Ağrılar:( Ağrılar:( Ağrılar:(

ben yanlış anladıysam kusura bakma .sitede daha ayım bile dolmadı yeniyim.özel mesaj nasıl birşey bilmiyorum.burdan yapılabilir bişeymi.hemen hanım efendi falan demişsin.yanlış anlaşılma olabilir.ben günlerdir hiç tanımadığımbirine yardım edicem diye her gün bakıyorum.bunun hiç kıymeti yokmu hemde 8 aylık hamileyim.ve sen yaşlardayım.ben ce gardını almana gerek yok

Ta bi ki var önemi. Hem de çok. Bu sebepten Allah sizden razı olsun. Ama şu da var ki, "prensip.............." deyip noktaları uzattığınız bu kelime kalbimi çok kırdı. Benim birilerini rahatsız edecek vaktim yok.
İlginize teşekkür ederim, hayırlısıyla doğum yapın inşallah.

ta bi ki var önemi. Hem de çok. Bu sebepten allah sizden razı olsun. Ama şu da var ki, "prensip.............." deyip noktaları uzattığınız bu kelime kalbimi çok kırdı. Benim birilerini rahatsız edecek vaktim yok.
Ilginize teşekkür ederim, hayırlısıyla doğum yapın inşallah.

iyikide sormuşum.ben o kelimeyi tamamiyle anladiğinizin tam tersi anlamda yazmiştim.sizi yakin bulduğumiçin o noktalarda uzun yazmak istemediiğim için yaptim. Sende ben kadar haklisin.nokta bakiş açina göre iyide anlama gelir kötüdesakin kendinizi üzmeyin.bu dünyada birini üzmek isteyabilecek en son kişi olabilirim.kendimüzülmeyi.üzmeye tercih ederim.sanirimikimizinde kalbi kirilmiş.bizde fazla hassas mişiz.ben şimdi geri sayip unutuyorum.sende öyle yap.

asinaz allah acıl şifalar versın hayırlısıyla tez zamanda ınşaallah. aranızda bır yanlış anlaşılma olmuş sanırım florra ılk kez boyle bır yere uye oluyor sanırım o sebepten aılesı ıle ve daha sonraları sorun olmamak adına boyle bırşey yazmıştır.. hadı bakım yarın kandil kırılmayın bırbırınıze:)

Sonunda ameliyat oldum. Ameliyat sonrası çok zor geçti, inşallah bunlar "son zor anlarım" olur. Hepinize teşekkür ediyorum ayrı ayrı.

Rabbim acil şifalar versin canım. Ameliyatın başarılı geçmiştir umarım. İyileşeceksin canım... Buna inandır kendini. Moralini de yüksek tut... Dualarım seninle... yerimseniben

iyikide sormuşum.ben o kelimeyi tamamiyle anladiğinizin tam tersi anlamda yazmiştim.sizi yakin bulduğumiçin o noktalarda uzun yazmak istemediiğim için yaptim. Sende ben kadar haklisin.nokta bakiş açina göre iyide anlama gelir kötüdesakin kendinizi üzmeyin.bu dünyada birini üzmek isteyabilecek en son kişi olabilirim.kendimüzülmeyi.üzmeye tercih ederim.sanirimikimizinde kalbi kirilmiş.bizde fazla hassas mişiz.ben şimdi geri sayip unutuyorum.sende öyle yap.

florra, kullandığınız ilacın ismi nedir?

Canım öncelikle geçmiş olsun diyorum, ağrıların sebeplerinin bulunamadığı durumlarda, algoloji uzmanlarına başvurman gerekli, onlar çeşitli aletlere bağlıyorlar, beyin sinyallerine falan bakıyorlar, vede çoğunlukla buluyorlar sebebini, zaten algoloji ( ağrı uzmanı) demektir...
Muhakkak bulurlar canım netten bir araştır istersen tekrar geçmiş olsun güzelim...

Canım öncelikle geçmiş olsun diyorum, ağrıların sebeplerinin bulunamadığı durumlarda, algoloji uzmanlarına başvurman gerekli, onlar çeşitli aletlere bağlıyorlar, beyin sinyallerine falan bakıyorlar, vede çoğunlukla buluyorlar sebebini, zaten algoloji ( ağrı uzmanı) demektir...
Muhakkak bulurlar canım netten bir araştır istersen tekrar geçmiş olsun güzelim...

Teşekkür ederim, sizin tavsiye edebileceğiniz biri var mı?
Aklımın bir köşesinde bulunsun.

Teşekkür ederim, sizin tavsiye edebileceğiniz biri var mı?
Aklımın bir köşesinde bulunsun.

Canım benim tanıdığım bir algoloji uzmanı yok, ama yakın bir arkadaşım anestiyoloji ve reanimasyon uzmanı, zaten algoloji anestezi yan branştır. Mutlaka onun tanıdığı birisi vardır, bi ara anlatıyordu bi arkadaşın muaynehanesi var diye, o arkadaşıma sorayım canım kendisi üniversitede çalışıyor muhakkak bi kaç arkadaşı vardır. Anlattıklarına çok üzüldüm, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam canım..

Canım benim tanıdığım bir algoloji uzmanı yok, ama yakın bir arkadaşım anestiyoloji ve reanimasyon uzmanı, zaten algoloji anestezi yan branştır. Mutlaka onun tanıdığı birisi vardır, bi ara anlatıyordu bi arkadaşın muaynehanesi var diye, o arkadaşıma sorayım canım kendisi üniversitede çalışıyor muhakkak bi kaç arkadaşı vardır. Anlattıklarına çok üzüldüm, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam canım..

Ben bir araştırma hastanesinin ağrı ve reanimasyon bölümüne muayene olmuştum. Psikiyatre yönlendirmişlerdi. Gel gelelim şimdi ameliyatlıyım:) Ne olduğu belli değil yani bu hastalığın.
Bana isimi verirseniz çok menun olurum, en azından araştırır, gitmem gerekirse,- ki inşallah gerekmesin - giderim.
Çok teşekkür ediyorum.

Canım o arkadaşım tatilde şuanda görüşüp durumunu anlatıp bilgi vericem ben sana inş. ameliyattan sonra gerekmez canım..

Canım o arkadaşım tatilde şuanda görüşüp durumunu anlatıp bilgi vericem ben sana inş. ameliyattan sonra gerekmez canım..

Ben ameliyat olalı 10 gün oldu. ama ağrım tamamen geçti diyemem. Şimdi kendimi avutuyorum:KK43:
Diyorum ki; inşallah iyileşme ağrılarıdır.
Dualarınızı eksik etmeyin, tüm şifa bekleyenler için.

çok geçmiş olsun arkadaşım ağrıyla yaşamak gerçekten çoook zor umarım derdinin dermanı bulunur. sen hiç umudunu kaybetme.tekrar geçmiş olsun sevgiler

arkadaşlar sol tarafımda karın boşluğunda rahatsız edici bölgesel bir ağrı var tam 5 aydır.3 kere ulturasona bir kere tam batın tomografiye girdim.filmler tahliller hiç bi şey bulamadılar.mide olabilir diye ilaç tedavisi verdiler ama 5 gün iyiysem 1 ay ağrı.böyle bir ağrı yaşayanınız varmı?en son geçen hafta gittiğim doktor psikolojik dedi ama ben husursuz bir ağrı çekiyorum.aklıma en kötü hastalıklar geliyor.çıldırıcam...

arkadaşlar sol tarafımda karın boşluğunda rahatsız edici bölgesel bir ağrı var tam 5 aydır.3 kere ulturasona bir kere tam batın tomografiye girdim.filmler tahliller hiç bi şey bulamadılar.mide olabilir diye ilaç tedavisi verdiler ama 5 gün iyiysem 1 ay ağrı.böyle bir ağrı yaşayanınız varmı?en son geçen hafta gittiğim doktor psikolojik dedi ama ben husursuz bir ağrı çekiyorum.aklıma en kötü hastalıklar geliyor.çıldırıcam...

Bence başka doktorlara da görünün..İhmale gelmez..

X