cok tesekkur ederim Lilymeredin kendimi daha iyi hissediyorum:) bu bekleme süreci en zor dönem biliyorum, ihtiyacın olursa buralardayız:))
kızlaaaar, sizin iğneleriniz ne? ben sadece gonal-f ve lucrin kullanıyorum...
ben gözden kaçırdım herhalde...ne iğnesi yapıyorsun canım?
selam kızlar bugün doktora gittim baktı 3 tane yumurtan var dedi sana ilaçsız tüp bebek yapmayı düşünüyorum dedi çok fazla ilaç yumurta kalitesini bozuyo diye bide rezervim çok az ya ondan heralde .cumartesiye kadar klomen 50 mg 2x1 coraspın 100 mg folbiol ve decavit verdi öyle işte bilginiz varmı bu ilaçsız tüp bebekle ilgili çevrenizde yaptıran yada?
İaçsız tüp bebeğin , normal tüp bebekten farkı az ilaç kullanımı.İçiniz rahat olsun bu konuda.Bazı doktorlar daha az ilaç kullanarak daha kaliteli yumurtalar elde edilebileceği konusunda hem fikirler.Böylelikle olası yan etkiler en aza indirgenmiş olur.Bu yöntemle hamile kalan bir çok kişi biliyorum.Klomen yumurta çoğaltıcı bir ilaçtır , hemde yumurtaları geliştirir
Ben fazla ilaç kullanıp,hormon dengemi bozmak istemediğim için ilaçsız tüp bebek düşünmüştüm.Ama endometrozis hastasıyım ve yumurta rezervim az olduğu için ilaçlı tüp bebek yaptırıyorum.bende transfer için beklemedeyim :
geçmiş olsun cnm inş. tedavin başarılı olur bebeğine kavuşursun .ben tereddüt ettim açıkçası başarı şansı düşük diyolar boşuna yaptırma diyolar bilmiyorum moralim bozuldu biraz benimde rezervim az 3 tane yumurtam vardı cumartesi çağırdı bakalım duruma göre tedaviyi belirliycez dedi eşimde ialçsız bşarı oranı düşükse yptırmayalım neden yaptırcazki diyo
selam kızlar bugün doktora gittim baktı 3 tane yumurtan var dedi sana ilaçsız tüp bebek yapmayı düşünüyorum dedi çok fazla ilaç yumurta kalitesini bozuyo diye bide rezervim çok az ya ondan heralde .cumartesiye kadar klomen 50 mg 2x1 coraspın 100 mg folbiol ve decavit verdi öyle işte bilginiz varmı bu ilaçsız tüp bebekle ilgili çevrenizde yaptıran yada?
ben göbekten merional diye bir iğne yapıyorum
merhaba kızlar:)
bende 2. tup bebek teddavıme basladım suan gonol-f ve cetrıte kullanıyorum muhtemelen pazartesı gunu yumurtalarım toplanacak. ınsallahh guzel haberlerımızı alırız hep bırlıkte :) ben istanbul bahcecıde tedavı oluyorum doktorum guvenc bey:) 26 yasındayım hormon bozuklugu ıcın tedavıye basladık 2. tup bebege kadar geldık :)
bende 2. tup bebek teddavıme basladım suan gonol-f ve cetrıte kullanıyorum muhtemelen pazartesı gunu yumurtalarım toplanacak. ınsallahh guzel haberlerımızı alırız hep bırlıkte :) ben istanbul bahcecıde tedavı oluyorum doktorum guvenc bey:) 26 yasındayım hormon bozuklugu ıcın tedavıye basladık 2. tup bebege kadar geldık :)
hoşşgeldin canm tedavin hayıtlı olsun
Tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif ile sonuçlanırsin
canım güldürdün beni ya
tesekkur ederım canım...hoşgeldin arkadaşım, Allah yardımcın olsun...olumlu sonuç alırsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?