Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım seni çok iyi anlıyorum ama endişelenme deri altına enjekte edip ilacı dışarı taşırmadığın müddetçe tamamdır, bende hiç ağrı olmuyor, için rahatdeğilse doktorunu ara ama ben de aynı şeyi sıkıntı yapmıştım problem değilmiş...

lütfen üzme kendini bu durumlar yüzünden ömürlerimizi tüketiyoruz, her şerde bir hayır vardır canım.

benım ıgneyı vurulduktan 1 saat sonra ınanılmaz agrıdı aksama kadar sımdı bısey yok saat 2 de gene vurulcam 3.ignemı.. allah hayırlısını versın

benım ıgneyı vurulduktan 1 saat sonra ınanılmaz agrıdı aksama kadar sımdı bısey yok saat 2 de gene vurulcam 3.ignemı.. allah hayırlısını versın

canım bizim seninle aynı gidiyor benimde bugün 3. iğnem saat 2 de vuruyorum ama dün saati biraz geçti senin tedavin nerede benimki ist alman hastanesi

ya kızlar bısey sorcam opu gunu esımle gdıces ztn hastaneye yanımda bayanın gelmesıne gerek varmı? bıde daha once okmustum sıkısık gtmek fln grkymus olemı cumrtesı dktra srcam gercı ama sıze bı sorım dedım once

benim bildiğim opu sırasında değil de transfer sırasında sıkışık olman lazım ama yine de bir araştır nette

karıstırmıs olabılrım canım o zman..zaten doktor gerekenı soler nıe strs yapıyosam

opu günü sıkışık olmana gerek yok, transferde sıkışık olman gerekiyor. opu günü ben eşimle gitmiştim, zaten genel anestezi ile oldum hiç anlamadım. sonrasında evde dinlendim, biraz kasık ağrım oldu, çok hafif de kanamam.

canım ben ilkinde transfere sıkışık gittim ama opu da öyle bir şey yok benim ilk kontrolüm yarın saat 10 da inşallah yumurtalarım iyidir bizim soldan pek umudumuz yok allahım inşallah sağ taraf iyi olacak inanıyorum bizden burdan hamileyiz diye yazıcaz :)

merhabalar
geçtiğimiz bir kaç gün internete girememiştim neler neler olmuş... kırmızıları gelenler ilaçlara başlayanlar... inşallah herkeslere hayırlısı olur.

canım
beni de ekler misin listeye yaşım 31, sebep varikosel ilk denemem olacak İrenbe'de yaptıracağım reglimi bekliyorum...

saolun kızlar cvp vrdıgınız için..bende sımdı ignemı vurdrmya gdyrm kendınıze ıyı bakın

Lilymeredin sonucunu dört gözle bekliyorum. ben de dondurulmuş transferi olacağım ve çok stresliyim. inşallah senin güzel haberin bana da umut olur:)

İnşallah canım cok teşekkür ederim, İnternet'e bu süreçte fazla girmek istemiyorum ama size iyi oldugumu ve şimdi artık beklemeye geçtiğimi haber vermek istedim...arife gunu ilk testimi yaptiticam,mımıza hic korkma bu sefer daha bilinçli oluyosun ya dondurulmuslarla daha rahat, bide aklından hic çıkarma dondurulmuslarla, tazenin yada normal bebeğin bir farkı yok aksine tup bebek icin seçilmiş embriyolar en özelleri ve sagliklisi, ondan icini ferah tut...

cok tesekkur ederim Lilymeredin kendimi daha iyi hissediyorum:) bu bekleme süreci en zor dönem biliyorum, ihtiyacın olursa buralardayız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…