Kızlar kızlar yüreğim sızlar... Canlar ....
arenito poptik artık bana fırsat vermiyor ki nete gireyim arada face e girip resim atıyorum o kadar ... Kızlar sizleri unutmadım ve daima dualarımdasınız ... Canı gönülden topiğimdeki herkesin hamile kalması için duacıyım.. Gerek doğumda gerek oğlumun kırk mevlütünde özellikle tedavide olan arkadaslarımın isimlerini kağıda yazıp hocaların önüne koydum ki nefesleri ve dualarımız gitsin.. Zaten hepiniz canı gönülden dualarımdasınız...
Doğum yapan arkadaslarım allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı ... Çok şükür yüce rabbim bu duyguyu bizlere de nasip etmeye başladı ve inşallah herkese nasip edecek...
Bizden kısa haberler vereyim hemen çünkü Aren mıkırdanmaya başladı bile :))
aren 33 artı 2 de suyum patlamasıyla 6 martta dünyaya geldi dikişim anca idare etti solunum sıkıntısı sarılık kan degerleri vs 3 haftaya yakın küvezde kaldı ve biberona alıştığı için 1 bucuk aylık olana kadar evde hep emzirme mücadelesi verdim hiççç uyumadığım zaman oldu en fazla 2/3 saat ki hala en fazla uyumam 4 saati geçmez çok lükür artık sadece emziriyorum ama öncesinde hep sütümü sağdım çift elektrikli lansinoh... Asla süt sağmak sütü azaltmıyır korkmayın sütüm artı ve arene 2 saatte bir yoğun bakıma süt götürdük eve gelince de aynen devam hastanede külo kaybı olduğu için nadiren mama verdik ama sonra topladı ve ben bu arada ona iyice emzirme emme reflexini geliştirip bieronları kestim ama çok zorlu bşr süreç ve ciddi sabır emek gerkiyor... Hamdolsun bu günüme... Bir aylık aşımızı olduk hepatit ve yarın 2 aylık aşılarımız var ... Amanın oğluş ağlıyor sevgiler canlar öpüyorum hepinizi
kızlar güzel haberleriniz gwliyor maşallah .emzirmeyi artırdık bizde ama hala ekstra mama istiyor bebişim mümkün olduğu kadar mamayı azaltmaya çalışıyoz bakalım betülüm maşallah çok iyi sadece anında doymsk istiyo açlığına tahammülü pek yok
Tubisch sağol birtanem fırsat buldukça yazar sizide takip ederim sen de bizi habersiz bırakma...yelkenay tebrikler canım benim rabbim tamamını erdirip tüm arkadaslarıma bu duyguyu nasip etsin...hiç bir kadın anneler gününde yavrusuz...hiç bir yavru annesiz kalmasın inşallah...
Aynen bizde de aynı durum var. Ben de sütü sağıyorum, miktarına göre kalanını mama ile tamamlıyorum. Doktor gerek yok diyor ama eğer tam doymazsa bütün binayı ayağa kaldıracak bir güçte bağırıyor!!! :))
aynen cnm hele dotymasın etinden et koparmışsın gibi ağlıor cimcime benim dktorda ver yesin diyo sütüm artsın diye soğan bulgur pilavı helva yiyorum bende bol su tabi bide
tatlı çok yemiyorum komposto içiyom az şekerli
selam güzel annelerbebek bakımı sohbetleri başlamış, tecrübeli anne olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz maşallah
benimde bugün transferim oldu, iki tane embriyo transfer edildi, 30 Mayıs test günüm, dualarınızı eksik etmeyin...
evet, doymadan yatırırsam bir uyanıyor, mahalledeki herkes uyanıyor... ama benim sütüm hala az, bir sefere yetecek kadar çıkıyor ama bir sonrakine yetmiyor... olsun buna da şükür...
şu mübarek aylarda isteyen bütün arkadaşlarıma Rabbim evlat sevgisini tatmayı nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlara sabır ve sağlık, bebek isteyen arkadaşlara hayırlısından sağlıklı bebekler diliyorum. Yeni denemesi olanların da inşallah bu kez yüzleri gülsün, bir daha da solmasın...
selam güzel annelerbebek bakımı sohbetleri başlamış, tecrübeli anne olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz maşallah
benimde bugün transferim oldu, iki tane embriyo transfer edildi, 30 Mayıs test günüm, dualarınızı eksik etmeyin...
şu mübarek günlerde inş. yüzün gülsün meleğine kavuş sağ salim cnm mümkün old. ca dua et tesbih çek allah yardımcın olsun
aynen cnm bende ayunı derttwen muzdaribim napalım mamayla takviye yapçaz ben sma veriyodum şimdi hipp vr alman malı biraz pahalı ama orgnik yazıyo onu veriyom lkabızlığı gitti bebişimin hergün yapıyo artık kakasını maşalah süt olayını napçaz bilmiyom bari 6 ay emzirsek azda olsa 1 öğün 1 öğündür dimi?
merhaba kızlar kusura bakmayın facebooktan haberimiz var çogumuzun birbirimizden ama buraya anca yazıyorum 29/04 te dogum yaptım.9 aylık zorlu bir süreçten sonra aras oglum allaha şükür kollarımda.bu zorlu süreci hepbirlikte atlattık burda hepimiz birbirimizin sıkıntısına üzülüp sevinciyle sevindik şimdide bebişleriizi konuşucaz inşallah. çok güzel bir duyguymuş annelik allah isteyen herkese nasip etsin . tedavide olan sonuç bekleyen arkadaşlarımız var dualarımız sizlerle kızlar çok öpüyorum sizi listeye aklımda olan düzenlemeleri yaptım durumlarınızı bildirirseniz düzenlerim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?