Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Arkadaslarrrrr cok sukur hamileyimmm Allahimaa binlerce sukurler olsun degerim 146 sizce nasil guzelmi Rabbim isteyenn dileyennn herkese nasip etsin insallaahhh ayyyy kizlarrrr inanamiyorummmmm
başak cnm tebrik ederim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm.

Kızlar topiğimizin uğuru, ilk bebeği Aren bugun aramıza katıldı:)) Lily'nin de oğluşunun da sağlıkları iyiymiş çok şükür. Sanırım bu habere hepimizin çok ihtiyacı vardı. Lily'den ilk pozitif haberini aldığımızdaki gün gibi..Darısı hepimizin başına inşallah..

ugurlu bebek arenimiz geldi hoşgeldi .ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah sag saglim hayırlısıyla büyüsün .lilycim gözün aydın cnm.darısı bizlerin başına inşallah.

kızlar benim değerim 28'e düşmüş yani kimyasal gebelik

Ne yazacağımı bilemedim, o kadar emindim ki değerin artacağına. Allah yine de hayırlısını versin demekten başka çaremiz yok. Daha dün 4. denemesinde hamile kalan bir arkadaşla konuştum. Ne desek, ne yapsak boş, kısmet olmadıktan sonra.

Kızlar topiğimizin uğuru, ilk bebeği Aren bugun aramıza katıldı:)) Lily'nin de oğluşunun da sağlıkları iyiymiş çok şükür. Sanırım bu habere hepimizin çok ihtiyacı vardı. Lily'den ilk pozitif haberini aldığımızdaki gün gibi..Darısı hepimizin başına inşallah..

Hey be :)) Areeeen bizi duyuyorsan hoşgeldin! Burada bir sürü teyzen var unutma :)))

Arkadaslarrrrr cok sukur hamileyimmm Allahimaa binlerce sukurler olsun degerim 146 sizce nasil guzelmi Rabbim isteyenn dileyennn herkese nasip etsin insallaahhh ayyyy kizlarrrr inanamiyorummmmm

Allah'a şükürler olsun :) Daha ne olsun, maşallahı var değerin. Allah şimdiden hayırlı kılsın.

Kızlar sizi sessiz sessiz takip ediyorum, Bugün iki güzel bir kötü haberimiz var, Ares bebek gelmiş hoşgelmiş :emir_bebek: :emir_bebek: Rabbime çok şükür yüreğim ağzımda hep dua ediyordum liliye, Başakcım seninde pozitif sonucun hayırlı uğurlu olsun, Rabbim devamını ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, Menac canım senin için çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor, ben 2. Ayı bitirdikten sonra kaybettim bebeğimi ve kürtaj olmak zorunda kaldım, her kayıp üzücü ama ne geç olursa o kadar can yakıyor, inşallah en kısa zamanda mucizene kavuşursun, bende mayısta dondurulmuşlarla 5. Denemeye start vereceğim, hepimizin hakkında hayırlısı, Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın, hamişlerimizde birer ikişer yeğenlerimizi sağlıkla dünyaya getirsin inşallah...

Kızlar sizi sessiz sessiz takip ediyorum, Bugün iki güzel bir kötü haberimiz var, Ares bebek gelmiş hoşgelmiş :emir_bebek: :emir_bebek: Rabbime çok şükür yüreğim ağzımda hep dua ediyordum liliye, Başakcım seninde pozitif sonucun hayırlı uğurlu olsun, Rabbim devamını ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, Menac canım senin için çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor, ben 2. Ayı bitirdikten sonra kaybettim bebeğimi ve kürtaj olmak zorunda kaldım, her kayıp üzücü ama ne geç olursa o kadar can yakıyor, inşallah en kısa zamanda mucizene kavuşursun, bende mayısta dondurulmuşlarla 5. Denemeye start vereceğim, hepimizin hakkında hayırlısı, Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın, hamişlerimizde birer ikişer yeğenlerimizi sağlıkla dünyaya getirsin inşallah...

canım inan bugün aklımdan sen geçtin kaderimiz aynı oldu diye, ama en azından hamile kalabiliyorum bu da bir şey ben de 3.ye mayıs gibi başlarım herhalde allah bize de sonunu getirmeyi ve sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah canım, sen test falan yaptırdın mı düşük nedeni için canım öptüm

canım inan bugün aklımdan sen geçtin kaderimiz aynı oldu diye, ama en azından hamile kalabiliyorum bu da bir şey ben de 3.ye mayıs gibi başlarım herhalde allah bize de sonunu getirmeyi ve sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah canım, sen test falan yaptırdın mı düşük nedeni için canım öptüm

Canım bir zamanı var demek ki, Rabbim bizim için en iyisini nasip etsin, birşey çıkmadı testte, doktora ısrarla sordum, neden devam etmedi diye, kalbi durmuş, bunu önleyebilsek insanlar ölmezdi dedi, nasıl bunalttıysam adamı artık :1:

başakçım tebrik ederim sağlıcakla ukucağına almakta nasip olur inş.

aren bebek hoşgeldin topiğimzin ilk kuzusu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

menacçım allah sabır versin canım ama umudnu kaybetmemen çok güzel rabbim meleğini tez vakitte göndersin

liliycim canım benim gözünaydın şükürler olsun arenimiz dünyaya geldi Allahım onu hayırlı,uğurlu bir evlat etsin,sağlıklı uzuuuuuunnn ömürler versin

menac canım ne diyeceğimi bilmiyorum ama söyleyeceğim tek şey senin canın sağolsun,inş Rabbim bütün isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırır.Başakcım seninde gözün aydın kucağına almakta nasip olur inş.

Arennn pasa hosgeldin sefalar getirdin lilycim gozun aydin rabbim sizlere bagislasin hayirli uzun omurler versin topigin aslan parcasina

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülser79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]11 şubat test tarihi:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:06/03 AREN PAŞA GELDİ:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya tüpbebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

canım gözün aydınnnnnnnnn çok sevindim yazını görünce :52::52::52:
allah tamamına erdirsin inş hayırlısıyla bebişini kucağına aldığın günleride görürsünnnn :16::16::16:

Aren 33 / 2 doğdu
Merhaba canlar oğlumu dün 33 artı 2 de aldılar sezeryanla gece suyum geldi ikinci gecemiz ve oğlum küvezde solunum sıkıntısı, kan şekeri değerlerinde sıkıntı var, 3 kilo 40 gr doğdu benim savaşçı oğlum ancak daha 4/5 gün küvezde kalabilirmiş, içim parçalanıyor bir kere öpüp koklayamadım ... Yarın ambulansla küvezde baska hastaneye nakil olucaz Dualarınızda bizede yer açın... Hepiniz Allah'a emanet olun...topiğimizin ilk uğurlu bebeği savaşçı Aren den dualarınızı eksik etmeyin canlar...

Menac Bitanem ... Aren 3. Deneme ve dondurulmuş ile geldi dünyaya , ilk oğlum 5 buçuk aylık gitti cennete, bir kimyasal gebelik geldi ardından ama hamile kalabilmek bile bizler için lütuf ve umut... Adım adım yaklaşıyorsun sen de kuzuna.. Rabbim gücüne güç versin...Basak tebrikler canım inşallah tam zamanında kucağına almayı nasip etsin Rabbim ... Prematüre küvez annesi olmak çok zor Rabbim hepinize tam zamanında kucağına almayı nasip etsin tekrar hepinize çok teşekkür ederim teyzeleri oğlumsizin dualarınızla doğdu ve yine yürekten biliyorum ki dualarınızla yoğun bakımdan kucağıma gelecek . Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun, Allah'a emanet olun canlar ...

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülser79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]11 şubat test tarihi:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:06/03 AREN PAŞA GELDİ:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya tüpbebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

selam kızlar nasılsınz gırmeyelı baya seyler olmus lıymerdın canım sag salım dunyaya gelmıs aren bebegımız gozun aydın canım benım premature olayına cok takılma benım ablam 7 aylıkkken dogum yaptı ve yıgenım 2 ay kuvezde kaldı ustelık 1,250 dogdu dusun sımdı 2 yasında ve kıpır kıpır yerınde durmuyo o kdr amelıyatlar gecırdı kucucuk bedenıyle banamısın demedı uzme kendını olurmu bıtanem cok dunyaya gelmıs sag salım gunden gune toparlar merak etme sen
basakcım canım benım senın adınada cok sevındım rabbım tamamına erdırsın
menac ne desm bos bende yasadım kımyasal ama tuttugunada sevınmelısın canım ınsallah bıdahakı sefere saglıklı bı gebelegın olur
hepınzı cok opuyrm kızlar kendınıze cok ıyı bakın

Aren 33 / 2 doğdu
Merhaba canlar oğlumu dün 33 artı 2 de aldılar sezeryanla gece suyum geldi ikinci gecemiz ve oğlum küvezde solunum sıkıntısı, kan şekeri değerlerinde sıkıntı var, 3 kilo 40 gr doğdu benim savaşçı oğlum ancak daha 4/5 gün küvezde kalabilirmiş, içim parçalanıyor bir kere öpüp koklayamadım ... Yarın ambulansla küvezde baska hastaneye nakil olucaz Dualarınızda bizede yer açın... Hepiniz Allah'a emanet olun...topiğimizin ilk uğurlu bebeği savaşçı Aren den dualarınızı eksik etmeyin canlar...

Ohhh çok şükür ya Rabbim sen ne büyüksün, sonunda sende kucağına aldin yavrunu, Allahım ona da sanada şifa versin, inan hep dualarımdaydın, öyle çok istedim ki çok şükür dualarımız kabul oldu sonunda, içini ferah tut çıkacak küvezden koklaşacaksiniz yavrunla, bizim dualarımız seninle sende bol bol dua et canım benim, anne olarak geçirdiğin ilk kadınlar gününü de kutlarım, küçük mucizeni öp bizim için ve yaşayacağın tüm güzelliklerin tadını çıkar...

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
Aren 33 / 2 doğdu

canım aren inş. bu sıkıntılarında üstesinden gelecek inş. hepimizin ve annesinin dualarıyla görceksin hiç korkma annesi gibi savaşçı oda :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X