Canım geçmiş olsun inşalah sağlığına kavuşursun genelde bu tip rahatszılılkarın başı sebebp stres malesef..İnşalah iyi olursun canım benim...
Seni o kadar iyi anlıyorumki.Bende ağrıyan dişlerim geçsin diye dişçiye gidiyorum.Kanal tedavisi yapılıyor örneğin,sinirler alındığında ağrının bitmesi lazım ama aylarca ağrı çekiyorum.Bu konuda doktorumdan net bir cevap alamıyorum,bende çıldırıcam.Yarın büyük ihtimal yine gidicem dişçiye,o koltuğa oturmaktan korkmuyorum sonrasında yine ağrı çekersem ondan korkuyorum.((((((((((
Arkadaşım psikolojik oldugunu düşünüyorum..
Ve bu kitabı ameliyattan önce okumanı şiddetle tavsiye ediyorum..
ANNE NEDEN BEN - Murat Kefeli'nin "Önce kulaklarım gitti.
"Gitmesi için bir neden yok. Sen duymak istemiyorsun," dediler.
Sonra aldatıldım. Bu sefer bacaklarım gitti.
"Aldatıldığını kabullenirsen düzelir," dediler.
Kabullendim. Bacaklarımı geri almayı başardım ama kulaklarım orada kaldı.
Tekrar aşık oldum. Sonra terkedildim. Bu sefer ellerim gitti.
Reddettim. "Aşk yüzünden olamaz," dedim.
"İçindeki adam seni kandırıyor. Deli hastanesine yatmalısın," dediler. İçimdeki adamın varlığına inandırıldım.
Ağrıdan yerlerde sürünürken, içimdeki adamı yenmek için ilaç almayı reddettim.
Sonra "Pardon. Biz yanılmışız. İçinde başka bir adam yokmuş, sen gerçekten hastaymışsın," dediler.
Ve en sonunda gözlerim güneşe veda ederken, "Yapılacak bir şey yok. Kabullenmelisin. Kör ve sağır bir şekilde de yaşayabilirsin," dediler.
Reddetmek istedim.
Başaramadım..."
Canım Allah şifa versin çok üzüldüm bende omuz+boyun+kol ağrıları çekiyorum uzun zamandır,kolumda güç kaybı var.Netten araştırdığım kadarıyla ilerde Allah muhafaza felç e kadar gidebilirmiş.Bugünüme şükürler olsun diyorum,Şifasız hastalık,dermansız dert vermesin Allah'ım.
İmtihan dünyası,sabır ve şükür lazım.Güçlü ol,daha çok gençsin geçer hiç merak etme,yeter ki umudunu kaybetme canım.
Annemin dizleri ağrıyodu,4 yıl önce babam düştü ve kalçası kırıldı bu olayın üzerine annemin dizleri felaket ağırmaya başladı,gece uyuyamıyor,gündüz inliyordu (psikolojik mi yoksa üzüntü başka bir rahatsızlığı tetikledi mi bilemiyoruz.doktorlarda bilmiyor işin acı tarafı ) her neyse bir tanıdığın tavsiyesiyle sabah-akşam 1 su bardağı sıcak suya,yarım çay kaşığı toz zencefil ve isteğe göre bal karıştırıp içti,birkaç hafta sonra günde 1 bardağa düşürdü.birkaç ay sonra ağrıları geçti maaşallah, çok şükür Rab'bim şifasını verdi.Dene istersen,şifa içinde sebep lazım.Rab'bim inşaallah sana da sebep kılıp şifanı verir....
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten bunları okuyunca çok üzüldümUmarım hakkında herşeyin hayırlısı olur. ama bunun psikoloJik olması büyük bir ihtimal olabilir. Genelde büyük ameliyat geçiren insanlarda bu tarz Problemler yaşanabiliyor...Sen kendini umutsuz bırakma Hastalığın üzerine gidip senden kurtulucam dersen emin ol onsan kurtulabilirsin. istersen bir de sana önerdiğim doktora başvur.. [/QUOTE
Anlattığım gibi ilaçla tedavi istemiyorum. Psikolojik mi, adını da koyamıyorum
bulundugun ortamı değiştirirsen belli bir dönem uzun bir tatilde oalbilir belki şikayetlerin ve ağrıların azalır strees çok önemli bir etken
Bilmiyorum kiPsikolojim berbat. Neyin bana iyi geleceğini kestiremiyorum. Sağlıklı düşünme yetimi kaybettim.
canım çok gecmiş olsun.seni anlıyorum,neren ağrısa canın orda oluyor.allah şifa versin.
acaba şifalı otlar sarmayı denedinmi.ne bilim ısırgan felan yani ne iyi gelirse vardır mutlaka bi caresi aktarlara bi sor istersen .google den araştır birde öyle dene.rabbim derdini verdiyse caresinide vermiştir mutlak.
Teşekkür ederim. Isırgan sarmadım, sadece dalattırmıştım. Yanmıştı, kaşınmıştı ama yine faydası olmamıştı. İnşallah bir gün şifa bulucam.
Ben de Romatoid Artrit hastasıyım.Bir dönem eklemlerimi kulanmakta güçlük çektim.Aksaya aksaya yürüyordum,ellerimi istediğim gibi kullanamıyordum,çömelemiyordum.Bir sabah uyandığımda bunların hepsinin %80 azaldığını gördüm.Artık ellerim,ayaklarımı ve dizlerim çok çok daha iyi.Mucize gibiydi o gün koşabildim.Bir yıllık sıkıntının ardınca mucize gibi iyileştim.