Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

gülsercim canım hayırlı olsun bebegın sana sımsıkı tutunsun ve 9 ay boyuncada hıc bırakmasın senın rahat olman lazım canım belırtı arama daha sımdıdıen ne kadar az stres yaparsan bu bekleme surecınıde o kadar rahat atlatrsın

as cım çok teşekkür ederim canım,Rabbim bebeğime tutunma gücü versin,sanada çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın

cnm tedavin şimdiden hayırlı ugurlu bol ve kaliteli yumoşlu olsun sana sımsıkı tutunsunlar cnm inşallah.dualarımız seninle güzel haberlerini alıcaz allahın izniyle.

gülescim sımsıkı tutunsun yumoşun inşallah sana cnm dualarımızdasın belirti arayıp stres yapma kendine rahat ol yat dinlen cnm.bol bol dua et.

inş sağol canım

as cım çok teşekkür ederim canım,Rabbim bebeğime tutunma gücü versin,sanada çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın

canim hayirli olsun.sıkıca tutunsun ins.5000 subhanallahi vebihamdihi okuyabilirsen iyi olur.dualarimiz sizinle.ayrica benim hic belirtim olmadi agri sanci gibi.herkesinki degisik oluyor.Rabbimiz ol desin olsun ins.amiiin

canim yaa ne desem bilemiyorumki cok duygulaniyorum seni okudugum zaman.bebisinin hareketli olmasi cok iyi bende endiselenmistim gittigimde sordum dr cok iyi dedi.kendi sıkıntılarinin icinde bize ozel dua ettigini bilmek guc veriyor inanki.heleki duaya bu kadar ihtiyacimiz oldugu bi zamanda.simdi bi durum olsa dogmalari gerekse Allah korusun yogun bakim yok bulundugum yerde:(istanbula gidinceye kadar bi terslik olmasin diye dua edip duruyoruz bizde.destekler icin tesekkurler dualarini bekliyoruz canim...

İnancın oldun tüm kalbimle duslarım hep sizinle, rabbim korkusuz sağlıklı bir gebelik göstersin herkese doktora sordum alış artık çok hateketli olması normal dedi:) , rabbimnikisinide sağlıkla kucağına alacağın günü zamanında naip etsin

Menac canım hayırlı olsun sonu güpgüzel olsun bu sefer allahım senin ve eşinin yüzünü güldürsün

Gülser hadi güzel haberlerini bekliyoruz kendini yormadan test gününe kadar stressiz bir bekleyiş ve hamile haberlerini almak için dualarımız seninle

6. Kez tüp bebek denemesi yapacak arkadaslar , rabbim yanınızda olsun, dualarınızı kabul etsin inşallah...

Kızlarrrrrrr uğurlu topiğimin canları tilililililili oğluşu ponpik 1 kilo 500 gram olmuş maaşallah süpanallah doktorum haftasına göre birs önde gidiyor dedi öyle erken doğum korkumuz var biraz ama iyiyiz çok şükür, lilimeredin topiğinizin ilk hamişi bugun 8. Ayına girdi :))))) darısı herkeseeeeeee

Öptüm hepinizi

İnancın oldun tüm kalbimle duslarım hep sizinle, rabbim korkusuz sağlıklı bir gebelik göstersin herkese doktora sordum alış artık çok hateketli olması normal dedi:) , rabbimnikisinide sağlıkla kucağına alacağın günü zamanında naip etsin

amiiiin canim ne guzel dua ediyorsun Rabbim bebislerimizi kucagimiza saglikla aldiktan sonrada paylasimlari devam ettirmemizi nasip etsin.burdan alinan guc baska.evet bebisler kaslarini guclendirmek icin egzersizlere devam ediyorlar:)bazen canini acitiyorlar insanin dimi:)bunu bile sevincle karsilamak bi nimet.bazen zor bulmamizdada bi hayir varmis diye dusunuyorum.yoksa bu kadar sukretmemiz gerektigini dusunemezdik.cok sukur.saglikla dogduklari gunude gorelim ins.hepimiz.opuyorum canim...

Menac canım hayırlı olsun sonu güpgüzel olsun bu sefer allahım senin ve eşinin yüzünü güldürsün

Gülser hadi güzel haberlerini bekliyoruz kendini yormadan test gününe kadar stressiz bir bekleyiş ve hamile haberlerini almak için dualarımız seninle

6. Kez tüp bebek denemesi yapacak arkadaslar , rabbim yanınızda olsun, dualarınızı kabul etsin inşallah...

Kızlarrrrrrr uğurlu topiğimin canları tilililililili oğluşu ponpik 1 kilo 500 gram olmuş maaşallah süpanallah doktorum haftasına göre birs önde gidiyor dedi öyle erken doğum korkumuz var biraz ama iyiyiz çok şükür, lilimeredin topiğinizin ilk hamişi bugun 8. Ayına girdi :))))) darısı herkeseeeeeee

Öptüm hepinizi

masaallah subhanallah canim.tam tosuncuk olmus senin pasa:)eee nede olsa topigimizin abisi:)Rabbim nazardan saklasin.8.ayada girdin riskte kalmadi cok sukur.darisi basimiza:)

canim hayirli olsun.sıkıca tutunsun ins.5000 subhanallahi vebihamdihi okuyabilirsen iyi olur.dualarimiz sizinle.ayrica benim hic belirtim olmadi agri sanci gibi.herkesinki degisik oluyor.Rabbimiz ol desin olsun ins.amiiin

sağol canım inş,emin ol okuyucam şimdi başlıyorum öptüm

Öptüm hepinizi

lily sağol canım,8.ayın hayırlı olsun :nazar::nazar::nazar:

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülser79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]11 şubat test tarihi:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya tüpbebek[/TD]
[TD]tedavisine başlıcak :21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

Öptüm hepinizi

maşallah subhanallah oy oy tosuncuk hadi gözünaydın darısı bize inş. cnaım ya bende 16 martı bir görsem hayırlısıyla evde yatıp dinlencem hep işe gelip gitmk eziyet olmaya başladı bile

maşallah subhanallah oy oy tosuncuk hadi gözünaydın darısı bize inş. cnaım ya bende 16 martı bir görsem hayırlısıyla evde yatıp dinlencem hep işe gelip gitmk eziyet olmaya başladı bile

Gülser, tbsn , edirne çok teşekkürler kızlar darısı sizede ki zaten sizin de bu aylar gelecek işki hemen gelsin inşallah kızlar çok şanslıyız aslında baharda doğacak kısmetse bebişler daha çabuk büyücek yaza da toparlarlar ohhhh sonra gel keyfim gel:))) en çokta oğlumla yüzmeyi hayal ediyorum....16 mart a çok kalmadı eylemcim yatar dinlenirsin sonra bol bol son zamanlar herke bana uyu bol bol diye tavsiye veriyor aman zaten pozitif haber veren yok biz ıykusuzluğa da razıyız her seye de bu kadar çileden sonra dimi kızlar

lilycim gerçekten çok şanslısınız:nazar: benimde en büyük isteğim nisan annesi olmaktı 2 düşüğümdede doğum nasip olsaydı nisana denk geliyordu,kendim ve eşimde nisan doğumluyuz neyse artık inşallah bu tutarda ben nisandan vazgeçtim

arkadaşlar size birşey sorucam sizin embriyolara traşlama yapıldımı?EDİRNEcim özellikle sana soruyorum aynı yerde tedavi gördüğümüz için,benim transferden sonra embriyolog gelip embriyonuzun dış zarını incelttik dedi,inş tutunmasını kolaylaştırır

gülsercim düşüklerın sebebı neydı genetık test yapıldımı rabbım bu bebegine can versın:nazar::nazar:

gülsercim düşüklerın sebebı neydı genetık test yapıldımı rabbım bu bebegine can versın:nazar::nazar:

ascım genetik testte birşey çıkmadı ama kanda azda olsa pıhtılaşma varmış homozigot değilde benim heterezigotmuş,şimdide göbekten iğne verdi dr 0,6mg sende kullanıyosun galiba yanlış hatırlamıyorsam

arkadaşlar size birşey sorucam sizin embriyolara traşlama yapıldımı?EDİRNEcim özellikle sana soruyorum aynı yerde tedavi gördüğümüz için,benim transferden sonra embriyolog gelip embriyonuzun dış zarını incelttik dedi,inş tutunmasını kolaylaştırır

o dediğin şey otomatik olarak yapılıyomuş zaten aret beye bende sormuştum tutunmayı kolaylaştırdığını söylüyolar .inş. canım herşey güzel olacak

gulsercım evet cnm bnde kullanıyrm clexan 04luk vuruluyorum kac aylıkken dusuk yaptın bende cok korkuyorum yuregım agzımda walla hep korku endıse hiç pozıtıf hamıle degılım sımdıde kalp atısına takmıs durumdayım ınş.duyarım

ececim banada bir format çekermisin test tarihim 11 şubat bide ismimi düzeltebilirmisin öpüyorum canım

Hayırlı olsun canımm.inşallah bebeğin sıkı sıkı tutnur sana bu sefer bırakmaz.:49::49:
ve 9 ay sonra sağlıklı bi şekilde kollarında olur...:emir_bebek:
darısı benim gibi bekleyenlere olsun..:34:

ece yarın adetimin ilk günü ve ben başlıyorum allahın izniyle tedavim bahçeci fulyada olacak tatlım ekle bakalım uğurlu tablomuza :)

seninde hayırlı olsun canımm..tedavin..inşallah kaliteli yumoşların olur...
ve güzelce döllenip göbüşüne konar.:49:.
sonrasındaki tüm güzellikleride yaşarsın inş..:nazar::nazar::nazar:

Öptüm hepinizi

Maaşallah canım oğluşunaaa...:nazar::nazar::nazar::nazar:
çok şükür cnm bu zaman a geldin az kaldı artıkk 8. ayada girmişsin..:46::46::46:
zaman nasılda geçiyo bize ama sizee sormak lazım ..:34:
evt topiğimizn ilk hamişiiiinnnn:46::
aminnnnnnn cnmmm...bende acaba böyle yazabilicekmiyimm birgünn..:26::26::26:
bende öptümmmmmm:54::54::54::54::54:

darısı benim gibi tedaviye başlamayı bekleyen lerin başınaa inş..:32:

başak2569
dilemim
ironik
voodoo2
superisi_21
tubisch_tubisch

menac ve gülserii hamiş olarak görüyorum inş. öyle olurr..:49::49::49: