evet canim yasamasaydim ikiz gebeligin bu kadar farkli olacagina inanmazdim.5 ay bitti bulanti bitti.ki tamamen degil yine ara ara ugruyor bu kadari onemsiz tabii.agrilar dersen bi o kadar erken basladi ama ayni seyleri yasiyor olmak durumun normal oldugunu kabul etmemize yardimci oluyor ve eskisi kadar endiselenmiyor insan.ins.sonuna kadarda paylasiriz 36.haftayida goruruz.iyiki varsin canim...
ece yarın adetimin ilk günü ve ben başlıyorum allahın izniyle tedavim bahçeci fulyada olacak tatlım ekle bakalım uğurlu tablomuza :)
canım transferim 4 den sonra oldu duanda bana destek oldu inş,embriyo 8 hücreliymiş iyiymiş öyle dediler bana,sabah kalktım jelimi yaptım biraz gezindim şimdi yatarak yazıyorum,istiyorumki kasıklarım ağrısın sanki bu belirti bebişimin bana tutunduğunu hissettiriyor inş öyledir,çok teşekkür ederim canım desteğin için duanıda bekliyorum
hadi hayırlı olsun canım hepimiz seninle birlikte geri sayıma başladık:) Rabbim senden ayırmasın bebişini. sakın ağrıya vs takılma, bende hiç belirti olmadı hatta neden ağrım yok deyip duruyodum topikte ama ikisi de tutunmuş. huzurla, olumlu düşüncelerle ve dua ile geçir zamanını canım
darısı benim gibi tedaviye başlamayı bekleyen lerin başınaa inş..
başak2569
dilemim
ironik
voodoo2
superisi_21
tubisch_tubisch
menac ve gülserii hamiş olarak görüyorum inş. öyle olurr..
hadi hayırlı olsun canım hepimiz seninle birlikte geri sayıma başladık:) Rabbim senden ayırmasın bebişini. sakın ağrıya vs takılma, bende hiç belirti olmadı hatta neden ağrım yok deyip duruyodum topikte ama ikisi de tutunmuş. huzurla, olumlu düşüncelerle ve dua ile geçir zamanını canım
sağol canım,insan ister istemez belirtilere takılıyor tabi herkesin bünyeside farklı Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.
o dediğin şey otomatik olarak yapılıyomuş zaten aret beye bende sormuştum tutunmayı kolaylaştırdığını söylüyolar .inş. canım herşey güzel olacak
gulsercım evet cnm bnde kullanıyrm clexan 04luk vuruluyorum kac aylıkken dusuk yaptın bende cok korkuyorum yuregım agzımda walla hep korku endıse hiç pozıtıf hamıle degılım sımdıde kalp atısına takmıs durumdayım ınş.duyarım
darısı benim gibi tedaviye başlamayı bekleyen lerin başınaa inş..
başak2569
dilemim
ironik
voodoo2
superisi_21
tubisch_tubisch
menac ve gülserii hamiş olarak görüyorum inş. öyle olurr..
ağzından bal damlamış yine :) çok çok teşekkür ediyorum Allah en kısa zamanda tüm listenin hamilelerle dolmasını nasip eder inşallahhh, senin de olacak benim de olacak nasipte varsa Allah fazla aratmadan bekletmeden verir inşallah...
mimozacığıma da çok teşekkür ediyorum, lily, edirne... hepinize çok çok teşekkür ediyorum, özellikle hamile kaldıktan sonra burayı terketmeyen tüm hamilelerimize rabbim bebişlerinizle uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin kızlar...
lilycim gerçekten çok şanslısınızbenimde en büyük isteğim nisan annesi olmaktı 2 düşüğümdede doğum nasip olsaydı nisana denk geliyordu,kendim ve eşimde nisan doğumluyuz neyse artık inşallah bu tutarda ben nisandan vazgeçtim
Yazarsın allahın izniyle ve dualarla inşallah, ben sonuna kadar topiğimdeki herkesin tez zamanda hamiş haberlerini alacağımıza canı gönülden inanıyorum, aralarımızda belki zaman farkı olucak ama asla başka fark olmayacak, dualarım hepinizle... Doğumdan sonrada sizin haberlerinizi takip edecem ksmetse ve dertlerimizi yine paylaşacağız...
uzunnn ve ağrılı bir üç günün sonunda nihayet adet oldum bugünden itibaren ilaçlara başlıyorum estrofem, coraspirin ve elevit verdi doktorum hadi bakalım hakkımda hayırlısı
uzunnn ve ağrılı bir üç günün sonunda nihayet adet oldum bugünden itibaren ilaçlara başlıyorum estrofem, coraspirin ve elevit verdi doktorum hadi bakalım hakkımda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?