agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Mmerhaba canim ya bende hamileyim bende kullanmistim sail canm konu actigin icin ilk ay oldu tutu tam 18 ay bekledim ve sonuc pozitif

Tebrik ederim arkadasim böyle yazıları gorunce cok mutlu oluyorum. Cunku bu sayfada benim tavsiyem uzerine bircok arkadss ilaca basladi, senin bu yazinda teselli gibi geldi inan.. Hayıt gerçekten mucize. Benimde 10 ay olmadi bebek. Hapi kullanir kullanmaz gebe kaldim şükürler olsun. 10. Haftadayim suan

canım merhaba :)) Daha birbirimizi bu forumlarda çok görücez gibi :))) Nasılsın görüşmeyeli... ben hgs çektirdim geçen ay bu ayda hayıta başladım. Umuda devam bakalım :))) reglin ilk günü başladım evet 25. gün falanda bırakacağım. Eğer bebek varsa zarar vermesin diye..
her duyduğumuzu uyguluyoruz. yalız hayıt ile hamile kalan kaç kişi var bilemedim

canim konu sahibi olarak başta ben olmak uzere sayfamda ve cevremde yaklasik 7-8 kişi gebe kalmış. Diğerleride henüz kullanim aşamasında :) ilk ay tutmasada 2. Ay tutanda var.. rabbim sebep etsin sizlere de inşallah

ben de bu forumda okuyup aldım bu hayıt hapını. bi kaç güne yumurtlama günüm inşallah faydası olur..
bilen paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim..

Aramiza hoşgeldin arkadasim.. insallah sende hayit ile mucizene kavusursun.. sonuclarini yazarsin bize :)

Emin misiniz ben ilk defa böyle olddm glukopage da içiyorum yan etki yapmasın kanda negatif malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insallah tutunuyordur bebis yaa. Yoksa nie.adet olmayasin o ilac adeti düzenliyo başlı başına icini ferah tut. Diger kullandigin ilacı bilmiyorum hic :KK43:

canım hiç sanmıyorum gebe olduğumu. çünkü bu ay çok az birliktelik oldu. yani iki adetimin arası çok kısa sürdü. yumurtladığımı bile sanmıyorum. :)
fakat yine de her ihtimale karşı az önce eve gelmiştim, test yaptım tabii ki negatif çıktı ve bismillah diyip hapa başladım. hadi rast gele :) hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah.

:)))
haydi hayırlısı bitanem...

canim konu sahibi olarak başta ben olmak uzere sayfamda ve cevremde yaklasik 7-8 kişi gebe kalmış. Diğerleride henüz kullanim aşamasında :) ilk ay tutmasada 2. Ay tutanda var.. rabbim sebep etsin sizlere de inşallah

canım teşekkür ederim. Ben de senin forumun ile aldım. İnşallah faydasını görürüz burda paylaşırız 3 gündür içiyorum 25. gün falanda bırakayım diyorum. Gebelik oluşursa zarar vermesin die. Çünkü prospektüste gebelik için net bişi dememiş kullanımına ilişkin

canım teşekkür ederim. Ben de senin forumun ile aldım. İnşallah faydasını görürüz burda paylaşırız 3 gündür içiyorum 25. gün falanda bırakayım diyorum. Gebelik oluşursa zarar vermesin die. Çünkü prospektüste gebelik için net bişi dememiş kullanımına ilişkin

Evet bende 25 gün kadar kullandim adetime 1 gün vardi. Kalktım test yaptim pozitif görünce ilaci biraktim hemen. Daha kutuda 5 tane falan vardi :)

Evet bende 25 gün kadar kullandim adetime 1 gün vardi. Kalktım test yaptim pozitif görünce ilaci biraktim hemen. Daha kutuda 5 tane falan vardi :)

canım senin herhangi bir sorunun var mıydı veya eşinin? yani neye göre denedin bu ilacı. Bir de o ay çocuk için ne kadar çalıştınız?

Canm bende bi sorun yoktu doktorlar biseyin yok diyolardi bende mahalle ebesine gitim rahmimin egri oldugunu soledi duzellti ve 2 ci ay sonuc aldim bide buay esim caksir koku suyu icti bende bu hapi kullandim ilk kullanmada ise yaradi sen ins.gebe kalirsin canim

hayırlı olsun ne güzel yahuu bu haberleri almak harikaa :) Canım sen hangi şehirdesin? Ben de bir ebeye görünmek istiyorum ama Ankarada bulamadım :KK43: doktorların bilmediği bi ton şeyi biliyorlar. Rahmin eğri olduğunu nasıl anladı acaba, nasıl düzeltti?

:)))
haydi hayırlısı bitanem...

sağ olasın canım hepimiz hakkında hayırlısı bakalım. bu ayı birlikte götüreceğiz inşaAllah.
bu arada yusra, yani konu sahibi arkadaş çok genç evlenmiş, 18 yaşında anne olmuş. sonra ikinci çocuğu isteyince 10 ay kadar beklemiş, prolaktin hormonu yüksekmiş. gerisini biliyyorsun zaten :) ben forumu ezberledim neredeyse :KK70: darısı başımıza inşaAllah. :KK66:

sağ olasın canım hepimiz hakkında hayırlısı bakalım. bu ayı birlikte götüreceğiz inşaAllah.
bu arada yusra, yani konu sahibi arkadaş çok genç evlenmiş, 18 yaşında anne olmuş. sonra ikinci çocuğu isteyince 10 ay kadar beklemiş, prolaktin hormonu yüksekmiş. gerisini biliyyorsun zaten :) ben forumu ezberledim neredeyse :KK70: darısı başımıza inşaAllah. :KK66:

prolaktin hormonu hangisi oluyor canım benim sonuçlarımdan bi kontrol edeyim başlık olarak. Nötrofil % diye bi değer eksik gözüküo bende ama onlarda nedir bilmiyorum.
Amin cnm

prolaktin hormonu hangisi oluyor canım benim sonuçlarımdan bi kontrol edeyim başlık olarak. Nötrofil % diye bi değer eksik gözüküo bende ama onlarda nedir bilmiyorum.
Amin cnm

canım prolaktin bildiğimiz süt hormonu. aynen o adla geçiyor olması lazım. yani "prolaktin" diye. yüksek olsa doktorun önlem almak için söylerdi muhtemelen. çünkü o yüksek olduğu zaman yumurtlamada sıkıntı oluyor. dolayısıyla gebeliğe engel oluyor. hani emziren kadınlar için de korunma yöntemiymiş gibi "süt korur" ifadesi vardır ya, işte ondan :)

canım prolaktin bildiğimiz süt hormonu. aynen o adla geçiyor olması lazım. yani "prolaktin" diye. yüksek olsa doktorun önlem almak için söylerdi muhtemelen. çünkü o yüksek olduğu zaman yumurtlamada sıkıntı oluyor. dolayısıyla gebeliğe engel oluyor. hani emziren kadınlar için de korunma yöntemiymiş gibi "süt korur" ifadesi vardır ya, işte ondan :)

öyle bi test yapmamışlar bana canım.. sen naptın içmeye başladın mı hayıtı? ben içiyorum ama vicdanen rahat değilim. Herşeyi denemek ne kadar mantıklı yaa :KK43: Reglim bitti bugun yarın çalışmalara başlarım ben..

Tek sorunum prolaktin yukselisiydi. Gogsumden süt geliyodu, onun önüne gecmeden hamile kalamazsin dedi. Sütün seni koruyo ve süt geldigi icin vucut kendini hamile veya lohusa saniyormus. Hayit cok sukur derman oldu bana.

canım benim proklatin yüksek değil se bu hapı içmemin bir anlamı yok o zmm?

öyle bi test yapmamışlar bana canım.. sen naptın içmeye başladın mı hayıtı? ben içiyorum ama vicdanen rahat değilim. Herşeyi denemek ne kadar mantıklı yaa :KK43: Reglim bitti bugun yarın çalışmalara başlarım ben..

canım prospektüsünü okumuşsan, adet öncesi sendromlar yani gerginlik halsizlik ağrı gibi şikayetlerde, adet düzensizliklerinde, adet ağrılarında ve göğüs hassasiyetinde verilen bir ilaç. yani sadece prolaktin yüksekliğinde kullanılmıyor. benim de prolaktinim normal çünkü. başta tereddüt ettim ama hayıtın hormonları dengeleme özelliğinden dolayı kullanmaya karar verdim. evet bu gün 3. günüm. günde bir tane içiyorum. seninki sebepsiz infertilite miydi? bende pko var. için rahat değilse biraz daha araştırabilirsin tabii.
Vesdenizcim sadık takipciymissin masallahin var :) gebelik formunda bi iki topik daha açılmış agnuscaston isimli, girip okudum ordada o ilaçla gebe kalanlar var :)

sorma canım ya evet hayıtla ilgili ne varsa okudum. :) epey de olumlu sonuç alan var hamd olsun. darısı başımıza inşaAllah. sen de dua et bizlere canım ya. :KK66:

slm kızlar bu ay insallah bende baslayacagım pko var bende

aleykum selam aşk pastası :) hayırlı olsun. ben de pkoluyum ve bu gün 3 . günüm hapa başlayalı. 3,5 yıllık evliyim, 1,5 yıldır da bebek bekliyorum :) önce soğan kürü yaptım 2 adet dönemi. şimdi de hayıt hapına başladım. hakkımızda hayırlısı bakalım. sen ne zamandır bekliyorsun, kaç yıllık evlisin?

X