Ağrılar:( Ağrılar:( Ağrılar:(

güzelim ben de çok üzüldüm senin adına.
bana da dün ankilozan spondilit teşhisi kondu,eklem iltihaplanması yani,ben de çok üzgünüm.
benim ağrılarım kalçamda ama benimki gibi başka romatizmal hastalıkların dizlerde ağrı ve şişme yapanları da oluyormuş canım.doktorlar bu açıdan da değerlendirdiler mi?bir romatologa gittin mi?
yoksa sadece psikolojik mi diyorlar?
mutlaka bir çaresi vardır canım,moralini yüksek tutmaya çalış.

Gittim romotolojiye. Benimki sinirlerle alakalıymış, tabi eğer tamamı psikolojik değilse bu hastalığın.
Size de acil şifalar inşallah. Sülük tedavisini denediniz mi?

Geçmişolsun canım çok üzüldüm. Ben de Romatoid Artrit hastasıyım benim de ağrısız uyanmadığım bir sabahım yok. Bütün eklemlerim ağrıyor. Şu an bile ağrısız yerim yok inan. Ben de 19 yaşımdan beri çekiyorum bu hastalığı. Bazen senin gibi ümitsizliğe düşüyorum. Rabbim her şey için bir zaman tayin etmiştir. Sen de inşaallah en kısa zamanda iyileşirsin. Moralini yüksek tut. Yaşama sevincini kaybetme... Allahtan ümidini kesme canım. Allah yardımcın olsun... Şafi ismiyle sana ve bütün hastalara şifalar versin inşaallah...

İçim yandı sanki. Çok iyi anlıyorm sizi:KK43:
Sülük tedavisini denediniz mi peki?

aynı sorunları yaşadım.ameliyat dendi.ikinci bir görüş olur diye başka bir dr agittim daha 20 yaşındaydım.gittigim dr.35 ine gelmeden ameliyat etmek istemem dedi.bir saçı jiletle kazıyınca nasıl çıkar.ben ameliyatını yaptığım bölgede sinirleri kesip temizlemeliyim o kadar gençsinki .sinirler bir yerden üçer beşer çoğalıp çıkıcak bunlarda dinmeyen ağrılara sebep olacak.sana ilaç vericem önce 2 ay günde4 sonra 2 kullan ve bitkisel o dayanılmaz ağrılarımdan eser yok. benimmucizem oldu.her anışımda ona dua ediyorum

aynı sorunları yaşadım.ameliyat dendi.ikinci bir görüş olur diye başka bir dr agittim daha 20 yaşındaydım.gittigim dr.35 ine gelmeden ameliyat etmek istemem dedi.bir saçı jiletle kazıyınca nasıl çıkar.ben ameliyatını yaptığım bölgede sinirleri kesip temizlemeliyim o kadar gençsinki .sinirler bir yerden üçer beşer çoğalıp çıkıcak bunlarda dinmeyen ağrılara sebep olacak.sana ilaç vericem önce 2 ay günde4 sonra 2 kullan ve bitkisel o dayanılmaz ağrılarımdan eser yok. benimmucizem oldu.her anışımda ona dua ediyorum

Bence doktorunuzun ismini verseniz arkadaşımıza daha faydalı olur...

Ayy şimdi çok heyecanladım. Biraz daha ayrıntılı bahseder misiniz önceki rahatsızlığınızdan? Ya da özel mesaj yoluyla ulaşın bana:KK43:(
Çok umutlandım.

ÖNCE SOL DİZİMDE AĞRİLARIMOLDU.KITIR KITIR AÇIP KAPARKEN SESLER VARDI.MERDİVEN İNİP ÇIKMA ŞİŞLİK AĞRILAR AĞRI KESİCİLER DURDURMUYORDU.TABİİKİ ARA ARA OLUYORDU EMARI ÇEKTİM.DİZİMDE BEKIR KİSTİ VARMIŞ.AMELİYAT DENDİ OLMADIM.SONU AMELİYAT GİDECEGİ YERE KADAR GİTSİN DEDİM.BU ARADA DİĞER DİZİMDEDE BAŞLADI ODA EMAR ....SONUÇ KIKIRDAKTA ERŞME OLMUŞ KEMİKLER SÜRTÜYORMUŞ.VE BEN EN SON BU DR A GİTTİM VE ŞU AN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKK AMA ÇOOOOOOOOOOKKK İYİYİM.YALNIZ 20 GÜNDEN EVVELİNE RANDEVU ALAMIYORSUN ARTI YURT DIŞINDA SEMİNERLERDE OLUYOR.BEN 2 PROFESÖRDEN SONRA ONDA KARAR KILDIM.PROFESÖR OLMAKLA İŞ BİTMİYOR.ARADAKİ FARK GÜN GİBİ ORTADA .....ONA GİT O SANA DURUMUN NE İSE NET SÖYLER SONRADA KARAR YİNE SENİN.İYİ HABERLERİNİ BURDAN ALIRIZİ:teytey:NŞALLAH.

ÖNCE SOL DİZİMDE AĞRİLARIMOLDU.KITIR KITIR AÇIP KAPARKEN SESLER VARDI.MERDİVEN İNİP ÇIKMA ŞİŞLİK AĞRILAR AĞRI KESİCİLER DURDURMUYORDU.TABİİKİ ARA ARA OLUYORDU EMARI ÇEKTİM.DİZİMDE BEKIR KİSTİ VARMIŞ.AMELİYAT DENDİ OLMADIM.SONU AMELİYAT GİDECEGİ YERE KADAR GİTSİN DEDİM.BU ARADA DİĞER DİZİMDEDE BAŞLADI ODA EMAR ....SONUÇ KIKIRDAKTA ERŞME OLMUŞ KEMİKLER SÜRTÜYORMUŞ.VE BEN EN SON BU DR A GİTTİM VE ŞU AN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKK AMA ÇOOOOOOOOOOKKK İYİYİM.YALNIZ 20 GÜNDEN EVVELİNE RANDEVU ALAMIYORSUN ARTI YURT DIŞINDA SEMİNERLERDE OLUYOR.BEN 2 PROFESÖRDEN SONRA ONDA KARAR KILDIM.PROFESÖR OLMAKLA İŞ BİTMİYOR.ARADAKİ FARK GÜN GİBİ ORTADA .....ONA GİT O SANA DURUMUN NE İSE NET SÖYLER SONRADA KARAR YİNE SENİN.İYİ HABERLERİNİ BURDAN ALIRIZİ:teytey:NŞALLAH.

Peki Nerde, hangi hastanede bu doktor? Ortopedinin yanında mikrocerrahi uzmanı mı?

Son düzenleme:
canım geçmiş olsn inşllh yuce rabbım hastalıgnın dermanını verır snde uzulme canım allah buyük allahın ıznıyle gecr haslatlgın umarım dua et canım allah emanet ol sevgıler...

Peki Nerde, hangi hastanede bu doktor? Ortopedinin yanında mikrocerrahi uzmanı mı?
medicanada canım .elbetteki mikrocerrahide bir numara.bana 35 imden sonra ameliyat yapacağını söyleyince korkmuştum iz kalacakmı diye milimal kesiler yapıyoruz demişti prof.dr. osman çalpur

ismini daha önceki mesajımda yanlış yazmışım yukarda düzeltmem var.bende demin fark ettim.acil şifalar diliyorum

Size özel mesajla ulaşabilir miyim, sormak istediklerim var.

üzgünüm canım eşimde bende ailemiz dışında hiç bir arkadaşımızla çetleşerek veya görüntülü sohbet etmiyoruz.prensip...............fakat bir okadar da yardımcı olmakisterim.ara sıra göz atıyorum buraya elimden geldiğince yardımederim.

ççoook ama çook geçmiş olsun allah devalarından sanada versin inşallah. benım annemde dizlerinden hep şikayet eder.. son zamanlarda güneşe karşı dizlerini ısıtıyo daha iyiyim dio sende dene kardeşim belki faydasını görürsün... geçmişler olsun...

üzgünüm canım eşimde bende ailemiz dışında hiç bir arkadaşımızla çetleşerek veya görüntülü sohbet etmiyoruz.prensip...............fakat bir okadar da yardımcı olmakisterim.ara sıra göz atıyorum buraya elimden geldiğince yardımederim.

Hanımefendi ben chat'ten bahsetmedim!
Şimdiye kadar ki yardımlarınız için teşekkürler. Bundan sonrasını kendim halledeceğim inşallah.

Size özel mesajla ulaşabilir miyim, sormak istediklerim var.

ben yanlış anladıysam kusura bakma .sitede daha ayım bile dolmadı yeniyim.özel mesaj nasıl birşey bilmiyorum.burdan yapılabilir bişeymi.hemen hanım efendi falan demişsin.yanlış anlaşılma olabilir.ben günlerdir hiç tanımadığımbirine yardım edicem diye her gün bakıyorum.bunun hiç kıymeti yokmu hemde 8 aylık hamileyim.ve sen yaşlardayım.ben ce gardını almana gerek yok

X