Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Canim artik sikma canini merak etme bak yarin aren kollarinda evinde rabbim uzun omurler versin size bagislasin insallah:nazar::nazar:

Ben bugun dusuk yaptim sabah kalktigimda lekelenmem vardi ogleden sonra kanamam artti ve doktora gittik bebegimi gormeden bebegimi kaybettigimizi ogrendik suan beni teselli eden tek nokta hic olmazsa hamile kalabiliyorum rabbim sabrini verir insallah gercekten gormedende olsa oldugunu bilip sonradan kaybetmek cok aci umarim yinede rabbime sonsuz sukurler olsun her serde bir hayir vardir

Canım benim yaaa, inan çok üzüldüm, Rabbim sabrını versin, her kayıp acı elbet ama ne kadar erken olursa o kadar daha çabuk toparlanıyor insan, ben 8. Haftada kalp atışı olmadığından kürtaj olmuştum, kesesini de görmüştüm 2. Ayını bitirdiği gün kürtaj günüm oldu, hiç isyan etme , hep şükür et dediğin gibi hamile kalabiliyorsun en azından, Rabbime tevekkül et, inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın...

Canim artik sikma canini merak etme bak yarin aren kollarinda evinde rabbim uzun omurler versin size bagislasin insallah:nazar::nazar:

Ben bugun dusuk yaptim sabah kalktigimda lekelenmem vardi ogleden sonra kanamam artti ve doktora gittik bebegimi gormeden bebegimi kaybettigimizi ogrendik suan beni teselli eden tek nokta hic olmazsa hamile kalabiliyorum rabbim sabrini verir insallah gercekten gormedende olsa oldugunu bilip sonradan kaybetmek cok aci umarim yinede rabbime sonsuz sukurler olsun her serde bir hayir vardir

Canım benimm görünce ..çokk üzüldüm..gerçektenn:5:
rabbim sabır versin..
ama bi güzel yanında kendini teselli ediyosun cnm..
dediğin gibi hamile kalabiliyosun en azından inşallah çok beklemeden tekrar gelir mucizenn:26:

Canım benim yaaa, inan çok üzüldüm, Rabbim sabrını versin, her kayıp acı elbet ama ne kadar erken olursa o kadar daha çabuk toparlanıyor insan, ben 8. Haftada kalp atışı olmadığından kürtaj olmuştum, kesesini de görmüştüm 2. Ayını bitirdiği gün kürtaj günüm oldu, hiç isyan etme , hep şükür et dediğin gibi hamile kalabiliyorsun en azından, Rabbime tevekkül et, inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın...

saolasin caanim inan bende tam onu dusunuyordum ya gordukden sonra tam alistikdan sonra boyle olsaydi o daha yikici olurdu yooo asla isyan etmiyorum cunku biliyorumki rabbim bi kapiyi kapatinca digerini aciyor kim bilir hangi ser olayin onune gecti bu dusuk ben dualarimla bu noktalara geldim rabbim bunu uygun gorduyse kabulumdur biz elimizden gelenleri yaptik gerisinide ona biraktik ...Amin canim insallah hepimizin isteyen dileyen herkese

Canım benimm görünce ..çokk üzüldüm..gerçektenn:5:
rabbim sabır versin..
ama bi güzel yanında kendini teselli ediyosun cnm..
dediğin gibi hamile kalabiliyosun en azından inşallah çok beklemeden tekrar gelir mucizenn:26:

Allah razi olsun flzaskim amin canim zaten Allah o sabrida vermezse halimiz nice olur bi kac gune daha iyi olurum insallah
Amin canim Rabbim aratmadan bekletmeden cumlemize nasip etsin insallah

Allah razi olsun flzaskim amin canim zaten Allah o sabrida vermezse halimiz nice olur bi kac gune daha iyi olurum insallah
Amin canim Rabbim aratmadan bekletmeden cumlemize nasip etsin insallah

çok iyi hatırlıyorum benim 2.testimi yapıp değerimin düştüğünü öğrendiğim gün senin test günündü dualarla açtım topiği ya rabbim ne olur pozitif olsun başağın sonucu diye ağlayarak, ne diyeceğimi bilemiyorum, ama ben de en azından hamile kalabiliyoruz diye seviniyorum, sağlılığımız yerinde oldukça devam canım, olacağına yürekten inanıyorum, kucağımıza alıp kokusunu içimize çektiğimiz gün geçmiş masal gibi gelecek, sakın kendini bırakma...

başakçım okurken gözlerim doldu inan rabbim sabır versin tevekkül içindde olman ne büyük bir erdem allahım tüm isteyenlere ve sana meleğini fazla aratmadan göndersin

Canım tez zamanda keseyi göreceksin rabbimin izniyle haber ver bise emi... Maasallah kırk bin kere ikiz kardeşlerine darısı oğluma hemşireler hazırlanın yarın kıyafetlerini getirin bir aksilik olmazsa son kontrolleri yapılıp taburcu olabiliriniz dedi, rüyada gibiyim 12. Günümüz bugün yarın kollarıma gelecek mi şimdi masal gibi ...rabbim ne olur aksilik olmasın kurban olayım ... Öpüyorum herkesi sevgiler

ooohhh maşallah maşallah Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür liliycim gözün aydın bak hasret sona erdi,lohusalığın bitince şükür namazını ihmal etme canım olur mu arenin kokusunu doya doya içine çek bundan sonra öpüyorum sizi AEO

başakcım üç düşük yaşamış biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim sana sabır versin inş hiç tüpe gerek kalmadan Rabbim mucizeni sana ve isteyen herkese nasip eder

başak çok üzüldüm ne denileblr budurumda çok zor gözlerim doldu ilk denememdeki olumsuz sonuç ve sonrasındaki kaybım aklımageldi ama şimdi 2. yavrumu kucağıma almayı bekliyorum Allah inşallah sanada bugünleri yaşatır bıkmadan usanmadan devam edeceğne eminim biz doğuma girmeden hepinizin ismini söyleyeceğiz bu topikte herkes hamile kalack inşallah...

çok iyi hatırlıyorum benim 2.testimi yapıp değerimin düştüğünü öğrendiğim gün senin test günündü dualarla açtım topiği ya rabbim ne olur pozitif olsun başağın sonucu diye ağlayarak, ne diyeceğimi bilemiyorum, ama ben de en azından hamile kalabiliyoruz diye seviniyorum, sağlılığımız yerinde oldukça devam canım, olacağına yürekten inanıyorum, kucağımıza alıp kokusunu içimize çektiğimiz gün geçmiş masal gibi gelecek, sakın kendini bırakma...

başakçım okurken gözlerim doldu inan rabbim sabır versin tevekkül içindde olman ne büyük bir erdem allahım tüm isteyenlere ve sana meleğini fazla aratmadan göndersin

başakcım üç düşük yaşamış biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim sana sabır versin inş hiç tüpe gerek kalmadan Rabbim mucizeni sana ve isteyen herkese nasip eder

başak çok üzüldüm ne denileblr budurumda çok zor gözlerim doldu ilk denememdeki olumsuz sonuç ve sonrasındaki kaybım aklımageldi ama şimdi 2. yavrumu kucağıma almayı bekliyorum Allah inşallah sanada bugünleri yaşatır bıkmadan usanmadan devam edeceğne eminim biz doğuma girmeden hepinizin ismini söyleyeceğiz bu topikte herkes hamile kalack inşallah...

Arkadaslar cok tesekkur ederim acimi paylastiginiz icin
Insallah atlatacam bunu allahtan diliyorum bu siziyi icimden almasini ve sabrini ...cok aci ya dun iyiydim ama bugun daraliyorum kendimi cok kotu hisediyorum esime her baktigimda gozlerimden yaslar suzuluyor yilmaya yikilmaya basladim dun guclu gorunmek icin elimden gelini yaptim ama bugun beceremiyorum
Aglayip Rabbimm sana siginiyorum demekten baska hicbirsey yapamiyorum
Insallah rabbim hamile olup saglikli seklide bebeklerimizi kucagimiza alacagimiz gunleride gosterecek ama biz kullar sabirsiziz iste

kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben bugün çapaya gitim perş. andevu aldım büyük ihtimal konrtrollerime ordan deva metçem bakalım kısmetse lilicim naptın arenciğimizii aldınmı eve haberlerinizi bekliyorum topik sessizleşimiş yine

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülser79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]11 şubat test tarihi:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:06/03 AREN PAŞA GELDİ:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya tüpbebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

başak cnm çok üzüldüm inşallah sen ve diğer pozitif bekleyen arkadaşlar kısa sürede olumlu sonuçlar alırsınız.cnm dualarımız sizler allah isteyen herkese tez zamanda sag saglim hayırlı evlatlar nasip etsin cnm.

Arkadaslar cok tesekkur ederim acimi paylastiginiz icin
Insallah atlatacam bunu allahtan diliyorum bu siziyi icimden almasini ve sabrini ...cok aci ya dun iyiydim ama bugun daraliyorum kendimi cok kotu hisediyorum esime her baktigimda gozlerimden yaslar suzuluyor yilmaya yikilmaya basladim dun guclu gorunmek icin elimden gelini yaptim ama bugun beceremiyorum
Aglayip Rabbimm sana siginiyorum demekten baska hicbirsey yapamiyorum
Insallah rabbim hamile olup saglikli seklide bebeklerimizi kucagimiza alacagimiz gunleride gosterecek ama biz kullar sabirsiziz iste

böyle hissetmen çok normal, daha yeni çünkü, bazen kolun kanadın kırık gibi hissediyorsun bazen de dağları devirecek güçte, her acı gibi bu da hafifleyip zamanla geçecek canım, moral motivasyon çok önemli bu işte biliyorsun, toparlanıp bebeğine kavuşmak için yeniden başlaman lazım, rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün

Rabbim seninde kollarını en kısa sürede doldursub inşallahhh sen belliki çok güçlü bir kadınsın zaman zaman gel git duygular olacak hepimiz için bu duygular... dualarımda olduğunu ve her zaman destek için gönlümüzde olduğunu bilmeni isterim kader arkadasım...ben bu yolculuğa bu topikle başladım...ağustos topiği çooook şükür dualarla dualarla arenim küvezden evimize geldi rabbim hepinize en sağlıklı şekilde bu duyguyu yasatsın...kendine çok iyi bak canım

ooohhh maşallah maşallah Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür liliycim gözün aydın bak hasret sona erdi,lohusalığın bitince şükür namazını ihmal etme canım olur mu arenin kokusunu doya doya içine çek bundan sonra öpüyorum sizi AEO

Çok şükür canım benim çok şükür..bugün 14 gün oldu , unutmam namazımı çok sağol sen de hatırlattığın için ..bugün nasip oldu kendim için kontrole gitmek sezeryan yerim çok sancılanıyordu neyse biraz ödem ve enfeksiyon var önemli değil hastaneye git gel 3 saat gecti o ara annem besledi biberonla ki zaten biberonla besliyos daha beni alamıyo...bi özledim eve gelmek istedim bi an evvel...rabbim hepinize yasatsın bunu..ben de seni çoook öpüyorummm

Kız gitensu 35. Haftaya geldin topiğide sen açtın nadir yazıyorsun..nasıl gidiyor az kaldı doğuma?

kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben bugün çapaya gitim perş. andevu aldım büyük ihtimal konrtrollerime ordan deva metçem bakalım kısmetse lilicim naptın arenciğimizii aldınmı eve haberlerinizi bekliyorum topik sessizleşimiş yine

He ya gene sessizleşti topik dur canlandıralım ajuk edirne:) kıss çapa iyidir hayırlı olsun prof felan mı neden değiştirdin? Anlat... Ben de ne yapayım zombie lili olarak devam ediyom hayata:))) aren şükür üç gündür evinde beşiğinde yarın ilk doktor kontolü var, mememi alamıyor her beslenmede önce mememi almayı öpretmeye çalışıyorum sonra pompaya sağıyorun biberonla besleniyor küvezde 12 gün iyi alışmış maasallah, günde 10 defa altını kakalıyor :))) maasallah... 24 saat ellemesen uyanmayacak uykucu bi kere ağlama sesini duymadık herkes tadını çıkar diyo ama alarmlarla besliyos uykuda kalırım diye...hala kendini anne karnında sanıyor ama her gün daha iyi olacak inş tek derdim kilo kaybetmemesi inş yarın tartı beni üzmez... Göbeği henüz düşmedi 2 hafta oldu, sarılık azda olsa var, ilk banyosu için sabırsızlanıyorum doktor göbek düşünce yaptırın dedi ama yarın belki doktor dönüşü yaptırırız çünkü gövek düştü düşecek..ben insan halime dönemedim henüz hatta iyice insan dışıgarip bir tipe büründüm zaten beyaz olan saçlarım şyice beyazlamış dipten :)))))) gebelikte 15 kilo aldım , lohusalıkta süt olsun diye diye 30 kilo alacam:)))) öpüyorum hepinixi ve arende size melekleri aracılığı ile kocamannnn öpücükler konduruyor yanaklarınıza kokulu kokulu...

Kız gitensu 35. Haftaya geldin topiğide sen açtın nadir yazıyorsun..nasıl gidiyor az kaldı doğuma?

ah nerdeee hamilelk takvimim yanlış facede laf atıyoruz .... burda okuyoruz artık hormonlar tavan herşeye ağlıyorum kim üzülse kimin olumsuz sonucu olsa elimde peçete ortalardayım daha 33deyim ben evde yatıştayım... haberler sende areni kokluyosundur bolbol :)))

He ya gene sessizleşti topik dur canlandıralım ajuk edirne:) kıss çapa iyidir hayırlı olsun prof felan mı neden değiştirdin? Anlat... Ben de ne yapayım zombie lili olarak devam ediyom hayata:))) aren şükür üç gündür evinde beşiğinde yarın ilk doktor kontolü var, mememi alamıyor her beslenmede önce mememi almayı öpretmeye çalışıyorum sonra pompaya sağıyorun biberonla besleniyor küvezde 12 gün iyi alışmış maasallah, günde 10 defa altını kakalıyor :))) maasallah... 24 saat ellemesen uyanmayacak uykucu bi kere ağlama sesini duymadık herkes tadını çıkar diyo ama alarmlarla besliyos uykuda kalırım diye...hala kendini anne karnında sanıyor ama her gün daha iyi olacak inş tek derdim kilo kaybetmemesi inş yarın tartı beni üzmez... Göbeği henüz düşmedi 2 hafta oldu, sarılık azda olsa var, ilk banyosu için sabırsızlanıyorum doktor göbek düşünce yaptırın dedi ama yarın belki doktor dönüşü yaptırırız çünkü gövek düştü düşecek..ben insan halime dönemedim henüz hatta iyice insan dışıgarip bir tipe büründüm zaten beyaz olan saçlarım şyice beyazlamış dipten :)))))) gebelikte 15 kilo aldım , lohusalıkta süt olsun diye diye 30 kilo alacam:)))) öpüyorum hepinixi ve arende size melekleri aracılığı ile kocamannnn öpücükler konduruyor yanaklarınıza kokulu kokulu...

saç beyazlamasını hiç sorma kızımda biraz beyazdı şimdi bembeyaz oldu artık yaşlı biranneym:))) kilolar ise tavan yaptı tontiş tontiş dolaşıyoruz korkarım baya böyle kalıcam......

Back
X