Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülser79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]11 şubat test tarihi:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya tüpbebek[/TD]
[TD]tedavisine başlıcak :21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

uzunnn ve ağrılı bir üç günün sonunda nihayet adet oldum bugünden itibaren ilaçlara başlıyorum estrofem, coraspirin ve elevit verdi doktorum hadi bakalım hakkımda hayırlısı:34:

Hayırlısı canım rabbim tez zamanda yüzünü güldürüp bebeğini sana kavustursun inşallah, ben de bu üç ilaçla başladım

Hayırlısı canım rabbim tez zamanda yüzünü güldürüp bebeğini sana kavustursun inşallah, ben de bu üç ilaçla başladım

lilyciğim benim dün 1 damla pembe akıntım geldi adet oluyorum dedim şu saate kadar gerisi gelmedi belim kasıklarım karnım ölüyorum ağrıdan ama tık yok, ameliyattan sonraki 2 reglim gayet iyiydi adet miktarım hiç olmadığı kadar yoğundu ve 5-6 gün sürmüştü, şimdi de estrofemi bırakalı 7.gün oluyor sadece dün açıkkk pembe bir akıntıdan başka gelen giden yok sinir oldum, dolayısıyla ilaçlarıma da başlamadım tabi:43:

Son düzenleme:

lilyciğim benim dün 1 damla pembe akıntım geldi adet oluyorum dedim şu saate kadar gerisi gelmedi belim kasıklarım karnım ölüyorum ağrıdan ama tık yok, ameliyattan sonraki 2 reglim gayet iyiydi adet miktarım hiç olmadığı kadar yoğundu ve 5-6 gün sürmüştü, şimdi de estrofemi bırakalı 7.gün oluyor sadece dün açıkkk pembe bir akıntıdan başka gelen giden yok sinir oldum, dolayısıyla ilaçlarıma da başlamadım tabi:43:

Tatlım faceten yazıyorum sana detaylı... Öptüm

menac üzülme canım geç olsun güç olmasın,oldun mu?

merhaba kızlar birşey sorucam size bu crinona jel adet ağrısına benzer ağrı yapıyormu,sabah kalktığımda hiç ağrım falan olmuyor ama jeli yaptıktan sonra bi ağrı başlıyor geçici tabi,bide yatakta sağa sola dönerken hiçmi ağrı falan olmaz ya bazen transfer olduğumu unutuyorum sizde nasıl oldu merak ediyorum

slm kızlar nasılsınz hastaneden geldım 6 hafta 5 gunluk olmusum fakat kalp atısını duyumadık=(((((((((( doktor korkulcak bısey yok 8.haftaya kadar zamanı var ama duyulsada duyulurdu dedı..pazartesi tekrar gıdıcem her gıdısımde bı sorun oluyo bı kerede gonul rahatlıgıyla evıme donemıyorum canım cok sıkıldı

merhaba kızlar birşey sorucam size bu crinona jel adet ağrısına benzer ağrı yapıyormu,sabah kalktığımda hiç ağrım falan olmuyor ama jeli yaptıktan sonra bi ağrı başlıyor geçici tabi,bide yatakta sağa sola dönerken hiçmi ağrı falan olmaz ya bazen transfer olduğumu unutuyorum sizde nasıl oldu merak ediyorum

Canım, bende de benzer şekilde adet sancısı gibi ağrı olmuştu... Doktor normal olduğunu söylemişti...

slm kızlar nasılsınz hastaneden geldım 6 hafta 5 gunluk olmusum fakat kalp atısını duyumadık=(((((((((( doktor korkulcak bısey yok 8.haftaya kadar zamanı var ama duyulsada duyulurdu dedı..pazartesi tekrar gıdıcem her gıdısımde bı sorun oluyo bı kerede gonul rahatlıgıyla evıme donemıyorum canım cok sıkıldı

Vajinal ultrasonda 6 haftalıkken, abdonminal ultrasonda 7 haftalıkken duyulabildiği yazıyor; senin karından mı bakıldı? Hiç canını sıkma, bebeğin kalp atışı bazen geç duyuluyor. Internette de o zaman araştırdığımda, 7 haftalıkken duyulabileceği yazıyordu. Hiç üzülme, hayırlısıyla bebeğin orada, büyümek için bekliyor inşallah. Haftaya mı gideceksiniz tekrar?

vajınal baktı canım kese var bebek var dedı kesen buyumus gelısımı ıyı dedı eee neden duyulmadı haftaya duymazsak sorun var dıo pazartesı gene gtcem ama benım hıc umudum kalmadı haftayada duyulmucak anne olamıcam hıcbızamn kabullendım artık nasıbımde yokmus

Son düzenleme:
vajınal baktı canım kese var bebek var dedı kesen buyumus gelısımı ıyı dedı eee neden duyulmadı haftaya duymazsak sorun var dıo pazartesı gene gtcem ama benım hıc umudum kalmadı haftayada duyulmucak anne olamıcam hıcbızamn kabullendım artık nasıbımde yokmus

ayy ascım yapma lütfen üzme kendinide bebeğinide Allahın izniyle haftaya kalp atışını duyacaksın ben bütün kalbimle inanıyorum hatta 2 3 gün sonra başka bi dr git inş bebişin sana anne ben çok iyiyim diyeck,sonuçta bütün hamileler aynı haftalarda duymuyor ki Allaha emanet olun canım

gülsercım doktorda korkulcak bısey yok dedı ama netten okyrm 6 haftalıkken duyan olmus tabı 7.8 haftalarda duyanda var ama ıcıme kurt dustu aglamaktan helak oldum tutamyrm kendımı cuma gunu baska bı doktora gıdıcem ınş.o zmn duyarım..sen ne durumdasın nasıl gıdıyor

Son düzenleme:
gülsercım doktorda korkulcak bısey yok dedı ama netten okyrm 6 haftalıkken duyan olmus tabı 7.8 haftalarda duyanda var ama ıcıme kurt dustu aglamaktan helak oldum tutamyrm kendımı cuma gunu baska bı doktora gıdıcem ınş.o zmn duyarım..sen ne durumdasın nasıl gıdıyor

okuma hayatım herkesin hamileliği farklı oluyo bak edirnenin bebeği içinde gelişme geriliği görüldü ama maşallah turp gibi,ben ne biliyim içimden öyle geçiyo başka bir dr git birkaç gün sonra inş duyacaksın ağlayıpta gebeliğini etkileme dua et inş birşey olmayacak

selam cnm bende hiç belirti olmadı sadece transferin kaçıcı günüydü hatırlamıyorum sol kasığımda oyulma tarzı hafif ağrı olmuştu başkada bişey olmadı

bende aynıyım işte benim için en büyük sürpriz ayın 11 e kadar adet olmamam olacak,inş bebeğim benimledir şu an tek duam bu canım endişe bitmiyor anlayacağın

oh maşallah kalp atışı için telaş yapma canım vajinal daha erken duyuluyor karından baktılarsa duyulmamıştır . herkesin gebeliği farklı ağlayıp bebeiğinin gelişimini olumsuz etkileme kendinide yıpratma allahın izniyle olucak inş. dua et cnm cevşen oku

selam cnm bende hiç belirti olmadı sadece transferin kaçıcı günüydü hatırlamıyorum sol kasığımda oyulma tarzı hafif ağrı olmuştu başkada bişey olmadı

bendede kasık ağrısı oluyor sağlı sollu ama ben ilaçlara yoruyorum açıkçası ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum çünkü

canım dur bakalım hemen üzme kendini..olumlu düşün bak iyi gelişmiş kesen sonuçta..belki geç duyulacaktır.
hiç yakışmıyo sana anne olamıycam laflarıı...:20::20:
hemen pesmi ediyosunnn:34::34::34:

Back
X