kızlar 12.gün dondurulmuş embriyo test günüm 3 gün sonra kan değerim 41.87
gözünaydın canım benim şükür senden iyi bir haber aldık inş değerinde günbegün artacak darısı inş başak'ın başına,bol bol dinlen canım biliyosun bebişin yerleşmek için çabalıyor öpüyorum seni 41 kere
Dün gece bizim burda bir hastaneye gittik sancılarım için nst baglandık adam bize arenin 3 kilo olduğunu , sıvının artıpını tehlikeli oldugunu, testislerinde su birikmesi oldugunu söyledi, bebek 39 haftalık bebekle aynıymış vs... Bizde güldük yuh dedik dandirik ultrason dandirik doktor ... Meğer hepsi doğruymuş... banu hoca agzımdan girdi burnumdan çıktı gene... 2 hafta önce 1.700 gr olan bebek daha 33 e yarın girecekmişim onun hesaba göre 3 kilo olmuş, şaka gibi dimi iki haftada 1 kilo 300 gram almış dedi iki ultrasonda...sıvısıda artmış, testisleri şimdi boşver çocuk doktoru bakar onada dedi... Her an suyun gelebilir kanaman başlayabilir agırlık rahim agzını yırtabilir dedi... Tabiki neden şeker ve düşmeyen bu şeker bebek bir iki hafta bile dayansa kilo alırmış bu gidişle 5 kilo olursa normal doğumu unutalım , dikişi başka türlü hallederiz hele bi o gün gelsin dedi.. Sezeryan olacak vs dedi... Sanki umuruda artık nasıl doğacak... morfin istiyommmm ben artukun!!!! :))) 3 gün içinde çok sıkı diyet ( salata domates süt yoğurt et balık tavuk dısında ekmek dahil ( kepek) yokmuş gerekirse aç kalcakıım... Yoksa daha 34 olmadan doğarsa çokciddi akciğer problemi yaşarmış şekerden dolayı ciğerinde sorun olabilirmiş sakın vurulduğun ciğer geliştirici iğnelere güvenme dedi... Ultrasonda bi ara sinirden kahkaha atıyordum çünkü bunları duydukça ... sinir laçka...o ara meger renklii 3d i açmış bi ara iki parmağım kadar bi baş parmak gördüm sosis halt etmiş o derece... Yani 2 hafta sonra ben bu cocuğu düşünemiyorum kilosunu dedi... Artık ağlasammı gülsemmi oh kiloya bak diye sevinsem maasallah desem sonçuç; iyi değil anormal kilo; zaten psikolojim kalmadı kusura bakmayın ben artık çok nete giremicem Sizi zaten habersiz bırakmam ama ben en azından bu kaşıntıdan kurtulana kadar hayata normal bakamıcam... Umarım siz ve bebişlerde iyisinizdir... Çok öpüyorum sizi....alaha emanet olun... Her an doğum olursam diye artık sezeryan olursa listemi narkozdan hemen önce dualarla okurum...bu listedeki herkes hamile kalacak arkadas!!!!
Menac basak test tarihi için dualarım sizinle...
liliycim canım benim ben senin haline çok üzülüyorum keşke diyorum şöyle sihirli bir değneğim olsada sana dokundursam bütün sıkıntılarından hayırlısıyla kurtarsan ama Rabbime dua edyorum inş bu günleri tebessüm edrek hatırlayacaksın,benim arkadaşımdada şeker çıkmıştı hemde ikizlere hamileydi evet çocuklar doğuma doğru birden kilo aldılar ama hiç bir problem olmadı şimdi görsen maşallah turp gibiler sen bi doğum yap kurtarda inş,yazık o kadar ilaç kullanıyorsun Allah kolaylık versin canım AEO
OYYYYY topiğin uğuru şimdi oğluşumun tıp tıpllarıyla yazıyorum canım hiç bişeye kafanı takma enazından artık 34haftada doğsa bile sorun olmaz sezaryanıda kilo artışına önlem olarak düşün tombik arenimiz olacak.... ağlama gül sen bizim uğurumuzsun...
ya ben bunu nasıl kaçırdım da görmedim, neler olmuş neler tatlım sen hiççç merak etme Allahın izniyle bu sıkıntılı haftaları da atlatacaksın, nevrin döndü di mi Allahım 2 kilo olsun ne olur diye gittin sonuç böyle, yeter artık bir denge istiyorum diyorsundur eminim, seni o kadar iyi anlıyorum ki datlımmmm, kıymatlımmm Allah hayırlı, sağlıklı, bol mutluluk ve kahkahalı doğum nasip etsin
Ay gitensu sen de bir varsın bir yoksun daha çok gelsene ya yerim ben senin oğlunun pıt pıtlarını sen ne yapıyorsun anlatsana adı ne olacak oğluşun? Sezeryan olsun normal olsun isterse amuda doğururum hiççç fark etmez diyorum artık yeter ki oğlum sağlıkla doğsun ben geçmişim kendimden yemin ederim... Normal doğumu tattım zaten acısıyla bir de sezeryanı tadarım olmazsa hem benim bünye 6 ayda bir narkoz almaya alışkın hiççç şaşmadı zamanı geldi narkozun :))) ohhh uykuların en tatlısı uyanma ve uyuması... Tombalak diye geçiyormus zaten şeker hastası bebeklerin kilolu oluşu halk arasında bizde arene tombalak diyoruz topesto diyoruz :))) yeni göbek adıda shrek :))) maaşallah ir parmak var görsen şaşarsın :))) sizin uğurunuz olmaya her zaman devam edicem canım benim çok sağol....
Sevgili gülser çok teşekkür ederim canım duaların için sanırım o sihirli değnek Aren' i görmek koklamak olacak benim için hayırllısı ile... Çok var makrozomik olarak doğan bebek biliyorum senin gibi söyleyen çok ama ben 33. Haftasına yeni girmiş ve 3 kilo olan bebek ne duydum ne seyrettim ne de okudum artık her seyin rabbimden hayırlısını diliyorum olacak varsa olacak... Bunun önüne kimse geçemez... Çok sağol canım artık ben sadece kaşıntım geçsin diye ilaç kullanıyorum diğer tüm ilaçlar ben de komplike oluyor diye kesildi bebek için bir vitamin kaldı aldığım bir de inisilün iğnem var günde 4 defa... Bu günlerimede şükür aylarca 20 ilaçla ayakta kaldık aren ve ben :)) savaşçıyız biz sonuna kadar ne pahasına olursa olsun güçlüyüz oğlumla:)) zaten doktorum doçentlik sınavına girerken tez konusu olarak bizi yazacağını söylüyor bu yaşadıklarımız sadece akıllarda değil yazıda da kalacak sanırım:)) sen nasılsın nasıl gidiyor? Sevgiler
Arkadaslarrrrr cok sukur hamileyimmm Allahimaa binlerce sukurler olsun degerim 146 sizce nasil guzelmi Rabbim isteyenn dileyennn herkese nasip etsin insallaahhh ayyyy kizlarrrr inanamiyorummmmm
kızlar benim değerim 28'e düşmüş yani kimyasal gebelik
Arkadaslarrrrr cok sukur hamileyimmm Allahimaa binlerce sukurler olsun degerim 146 sizce nasil guzelmi Rabbim isteyenn dileyennn herkese nasip etsin insallaahhh ayyyy kizlarrrr inanamiyorummmmm
kızlar benim değerim 28'e düşmüş yani kimyasal gebelik
Kızlar topiğimizin uğuru, ilk bebeği Aren bugun aramıza katıldı:)) Lily'nin de oğluşunun da sağlıkları iyiymiş çok şükür. Sanırım bu habere hepimizin çok ihtiyacı vardı. Lily'den ilk pozitif haberini aldığımızdaki gün gibi..Darısı hepimizin başına inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?