkmıyor :) Doktorla mı aletle mi alakalı, yoksa tesadüf mü bilmiyorum. Bugünlerde daha çok karnımda neye tepki veriyor onlara odaklandım sanırım. Benimki eşime mutlaka tepki veriyor mesela :)

Ayyyy babaya aşık olucak :))) benimki babaya canı isterse tepki veriyor genelde o bakmayınca vurup gidiyor, dün gece uykumdan fırladım tekmenin hiddetinden, bokscu gibi sanki:)

sen bebeğin iyi olun da alışveriş artık çok kolay bir tıkla hepsi elinde çıkıp bebişinle alırsınız zamanı geldiğinde boşver ..aldıklarını görmek isterim ocak şubat anneleri bölümlerini gezdim neler neler almışlar çok cici :)
ben de durmadan araştırıyorum netten hangisi kullanışlı ne almak lazım falan..odayı boyamakla başlayacağız işe sonra mobilya siparişi beşik kıyafet ..liste yapıyorum şimdi yakınlarıma soruyorum..netten 1-2 parça aldım ama asıl alışverişi martta yapacağız eşim daha erken diyor ben de netten bakıyorum..face de nerden görüşüyorsunuz bulamadım ben gerçi eceyle konuştuk bu işi ama sanırım beceremedim :1::1:

Canım oda boyama işini gercekten halledip kurtulmak lazım, biz beşiği aldık dolabını da alalım Şubat'ta bitmiş olucak tüm hazırlık o zaman facete resim koyucammm odayı ve eşyalarını :) sen face e geldin sanırım

Canım ben 3 ay kullandım oyy göbek çok yakıo ama bacağıma yalvar yakar hiç bir hemşireye vurduramadın , kendim her gün göbekten vurdum morluklar geçiyo mrk etme yanma hisside en fazla 5/6 dk, sonuna kadar kullandırmaz doktor sanmıyorum , kanımı çok sulandırdı benim çünkü onun yanında her gün bide coraspirin ladim sonra hafif kanama olunca ikisinide kestik, dua et ve asla progynex sorgulama tam 4 bucuk 5 ay mafoldum onun yüzünden iki ay oldu keseli kalçalarım morlukları geçmedi, jeli iki yapmış ondan kesmiş iğneyi hem demekki düşük riskin fazla değil... Sevgiler

Gülsercin allahım gönlüne göre versin , inşallah doğal olurda birde bu transfer derdini çekmezsin , inşallah hamiş haberlerini alalım bir an önce, canım çok sağol, benim uykusuzluk problemin kaşıntı hastalığım ike tavan yaptı, lavanta baş ucumda asılı, psikolojik olarak bei rahatlatıyor , doktorumun kaşıntım için verdiği losyonda da lavanta yağı var, gercekten sakinleştirci, yapıştırıcı özelliği var, canm genelde alıştım uykusuz düzene, idare ediyorum ortalama 3 ay kaldı sonra zaten oğlumu göre göre uykusuz kalmaya razıyım, boş duvarlara bakıp uykusuzluktan halusinasyon görmektense...:) sevgiler

çok sağol canım inş Allah razı olsun bu adetimle başlıycam galiba bir engel olmazsa sağ kasığımda ara ara ağrılar oluyor iyi şeylere yoruyorum ama bakalım birde eşim rüyasında bebeğimiz olduğunu görmüş hemde çay bardağının içindeymiş daha önce böyle bir rüya görmemişti biraz ondan ümütlendim galiba

çok sağol canım inş Allah razı olsun bu adetimle başlıycam galiba bir engel olmazsa sağ kasığımda ara ara ağrılar oluyor iyi şeylere yoruyorum ama bakalım birde eşim rüyasında bebeğimiz olduğunu görmüş hemde çay bardağının içindeymiş daha önce böyle bir rüya görmemişti biraz ondan ümütlendim galiba

Ayyy çok güzel bir rüya, rüyanız gerçek olsun, topikimizde birde normal yolla hamile olan bir arkadasımız olsun, inşallah Rabbim ümitlerini tamamlasın hep iyi şeylere yor tabi, zaten zamanı gelince mecbur kaldığımız her şeyi yapıyoruz bebek sahibi olmak için keşke her zaman umut olsa herkes için....bu arada şükürler olsun kaşıntılarım iyice azaldı belki iğneye gerek kalmaz

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19 ocak test tarihi:21::21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

Ayyy çok güzel bir rüya, rüyanız gerçek olsun, topikimizde birde normal yolla hamile olan bir arkadasımız olsun, inşallah Rabbim ümitlerini tamamlasın hep iyi şeylere yor tabi, zaten zamanı gelince mecbur kaldığımız her şeyi yapıyoruz bebek sahibi olmak için keşke her zaman umut olsa herkes için....bu arada şükürler olsun kaşıntılarım iyice azaldı belki iğneye gerek kalmaz

amin inş canım benimkide bir ümit işte kaşıntılarının azalmasına gerçekten sevindim inş senin ve diğer hamile arkadaşların bu son ayları bir kuş gibi hafif geçer

Kızlar sormayın. Dün gayet mutlu mesut oturdum işimi yapıyorum, birden bir ağrı girdi size anlatamam. Biraz durdum geçti, yine geldi, geçti, yine geldi. Baktım gitmiyor, doktoru aradım, doğru hastaneye. Çok şükür bebekte bir şey yoktu, ama ne kadar korktuğumu tahmin edebiliyorsunuzdur, Allah hiçbirimize böyle bir korku yaşatmasın. Kan ve idrar sonuçları temiz çıktı, rahimde de bir tehlike görmeyince çıkmama izin verdi, yoksa hastanede en azından bir gece kalmamı istiyordu. Yani kısacası diğer seçenekler gidince gaz sancısı ihtimali kaldı sadece. Zaten bu konuda maalesef sorunlu biriyim, umarım bebişim rahat olur...

Dün gecem çok şükür rahat geçti ama valla öyle korktum ki bütün hayatımı sorguladım o an... Allah hepimize korkusuz, sağlıklı ve güzel bir gebelik versin, hepimizi korusun inşallah...

Ayyyy babaya aşık olucak :))) benimki babaya canı isterse tepki veriyor genelde o bakmayınca vurup gidiyor, dün gece uykumdan fırladım tekmenin hiddetinden, bokscu gibi sanki:)

Evet bence de babasına aşık :) Ben okşuyorum tepki yok, ne zaman babası konuşsa hemen bir kıpırdanmalar, bir cilveler... :))

attabebek canım cok gecmıs olsun ınsan korkar tabı dıkkat et kendıne cok fazla yorma kendını benımde kasıklarımda agrılar oluyo gecnkınde hıc agrı falan yoktu son 2 gundur bıcak saplantısı gıbı agrı gıryor gecıyor kaldı 6 gun yarıladık valla haftaya bugun sonucumu ogrenmıs olucagım umarım bebegım tutunmustur annesıne

attabebek canım cok gecmıs olsun ınsan korkar tabı dıkkat et kendıne cok fazla yorma kendını benımde kasıklarımda agrılar oluyo gecnkınde hıc agrı falan yoktu son 2 gundur bıcak saplantısı gıbı agrı gıryor gecıyor kaldı 6 gun yarıladık valla haftaya bugun sonucumu ogrenmıs olucagım umarım bebegım tutunmustur annesıne

Canım pek yazmasamda takip ediyorum sizi, dua ediyorum sürekli ve güzel haberlerini bekliyorum, sende bol bol dua dua et, Rabbim yüzümüzü güldürsün, hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah..

Canım bu ağrılar inşallah tutunma ağrısıdır :) Merakla bekliyoruz...

Back
X