Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:18/04 derin kızımız geldi:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülser79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]11 şubat test tarihi:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:04/04 ALİ ve UMUT PAŞALAR GELDİ:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:06/03 AREN PAŞA GELDİ:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya tüpbebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:18/04 derin kızımız geldi:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülser79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]11 şubat test tarihi:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:04/04 ALİ ve UMUT PAŞALAR GELDİ:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:06/03 AREN PAŞA GELDİ:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya tüpbebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

kızlar napıyorsunuz ? doğuran ark.larmız bebişlerden fırst bulamıyo sanırım kolay gelsin darısı bizlere inş. ve tüm anne olmak isteyenlere. bugün kontrole gittim nst filan iyidi bebekte iyi ama kilo almamış napalım alıştık zaten 2300-2400 civarı bişey doğum tarihimiz 30 nisan olarak netleşti kısmetse bi aksilik olmassa sezaryana sabah alıcaklar bakalım hepiniz için dua edicem sizde beni ve minik kuzumu unutmayın dualarınızda çok öpüyoru umarım herkes iyidir.

mimozacım faceden yazdım bi kere daha ebrikler umuta kavuştnuz artık mutluluğu n tamdır canım öpüyorum

kızlarrrrrrrr bazılarınız tanır beni dondurulmuşlarım tutmamıştı sizin gibi ağustosta başlamıştım ama nasip olmadı,şimdi siz sırayla doğururken bugün hamile olduğumu öğrendim rabbimmmmmmmm yüce allahım nasip etti,9 ay arkanızdan geliyorum beta 51 bugün dua edin rüyam mucizem devam etsin..doğuran arkadaşlar güle güle büyütün inşalllah,allahım hepimizin yardımcısı olsun..

kızlarrrrrrrr bazılarınız tanır beni dondurulmuşlarım tutmamıştı sizin gibi ağustosta başlamıştım ama nasip olmadı,şimdi siz sırayla doğururken bugün hamile olduğumu öğrendim rabbimmmmmmmm yüce allahım nasip etti,9 ay arkanızdan geliyorum beta 51 bugün dua edin rüyam mucizem devam etsin..doğuran arkadaşlar güle güle büyütün inşalllah,allahım hepimizin yardımcısı olsun..

hatırladım canım beraber yola çıkmıştk çok sevindim senin adınav inş. kucağına almakda nasip olsun çok güzel bir haber :52::52::52::52::52::52::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsn....çooook sevindim

Tebrik ederimmmm iki gün içinde bekleyiste normal yolla hamile olduğunu öğrendiğim ikinci kişisin. Rabbim ne kadar da buyuksun inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün. Darısı benim başıma :))

hepinize teşekkür ederim,allahım hepimizin yüzünü güldürsün,BU AYKİ ADETİMLE TEDAVİYE BAŞLAYACAKTIM TEKRAR KALAN 2 dndurulmuşumla yeni bi sayfa açacaktım ama göğüslerimdeki anormallik beni şüphelendirdi,test yaptım 2 kez silik çizgi çıktı regl günümde kan 51 çıktı,yarın tekar kan vericem inşallah katlar Rabbimmmmm,umudumu asla yitirmedim arı sütü bal polen yada bilmiyorum mutlaka birşey vesile oldu,Rabbim ol dedi.İnşallah devamı gelir dua edin nolur..

hepinize teşekkür ederim,allahım hepimizin yüzünü güldürsün,BU AYKİ ADETİMLE TEDAVİYE BAŞLAYACAKTIM TEKRAR KALAN 2 dndurulmuşumla yeni bi sayfa açacaktım ama göğüslerimdeki anormallik beni şüphelendirdi,test yaptım 2 kez silik çizgi çıktı regl günümde kan 51 çıktı,yarın tekar kan vericem inşallah katlar Rabbimmmmm,umudumu asla yitirmedim arı sütü bal polen yada bilmiyorum mutlaka birşey vesile oldu,Rabbim ol dedi.İnşallah devamı gelir dua edin nolur..

cnm çok sevindim tebrik ederim.sag saglim hayırlısıyla kucagına al yavrunu inşallah dualarımız seninle cnm.

çokkkkkk şükür Allahıma 132 olmuş beta hcg bugün 2 katı yani,deneyimli arkadaşlar ne zaman kese ve kalp atışı görebilirim??:49::49:

Kzılarrr herkeze merhaba yarın sabah saatlerinde oğlumun doğumu gerçekleşecek hepinizin dualarını bekliyorum sezaryana girmeden önce hepinizin isimlerini söyleyeceğim ......

canım senide tebrik ederim,Allah bağışlasın kuzularını..yarın keseyi görmeye gidicez inşallah herşey yolunda gider dualarınızı eksik etmeyin
:49:

merhabalar anca fırsat buup yazabildim ben doğum yaptım 30 nisanda bbeğim 2400gr gayet sağlıklı sarılığımız yok sadece süütüm çokaz emzirme problemimiz var biraz olsun mamayla takviye yapıuyoruz napalım heepinizi öpüyorum ececimde doğum yptı şimdiden tebrikler yelkenaycım çok sevindim inş. kalp atışlarınıda görüceksin
tek isteğim beraber yola çıktığımız tüm ağustos topiği öncelikli olmak üzere isteyen herkese rabbim bu evlat sevgisini yaşamayı nasip etsin

Herkese Merhaba,

Uzun süredir yazamadım, ama herkesin yazılarını okudum, iyi haberlerinizi aldım. Ben de 3 Mayıs Cuma günü minik kızımızı dünyaya getirdim. Sürecin başından beri hep birbirimize destek olduk, artık mutlu sonucu da paylaşmak hakkımız herhalde. Şu an bebek de iyi, ben de iyi sayılırım, toparlanmaya çalışıyorum. Normal doğum olsun diye çok uğraştım, en son suni sancı verildi ancak rahimde açılma olmayınca (bebeğin kordonu ilerlemesine engel olmuş) sezaryene döndük. Ama sonuç itibariyle gerçekten çok güzel bir his, bütün arkadaşlarıma canı gönülden bunu yaşamalarını diliyorum...

Doğum yapan arkadaşlar, emzirme sorunu yaşıyor musunuz? Başka konulara da bakacağım ama sizlerle ortak anlamda bir sorun mu yaşıyoruz diye sormak istedim...

Herkese sevgiler...

edirne,attabebek canlar bebişleriniz hayırlı olsun Rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin,hayırlı evlat olsunlar inş.edirne sütüm az demişsin benim çocuğum yok ama antremanlıyım bol su için ve sık sık duş alın inş olur bide kısa aralıklarla emzirin öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun

Herkese Merhaba,

Uzun süredir yazamadım, ama herkesin yazılarını okudum, iyi haberlerinizi aldım. Ben de 3 Mayıs Cuma günü minik kızımızı dünyaya getirdim. Sürecin başından beri hep birbirimize destek olduk, artık mutlu sonucu da paylaşmak hakkımız herhalde. Şu an bebek de iyi, ben de iyi sayılırım, toparlanmaya çalışıyorum. Normal doğum olsun diye çok uğraştım, en son suni sancı verildi ancak rahimde açılma olmayınca (bebeğin kordonu ilerlemesine engel olmuş) sezaryene döndük. Ama sonuç itibariyle gerçekten çok güzel bir his, bütün arkadaşlarıma canı gönülden bunu yaşamalarını diliyorum...

Doğum yapan arkadaşlar, emzirme sorunu yaşıyor musunuz? Başka konulara da bakacağım ama sizlerle ortak anlamda bir sorun mu yaşıyoruz diye sormak istedim...

Herkese sevgiler...

Canım tebrikler allah sağlıklı analı babalı büyütmeyş nasil etsin bu uğursa çok destek olduk bşrbirimize inşallah her zamanda gçzel haberlerimizi alırız , ne gibi bşr sorun yaşıyorsun ? Aren 2 aylık oldu son iki haftadır emmeyi öğrendi erken dopdupu için 45/50 gün civarı süt sağdım sçtümü verdim biberonda nadiren mama verdim ama onun ötesinde emme ve ağlama reflexi yeni geliştiği için artık dçzenizim oturdu sadece emiyor şimdi gün geldi bütün gün emdi gün geldi bütün gün emmedi ama hep sık sık tuttum memeye ve hiç reddetmedi memeyi sadece derin uykulardan çıkamadı çünkü 2 aya yakın sarılık sürdü... Çok lükür iyiyiz artık... Süt için en kısa formul bol yeşillik özellkle dereotu ve su , ılık duş ve uyku ... Öpüyorum sevgilr

merhabalar anca fırsat buup yazabildim ben doğum yaptım 30 nisanda bbeğim 2400gr gayet sağlıklı sarılığımız yok sadece süütüm çokaz emzirme problemimiz var biraz olsun mamayla takviye yapıuyoruz napalım heepinizi öpüyorum ececimde doğum yptı şimdiden tebrikler yelkenaycım çok sevindim inş. kalp atışlarınıda görüceksin
tek isteğim beraber yola çıktığımız tüm ağustos topiği öncelikli olmak üzere isteyen herkese rabbim bu evlat sevgisini yaşamayı nasip etsin

Canımmmm tebrikler ve buhunlere çok lükür kızını gördüm maaşallah bak o kadar korkuların vardı çok lükür bomba gşbi maaşallah... Ve yazdıklarının hepsine aminnn... Ağustos topiğinde ki herkes hamile kalacak arkadaşşş!!!! ;)))

Kzılarrr herkeze merhaba yarın sabah saatlerinde oğlumun doğumu gerçekleşecek hepinizin dualarını bekliyorum sezaryana girmeden önce hepinizin isimlerini söyleyeceğim ......

Topiğimizin kurucusu sevgili gitensu tebrik ederim canımmmm allah sağlıklı analı babalı büyütmeui nasip etsin sevgiler

Back
X