Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

hepınıze ıyı hafta sonları kızlar nasılsınız..yaa nolcak benım bu asıırı uyku halım kafam kalkmıyor hıcbıseyde yapmıyrm sureklı yorgunluk hıssı var mıde bulantılarımda basladı 2,3 gundur mınıkım rahat vermıyor annesıne pazartesı ıns.gorurumde ıcım rahatlar

İnşallah Pazartesi görünüp mutluluğunu katlar canım , ilk zamanlar hatta ilk üç ay uyku yapar sen de uyu her fırsatta ileriki aylarda ihtiyaç oluyor çoook uykusuzluk oluo çünkü

Herkese iyi hafta sonları kızlar

Sanırım tbsn bugün ikizlerini görecek ondan haber bekliyoruz
Pazartesi as89 un kese günü

Öpüyorum kızlar

kızlaar pazartesi günü yumurtalarım toplanıyo Allahın izniyle ama transfer meçhul bu akşam çatlatma iğnemi vurucam öpüyorum sizi:16:

hepınıze ıyı hafta sonları kızlar nasılsınız..yaa nolcak benım bu asıırı uyku halım kafam kalkmıyor hıcbıseyde yapmıyrm sureklı yorgunluk hıssı var mıde bulantılarımda basladı 2,3 gundur mınıkım rahat vermıyor annesıne pazartesı ıns.gorurumde ıcım rahatlar

uyku hali çok normal, uyuyabiliyorsan uyu bol bol :)

kızlaar pazartesi günü yumurtalarım toplanıyo Allahın izniyle ama transfer meçhul bu akşam çatlatma iğnemi vurucam öpüyorum sizi:16:

Gülser bu akşam senin için dua edicem, çatır çatır zamanında çatlasın yumurtalar ki bol bol kaliteli yumurtan toplansın ayy varya şimdi bir an yumurta çatlatma iğnesi vurulduğum geceye döndüm duygulandım tam gece yarımda vurulmuştu benim iğne :))) Rabbim sana sığındık, dualarımızı kabul et , bu listedeki bu dünyadaki bu evrendeki hiç bir canlıyı anne olmak isteyen hiç bir kadını bu duygudan mahrum etme, sana sığındık dualarımızı kabul et Yarabbim .....

canım uyuyabildiğin kadar uyu Lilynin de dediği gibi sonraları uykusuzluk başlıyor. gerçi benim ilk başlarda da uyku halim olmadı ama bulantılarım 6.haftada başlamıştı. inşallah seninkil hemencecik geçer benim gibi olmazsın ama bak bu konuda epey tecrübeliyim sormak istediğin bişey olursa burdayım:) ptesi haberini bekliyoruz minikin:)

cok tesekkur ederim arkadaslar.pasalarimizi gorduk cok sukur ikiside iyi.bugun ilk defa renkli ultrasonda gorduk cok mutluyum:))biri yuzunu gostermedi arada cikip tatli birseyler yedim dönsün diye,dr oyle soyledi ama yok kararli cikti gostermedi:)digeri bol bol poz verdi:)biri 635 gr digeri 711 gr.normal dedi dr.bi problemde gormedi cok sukur.bizden boyle teyzeleri.bizi merak ettiginiz icin tesekkurler.hepinize sevgiler...

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

cok tesekkur ederim arkadaslar.pasalarimizi gorduk cok sukur ikiside iyi.bugun ilk defa renkli ultrasonda gorduk cok mutluyum:))biri yuzunu gostermedi arada cikip tatli birseyler yedim dönsün diye,dr oyle soyledi ama yok kararli cikti gostermedi:)digeri bol bol poz verdi:)biri 635 gr digeri 711 gr.normal dedi dr.bi problemde gormedi cok sukur.bizden boyle teyzeleri.bizi merak ettiginiz icin tesekkurler.hepinize sevgiler...

canımm çok sevindim:)) maşallah paşalarımıza:)) bak ne güzel kilo da almışlar hem de baya hızlı bir şekilde:)) İnşallah böyle devam etsin. Çok öpüyorum iyi pazarlar

canımm çok sevindim:)) maşallah paşalarımıza:)) bak ne güzel kilo da almışlar hem de baya hızlı bir şekilde:)) İnşallah böyle devam etsin. Çok öpüyorum iyi pazarlar

:))cok tesekkurler canim.cok sukur guzel kilo almislar.ind boyle devam ederler.bende cok opuyorum iyi pazarlar

Gülser bu akşam senin için dua edicem, çatır çatır zamanında çatlasın yumurtalar ki bol bol kaliteli yumurtan toplansın ayy varya şimdi bir an yumurta çatlatma iğnesi vurulduğum geceye döndüm duygulandım tam gece yarımda vurulmuştu benim iğne :))) Rabbim sana sığındık, dualarımızı kabul et , bu listedeki bu dünyadaki bu evrendeki hiç bir canlıyı anne olmak isteyen hiç bir kadını bu duygudan mahrum etme, sana sığındık dualarımızı kabul et Yarabbim .....

ay canım sende beni duygulandırıyosun çok güzel dua ediyosun dualarının hepsine tüm kalbimle amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş,bende dün gece 11 de vuruldum bakalım kaç yumurtam olacak bende onu merak ediyorum inş olanların hepsi döllenirde en azından dondurulmuşumuz olur,öpüyorum seni canım Allaha emanet olun

:49::49::49:günaydınlar herkese bir pazartasi daha iş günündeyiz öğretmenler tatilde tabi ohhhhhhhhhhhh yatın bakalım siz :52::52::52:

bu hafta güzel haberler bekliyorum herkesten :49:

:49::49::49:günaydınlar herkese bir pazartasi daha iş günündeyiz öğretmenler tatilde tabi ohhhhhhhhhhhh yatın bakalım siz :52::52::52:

bu hafta güzel haberler bekliyorum herkesten :49:

evett biz öğretmenler 15 gün dinlenmedeyiz göbek büyüteceğiz:9: bebiş hazırlığı yapacağız inşallah öpüyorum

merhaba kızlar ben opu dan geldim ve moralim çok bozuk topu topu 3 yumurtam toplandı sayıya takılma diyosunuz ama bu kadar ilaca 3 yumurta tam bir hayal kırıklığı diğer yumurtalarımın içi boşmuş nasıl oluyo ben anlamadım ultrasonda 8 9 yumurta diyodu aret bey kafam allak bullak,inş hepsi döllenirde onlara ümit bağlarız demekki benim yumurta rezervim gerçekten azalmış,Rabbim bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın dualarınızı bekliyorum kızlar

Back
X