- 11 Eylül 2023
- 757
- 87
- 18
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Ay gerçekten mi kız öyle bı ağrıyor ki çok fena ağrıyor yaEmzirdiğiniz için ağrıyor. Benim de ağrıyor ve emziriyorum. Emzirmediğim nadir günler vardır şu 6 yılda avssgsjslsls o zamanlar ağırmıyordu
Evet gerçekten :) emzirirken eğik durmayın. Sırtınız dik olsun, çocuğunuzu yastıkla destekleyin.Ay gerçekten mi kız öyle bı ağrıyor ki çok fena ağrıyor ya
Hepimizin ağrıyor gayet normal bende panik ayağım burada,güzel seyler düşünün,pozitif bakın hayataAy gerçekten mi kız öyle bı ağrıyor ki çok fena ağrıyor ya
Ben tam o noktadan kuu iğne ozon terapisi her şeyi denedim fibromiyalji dediler tam o nokta ağrıyor bende deŞu işaretlediğim yer ağrıyor sürekli içimde sıkıntı bunalma ölecek hissi panik atak herşey üstüme üstüme geliyor ağrılarım geçmiyor resmeb emziriyorum 20 aylık oğlum var . 25 yaşındayım ama hayat enerjim yok Babannem 75 yaşında o bile benden daha enerjik
Eki Görüntüle 3476780
Ben tam o noktadan kuu iğne ozon terapisi her şeyi denedim fibromiyalji dediler tam o nokta ağrıyor bende de
Ay hep eğik duruyorum ben kambur gibi resmen demek o yüzden ağrıyorEvet gerçekten :) emzirirken eğik durmayın. Sırtınız dik olsun, çocuğunuzu yastıkla destekleyin.
Güzel şeyler düşünüp pozitif bakmak kesinlikle anksiyete ve panik atağı olan kişiye çok uzak düşüncelerHepimizin ağrıyor gayet normal bende panik ayağım burada,güzel seyler düşünün,pozitif bakın hayata
hayır ama hayatımdan karbonhidrat tamamen çıktı desem yeri sayılır bu gıdalar ağrıyı tetkler demişti fizik tedavi doktorum faydasını gördüm zayıflamanın yani.. ama fibromiyalji halk dilinde kas romatizması (benim tabirimle de kaslarım kitleniyor ve ağrı atakları bile geçirdim busebepten ) tedavisi tamamen yok diyorlar.İse yaradimi peki canım
Ay duydum onu gerçekten çok zor kimisi kaslara yeterli oksijen görmemesine bağlıyor bu konuyu kimisi psikolojik ağrılar olduğunu söylüyor ama inanın o ağrıyi çok şiddetli hissediyoruzhayır ama hayatımdan karbonhidrat tamamen çıktı desem yeri sayılır bu gıdalar ağrıyı tetkler demişti fizik tedavi doktorum faydasını gördüm zayıflamanın yani.. ama fibromiyalji halk dilinde kas romatizması (benim tabirimle de kaslarım kitleniyor ve ağrı atakları bile geçirdim busebepten ) tedavisi tamamen yok diyorlar.
inanmama gerek yok kız yaşıyorum dedim ya ağrı atakları geldiğinde gece 3 de olsa uykumdan kaldırııyor afedersin istifra ederek zor bela taksiyle hastaneye yetiştiriyorlar ve narkotikli serum yiyerek orada baygın düşüyorum ağlamaktanAy duydum onu gerçekten çok zor kimisi kaslara yeterli oksijen görmemesine bağlıyor bu konuyu kimisi psikolojik ağrılar olduğunu söylüyor ama inanın o ağrıyi çok şiddetli hissediyoruz
inanmama gerek yok kız yaşıyorum dedim ya ağrı atakları geldiğinde gece 3 de olsa uykumdan kaldırııyor afedersin istifra ederek zor bela taksiyle hastaneye yetiştiriyorlar ve narkotikli serum yiyerek orada baygın düşüyorum ağlamaktan
Bende tedavi görüyorum şuan, öyle yapmaya çalışırım 4 çocukla bide , Allah şifalar versin hepimizeGüzel şeyler düşünüp pozitif bakmak kesinlikle anksiyete ve panik atağı olan kişiye çok uzak düşünceler
Amin canım gerçekten çok zor ben ne yaparsam yapayım su iç sıkıntısı daralmam geçmiyor göğsüm daraliyorBende tedavi görüyorum şuan, öyle yapmaya çalışırım 4 çocukla bide , Allah şifalar versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?