Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

hepımızın kandılı mubarek olsun bol bol dua edelım rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın ınş.
lıymerdın canım cızelgenı gordum masallah yarılamısın yavrum sen yolu yaa=) anamm ben o gunlerı gorebılcekmıym cok zor gelıyor 27.haftalar falan rabbım nasıp eder ınş.

canım neden yazmıyosun yazsana bize .tabiki başaracaksın sende allahın izniyle hiç korkma yanındayız.
bu arada ilgine çok teşekkürler cnaım amniyosentez sonucum iyi çıktı bebeişte bişey yok sadece biraz küçük benim kız büyük ihtimal düşük doğum tartılı doğacak diyo doktorum :nazar::nazar::nazar::nazar:

Canim bende bi degisiklik olmadigi icin sadece okumayla yetiniyorum:34:
cok sukur canim neyse iyi saglikli olsunda dusuk agirlikta olsun onemli degil hem ozaman senin prenses daha cabuk toparlanir kilo alir tombis tombis yanaklari olur :nazar::nazar::nazar:

hepımızın kandılı mubarek olsun bol bol dua edelım rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın ınş.
lıymerdın canım cızelgenı gordum masallah yarılamısın yavrum sen yolu yaa=) anamm ben o gunlerı gorebılcekmıym cok zor gelıyor 27.haftalar falan rabbım nasıp eder ınş.

Sağol canım 2 buçuk ay kaldı :) ben de hala inanamıyorum ...Rabbim sanada gösterecek tabi, hele bir 30 u geçeyim ciğerleri daha yeni gelişiyor o zaman rahatlıcam biraz canım

Merhaba kızlarrr, hepinizin duaları kabul kandili mübarek olsun, birbirimize bol bol dua edelim, Rabbim dualarımızı geri çevirmesin, hamişler bebişlerini sağlıkla kucaklarına alsın, bizler de hayırlısıyla hamiş kalalım, hayırlı kandiller....

gunaydın kızlar gununuz aydın olsun=) saglık ocagınla akraba olcam nerdeyse salı gunu tahlıl yptrmıstım beta dun gttgmde cıkmamıstı sımdı gıdp aldım 12.gun deger 200,98tı 15.gun deger 786,09 cıktı:nazar: mınıkımın degerı guzel katlanmıs pazartesı ınş.gosterır kendını

gunaydın kızlar gununuz aydın olsun=) saglık ocagınla akraba olcam nerdeyse salı gunu tahlıl yptrmıstım beta dun gttgmde cıkmamıstı sımdı gıdp aldım 12.gun deger 200,98tı 15.gun deger 786,09 cıktı:nazar: mınıkımın degerı guzel katlanmıs pazartesı ınş.gosterır kendını

Seninde günün aydın olsun canım, maaşallah değerine, darısı keseye, sonra Allah'ın izniyle sağlıklı bir dokuz ay sonunda kucağına inşallah canım

saolasın caanım hemsıre tekrarlamaya gerek yok demıstı ama ıcım rahat etmedı katlanckmı dıe yaptım..sımdıde seytan durtuyo hastaneye gıdesım var bı gorsem rahatlıcam

cok sevindim canim cok merak ediyordum inanki icim rahatladi saolasin paylastigin icin ...masallah senin pasalarinda iyiymis herseyin yolunda olmasina sevindim :nazar::nazar::nazar:darisi cumartesiye tbsna

canim ben simdilik sizin yazdiklarinizdan deneyim kazaniyorum hayirlisiyla bende melegime kavustugumda ozaman iste durduramazsiniz beni her gunu her ani paylasirim sizinle tabi ozaman sizi bulabilirsem ozamanda nazlanirsiniz ayy prensler prensesler bizi cok yoruyor soyle boyle az dinleniyim az uyuyimm:34:heleki senle tbsndan umudumu tamamen kesiyim :))

paylaş canım benim biz zevkle dinleriz. tbsn ve ben uykuyu tamamen unutacağımız için gecenin 3ü 5i yazarız yine hele o günler gelsin:)

evet canim dogru soyluyorsun 30.haftada agirlasildigini agirlasinca pek cikilmadigini hareketin zorlastigini soyluyorlar ikiz gebelikler topigindeki arkadaslar.ama yapacak pek birsey yok.dedigin gibi besik bebek arabasi gibi seylere internetten bakip karar verecegiz ins.zibin gibi seyleri dokunarak almak istiyorum ins.sagligim el verirde istedigim gibi alirim.seker yuklemesinden bahsetmedi drum.bu gidisimde soyler belki.ins guzel cikar sonuclarimiz...

karar vermek en zoru zaten, karar verdikten sonra alması kolay:) inşallah düşündüğümüzden daha iyi geçiririz son aylarımızı. ctesiye az kaldıı bakalım senin paşalar napıyo:))

değerin güzel katlanmış canım hadi göster kendini hayırlısıyla bebiş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

karar vermek en zoru zaten, karar verdikten sonra alması kolay:) inşallah düşündüğümüzden daha iyi geçiririz son aylarımızı. ctesiye az kaldıı bakalım senin paşalar napıyo:))

oyle canim ins.korktugumuz gibi olmaz cok rahat geciririz son aylarimizi.2gun kaldi bakalim nasillar.bugun hareketleri baya yogunlasti iyimidir kotumudur bilmiyorum.bazen rahatsiz olduklarindanda cok hareket edebilirlermis diye duymustum ne kadar dogru bilmiyorum ama tedirginim.aslinda hareketli olmalari hosuma gidiyorda bu duyum huzursuz ediyor.dra gidince soracagiz ins.

tbsn ve başakcım sağolun kızlar dediğiniz gibi minnak olsun sağlıklı olsun napalım bende 2kg doğmuşum zaten ben beslerim zaten onu kuzucuk :49::49::49::49::49::49::49::49:

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

maşallah canım değerin çok güzel,inş bebişinin sana ilk seslenişinide duyarsın

tbsn ve başakcım sağolun kızlar dediğiniz gibi minnak olsun sağlıklı olsun napalım bende 2kg doğmuşum zaten ben beslerim zaten onu kuzucuk :49::49::49::49::49::49::49::49:

edirnecim sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim kız çocukları zaten erkeğe göre daha minik oluyo en önemlisi sağlıklı olması canım

bende bugün dr dım yarın tekrar istedi bugün galiba son iğnelerimi vuruldum yumurta toplamaya yaklaşıyorum ama transfer için kesin birşey demedi bakalım kaç yumurta olacak merak ediyorum,kızlar ironikten haberiniz varmı?en son opusu yapılmıştı merak ettim doğrusu

bende bugün dr dım yarın tekrar istedi bugün galiba son iğnelerimi vuruldum yumurta toplamaya yaklaşıyorum ama transfer için kesin birşey demedi bakalım kaç yumurta olacak merak ediyorum,kızlar ironikten haberiniz varmı?en son opusu yapılmıştı merak ettim doğrusu

sağol gülsercim .yumurtaların inş. kaliteli olsun önemli olan o canım benim 1 yumurtam vardı üstelik 2.kalite oldu sayıya takılma sakın

hepınıze ıyı hafta sonları kızlar nasılsınız..yaa nolcak benım bu asıırı uyku halım kafam kalkmıyor hıcbıseyde yapmıyrm sureklı yorgunluk hıssı var mıde bulantılarımda basladı 2,3 gundur mınıkım rahat vermıyor annesıne pazartesı ıns.gorurumde ıcım rahatlar

Back
X