agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Ben de bu ay kullandım adet olamadım kanda da negatif kullanıp kullanmamajta kararsızım pko var sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım en az 3 ay kullanmanı tavsiye ederim.. belki yeni dölleniyordur die kanda da çıkmamıştır olamaz mı?? bana bu hapı tavsiye eden kişi demişti bu ay tutmasa bi ay daha devam et, en az 3 ay kullan dedi

Emin misiniz ben ilk defa böyle olddm glukopage da içiyorum yan etki yapmasın kanda negatif malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eakgull merhaba. seni burda görmek ne güzel. iki ay soğan kürü uyguladım. bu ay hasta filan oldum uygulayamadım ve erken adet oldum. hayıta başlayacağım inş. adetin ilk günü mü başlanıyormuş?

eakgull merhaba. seni burda görmek ne güzel. iki ay soğan kürü uyguladım. bu ay hasta filan oldum uygulayamadım ve erken adet oldum. hayıta başlayacağım inş. adetin ilk günü mü başlanıyormuş?

canım merhaba :)) Daha birbirimizi bu forumlarda çok görücez gibi :))) Nasılsın görüşmeyeli... ben hgs çektirdim geçen ay bu ayda hayıta başladım. Umuda devam bakalım :))) reglin ilk günü başladım evet 25. gün falanda bırakacağım. Eğer bebek varsa zarar vermesin diye..
her duyduğumuzu uyguluyoruz. yalız hayıt ile hamile kalan kaç kişi var bilemedim

ben de bu forumda okuyup aldım bu hayıt hapını. bi kaç güne yumurtlama günüm inşallah faydası olur..
bilen paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim..

:)) sağ ol canım iyiyim galiba :/ bu aralar mevsim geçişinden diyorlar, depresif hallerdeyim. hayrola bakalım. sen nasılsın?
evet öyle görünüyor. İnşaAllah bebeiş muhabbetleri yaparken karşılaşırız önümüzdeki aylarda. :)
hsg çektirdin demek, valla geçmiş olsun, tebrik ederim, ben hala korkuyorum
bana da doğal tedavi konusunda uzman bir kadın hayıt ekstratını önerdi. kendisi de kızıyla birlikte kullanıyormuş. offf kafam çok karışık. bir de bir aktar önerdi, onun hamile kalmak isteyenlere bir bitkisel karışım çaı varmış. önerdiği insanlar (4, 6 yıldır bekleyenlerden bahsetti) hamile kalmış.
araştırıp soruşturdukça kafası karışıyor insanın. şu aralar ne yapmam gerektiği konusunda kafam karıştı. Allah yardımcımız olsun.

canım hgs den korkma, anestezi ile yaptır. Ben öyle yaptırdım ve ruhum bile duymadı :)))) ben bu ay sadece hayıtı içeceğim başka bir şey kullanmayacağım. Yoruldum sıkıldım artık, mola veriyorum :) Sende mola ver, çok yorduk kendimizi boşver birazda depresyon falan kalmaz :)

derler ki unutmalı, zamana bırakmalı, nasıl olsa sarılır yaralar bir gün.... diyorsun :)
haklısın, sanırım boş vermek en iyisi. hapı alıp kullanayım. Allah Kerim... hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah.

amin canım benimmm :))) Olmuyorsa zorlama belkide hakkımızda hayırlısı değildir bebiş diyorum :)

amin canım benimmm :))) Olmuyorsa zorlama belkide hakkımızda hayırlısı değildir bebiş diyorum :)

belki... :) işte insan o noktada da tıkanıyor bazen. mücadele etmek mi yoksa her şeyi bırakıp teslim olmak mı, hangisi doğru bilemiyoruz. Rabbimiz merhamet eylesin. yanlış yollardan korusun bizi.
gidip hapımı alayım. :)
haberleşelim canım. görüşürüz.

tedbir senden takdir Allahtan :) iç canım hapını.. Yeni regl olduğuna göre beraber bekleyeceğiz bu ayı. Bat 30 nisan :)

tedbir senden takdir Allahtan :) iç canım hapını.. Yeni regl olduğuna göre beraber bekleyeceğiz bu ayı. Bat 30 nisan :)

inşaAllah canım. ay ben bat ı bile bilmiyorum. adetim erken geldi ya. önce lekelenme vardı. yani ayın 6sı gibi bekliyordum. yaklaşık adete 10 gün kala lekelenmem başladı. dün biraz arttı. bunu adetten saymalı mıyım bilmiyorum bile. bir garip haller yani :) olsun ben yine de başlayayım. şifa Allahtan. bekleyelim beraber :)

önce kan ver gebemisin değil misin netleşsin canım, sonra hapı içersin

önce kan ver gebemisin değil misin netleşsin canım, sonra hapı içersin

canım hiç sanmıyorum gebe olduğumu. çünkü bu ay çok az birliktelik oldu. yani iki adetimin arası çok kısa sürdü. yumurtladığımı bile sanmıyorum. :)
fakat yine de her ihtimale karşı az önce eve gelmiştim, test yaptım tabii ki negatif çıktı ve bismillah diyip hapa başladım. hadi rast gele :) hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah.

Mmerhaba canim ya bende hamileyim bende kullanmistim sail canm konu actigin icin ilk ay oldu tutu tam 18 ay bekledim ve sonuc pozitif

Mmerhaba canim ya bende hamileyim bende kullanmistim sail canm konu actigin icin ilk ay oldu tutu tam 18 ay bekledim ve sonuc pozitif

celikel merhaba yazını görünce heyecanlandım çünkü ben de 18 aydır bekliyorum. gebeliğin hayırlı olsun canımm çok tebrik ederimm :)
sende problem neydi? ben pkoluyum. 2 ay soğan kürü yaptım bu gün de agnucastona başladım. şifa olur inşaAllah.

Canm bende bi sorun yoktu doktorlar biseyin yok diyolardi bende mahalle ebesine gitim rahmimin egri oldugunu soledi duzellti ve 2 ci ay sonuc aldim bide buay esim caksir koku suyu icti bende bu hapi kullandim ilk kullanmada ise yaradi sen ins.gebe kalirsin canim

anladım canım. zamanını bekliyor işte. Rabbimiz en doğrusunu bilendir. vakti gelince müjdeliyor. inşaAllah bizlere de vesile olur. tekrar hayırlı olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…