- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
merhaba kızlar kusura bakmayın facebooktan haberimiz var çogumuzun birbirimizden ama buraya anca yazıyorum 29/04 te dogum yaptım.9 aylık zorlu bir süreçten sonra aras oglum allaha şükür kollarımda.bu zorlu süreci hepbirlikte atlattık burda hepimiz birbirimizin sıkıntısına üzülüp sevinciyle sevindik şimdide bebişleriizi konuşucaz inşallah. çok güzel bir duyguymuş annelik allah isteyen herkese nasip etsin . tedavide olan sonuç bekleyen arkadaşlarımız var dualarımız sizlerle kızlar çok öpüyorum sizi listeye aklımda olan düzenlemeleri yaptım durumlarınızı bildirirseniz düzenlerim yine.
Herkese merhaba,
tüp bebek tedavim sırasında fazlaca aldığım ve elimde kalan ilaçlarım detaylarıyla birlikte aşağıda belirtilmiştir. ilaçlarımın hepsi uygun saklama koşullarında saklanıyor olup 2014 sonuna kadar süreleri mevcuttur. ilgilenenler ile iletişime geçip uygun birşekilde anlaşabilirim. maksat herkesin işi görülsün. Telefonum : 533 356 40 51
sevgilerimle
Zeynep Kar
* 2 kutu Gonal F 450 IU /0.75 ml
Enjeksiyonlu Çözelti için Toz ve Çözücü
1 kutu Kutu içeriği ;
1 flakon enjeksiyonluk çözelti için toz
1 kullanıma hazır şırıngada çözücü
6 tek kullanımlık şırınga üzeri FSH üniteleri ile uygulama için dereceli
* OVİTRELLE 250 mikrogram enjeksiyonluk çözelti için toz ve çözücü
merhaba canlar;
uzun zamandır yazamadım size. sanmayın ki unuttum topiğimi arada girip okuyorum gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum ama 2 çocukla ne kadar olursa işte.
bizdeki durumu tahmin edebilirsiniz:) 2.5 aylık olduk henüz gaz problemi bitmedi. o nedenle hiç düzenimiz ve uykumuz yok. sürekli kucak istedikleri için hiçbirsey yapmaya fırsat bulamıyorum. ama inanın aklım dualarım hala sizlerle. evlatlarımı her kucağıma aldığımda şükredip tedavisi devam eden, yeniden deneyecek arkadaşlar için dua ediyorum.
haa buarada ctesi sünnet olduk erkek oldu oğluşlarım:))
hepinizi öpüyorummm
sevgilerr...
MERHABALR SANIRIM BEBİŞLERİMİZ BÜYÜSDÜKÇE HİÇBİŞEYE VAKİT AYIRamıyoruz benim kızım 2 aylık oldu verem kaşımızı yaptırdık sanırım sıcaktandır bugünlerde pek iştahı yok olsun kilomuz 3900 54cm boyumuz oldu anne sütüm hiç yok gibi buyüzden nerdeyse sırf mama alıyoruz üzülüyorum ama yağçak bişeyim de yok o yüzdende kilo alımızmı az bakalı mbu hafta doktora gidicez ne diycek umarım herkes iyidir kızlar sizde yazın özledim bende liliciğimin dediği gibi öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?