Arkadaşlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Ben de kendimi daha iyi hissediyorum. Doktor beni erken izne ayırmak istiyor ama bence gerek olmayacak :) Cuma günü anlayacağız bakalım neler olacak...
Lily'den haber var mı?
Attabebek canımm kasılmaların nasıl? Bu haftalarda normal o kasılmalar sen korkma korkutma sakın kendini, rahim ağzı ölçümü öyle basşt değil alttan muayene olunca anlaşılıyor, korkma bak benim oğlan şu an sırf dikişle duruyo ben de bile kısalma yok, llahım sizi korusun dualarım seninle...
Şimdi sana yazıyordum çok sevindim iyi olmana hep iyi haberler ver...
Ben cuma günü yüksek ateş titreme yine hastanelik oldum yatış yaptık dünde taburcu oldum , kanımdaki yüksek enfeksiyon için sürekli antiiyotik verildi serumdan, kalbimde ritim bozukluğu çıktı onun içinde ayrı hap, sayamayacağım kadar tahliller yapıldı , ciğerlerimde enfeksiyon çıktı, şekerim yüksek, velhasıl döndü dolandı her sey şekere dayandı.. Doğumhanede alttan vajinal kültür aldılar ve kısalma var mı dşye baktılar, bebeğin sıvısına enfeksiyon geçti ise bebeği alacakları neyseki temiz çıktı ama 7 gün sabah akşam kalçadan rozefin antiiyotik verildi, birde ağızdan baska antibiyotik, az evvel kardiyologtan geldik kalbim temiz... Endokroloji bölümünde sonuç inisülün iğnesi günde 4 defa, ve günde 4 kez şrker ölçümü takibi.... Ahhhh daha var baska da yazacak gücüm yok arjadaslar... Öpüyorum hepinizi
Arkadaslar bugun kuzucuklarimi aldim geldim insallah benim canimda can bulurlarda benimde bu hasretim sizim son bulur dualarinizi bekliyorum arkadaslar allah hepimizin yuzunu guldurur insallah
Arkadaslar bugun kuzucuklarimi aldim geldim insallah benim canimda can bulurlarda benimde bu hasretim sizim son bulur dualarinizi bekliyorum arkadaslar allah hepimizin yuzunu guldurur insallah
ben de dün transfer oldum, tek blast embriyo transferi oldu rahim gayet iyiydi 12 mm , bundan sonrası rabbime emanet...
başak senle beraber geri sayımdayız sanırım, Allah yüzümüzü güldürsün, ece de listedeki ismimizin yanına oynayan bebekler kondursun inşallahhhhh
ben de dün transfer oldum, tek blast embriyo transferi oldu rahim gayet iyiydi 12 mm , bundan sonrası rabbime emanet...
başak senle beraber geri sayımdayız sanırım, Allah yüzümüzü güldürsün, ece de listedeki ismimizin yanına oynayan bebekler kondursun inşallahhhhh
kızlar kontrole gittik bebeiş 1000 gr olmuş gelişimi 2 hafta geriden geliyo ama sağlıklı olsun önemli olan o artık napalım bu arada plasenta previa değilim artık plasentam çıkmış yukarı kanaman olmassa normal doğum yapabilirsin dedi doktorum çok sevindim yinede hakkımda hangisi hayırlısıysa o olsun
Dediğin gibi hakkında hayırlısı, en azından normal doğum şansın var, bu da sağlıklı bir duruma işaret ediyor. Bebeğin kilosundan çok daha önemli konular var, onlar da yolunda olduğuna göre, geriye sabırla bekleyip onları dünyaya getirmek kalıyor sanırım :))
Menac, basak sizle birlikte her gün dua ediyorum rabbim kan testi günü emeklerinizi boşa çıkarmasın...
Edirnecim gelinim maasallah, çok şükür previa gecti, inşallah en sorunsuz normal doğum olur, brnimde en basından beri tek duam normal doğumla doğurmak, bu kadar çile sıkıntı çektim normal doğurup hemen emzirmeye gecmek tek hayalin, hastanede kaldığım sürede çok doğum oldu, i kadın 4 saatte dopurup hemen emzirmeye basladı epidural kesinlikle istememiş, ertesi gün taburcu odu bebeğiyle...tabi bebeği süresini doldurmuş, öyle özendim ki ... Rabbim banada nasip eder inşallah ilk doğumum da normaldi ama sonu çok acıydı, inşallah bu doğumum diğerini tamamen beynimden sildirir, bebeğmi kucagıma verirler.... Çok şükür 32 ye geldik, Aren 34 gelişimli gidiyo maasallah... İlaçların ve iğnelerin yan etkileri beni mahvediyor üstelik kaşıntı kabusum geri geldi eğer böyle giderse 35 olunca artık yeter diyebilrim çünkü ilaçlar sanrı halisünasyon gibi tuhaf seyler yapıyo bende.... Herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?