arkadaslar hepinizin kandili mubarek olsun.seneye kandilimiz bebislerimizle olsun...
canım seninde kandilin mübarek olsun,hanımlar sizlerinde kandili mübarek olsun,birbirimize bol bol dua edelim inş Allaha emanet olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar hepinizin kandili mubarek olsun.seneye kandilimiz bebislerimizle olsun...
canım neden yazmıyosun yazsana bize .tabiki başaracaksın sende allahın izniyle hiç korkma yanındayız.
bu arada ilgine çok teşekkürler cnaım amniyosentez sonucum iyi çıktı bebeişte bişey yok sadece biraz küçük benim kız büyük ihtimal düşük doğum tartılı doğacak diyo doktorum![]()
hepımızın kandılı mubarek olsun bol bol dua edelım rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın ınş.
lıymerdın canım cızelgenı gordum masallah yarılamısın yavrum sen yolu yaa=) anamm ben o gunlerı gorebılcekmıym cok zor gelıyor 27.haftalar falan rabbım nasıp eder ınş.
gunaydın kızlar gununuz aydın olsun=) saglık ocagınla akraba olcam nerdeyse salı gunu tahlıl yptrmıstım beta dun gttgmde cıkmamıstı sımdı gıdp aldım 12.gun deger 200,98tı 15.gun deger 786,09 cıktımınıkımın degerı guzel katlanmıs pazartesı ınş.gosterır kendını
cok sevindim canim cok merak ediyordum inanki icim rahatladi saolasin paylastigin icin ...masallah senin pasalarinda iyiymis herseyin yolunda olmasina sevindimdarisi cumartesiye tbsna
canim ben simdilik sizin yazdiklarinizdan deneyim kazaniyorum hayirlisiyla bende melegime kavustugumda ozaman iste durduramazsiniz beni her gunu her ani paylasirim sizinle tabi ozaman sizi bulabilirsem ozamanda nazlanirsiniz ayy prensler prensesler bizi cok yoruyor soyle boyle az dinleniyim az uyuyimmheleki senle tbsndan umudumu tamamen kesiyim :))
evet canim dogru soyluyorsun 30.haftada agirlasildigini agirlasinca pek cikilmadigini hareketin zorlastigini soyluyorlar ikiz gebelikler topigindeki arkadaslar.ama yapacak pek birsey yok.dedigin gibi besik bebek arabasi gibi seylere internetten bakip karar verecegiz ins.zibin gibi seyleri dokunarak almak istiyorum ins.sagligim el verirde istedigim gibi alirim.seker yuklemesinden bahsetmedi drum.bu gidisimde soyler belki.ins guzel cikar sonuclarimiz...
gunaydın kızlar gununuz aydın olsun=) saglık ocagınla akraba olcam nerdeyse salı gunu tahlıl yptrmıstım beta dun gttgmde cıkmamıstı sımdı gıdp aldım 12.gun deger 200,98tı 15.gun deger 786,09 cıktımınıkımın degerı guzel katlanmıs pazartesı ınş.gosterır kendını
karar vermek en zoru zaten, karar verdikten sonra alması kolay:) inşallah düşündüğümüzden daha iyi geçiririz son aylarımızı. ctesiye az kaldıı bakalım senin paşalar napıyo:))
tbsn ve başakcım sağolun kızlar dediğiniz gibi minnak olsun sağlıklı olsun napalım bende 2kg doğmuşum zaten ben beslerim zaten onu kuzucuk![]()
bende bugün dr dım yarın tekrar istedi bugün galiba son iğnelerimi vuruldum yumurta toplamaya yaklaşıyorum ama transfer için kesin birşey demedi bakalım kaç yumurta olacak merak ediyorum,kızlar ironikten haberiniz varmı?en son opusu yapılmıştı merak ettim doğrusu