agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Allah senden de razi olsun kardesim. Bende ilk kullanmaya basladigimda ilk sayfada okumussundur. Birçok seyden yakinip bircok yolu deneyip en son bu hapi duydum.hatta yazmıştım bu hapi kullanan ve olumlu sonuc alan varmi die. Allahima çok şükür kendi soruma kendim cevap verebildim ve hamile kaldim. Birkac arkadasda okuduysan Eger bu hapla hamile kalmislar :) allahim sana da şifa versin insallah. Kullan hic korkma tamamen bitkiselll

Canim o prolaktin denen bela varya. Hah iste o engel oluyo bebeğe.. benimde 30 civarindaydi, doktor demisti vucudun kendini hamile zannediyo ve bu yuzden gebelik kabul etmiyo. Çünkü prolaktin hamileyken yukselen bi hormonmus. E bizim de hormon bozukluğu yüzünden vucut kendini gebe saniyormus. Dostinexde kullandım dokt. Vermişti geçici süreliğine düşürdü prolaktini sonra yine tavann. Hayitla tanıştım ve adetim duzene girdi. Sivilcelerim yok oldu. Şişkinligim indi. Sinir sitres asabiyet kalmadi. Prolaktin düştü kendiliginden ve vucuduma progesteron yüklenmiş oldu hayit sayesinde. Siddetle tavsiye ediyorum. Sayfami bastan sona okursan eger hayitla 4 yil sonra bebek sahibi olan, ayri birkac arkadasda ilk kullanimlarinda ve 1 arkadasda 2. Kullaniminda kalmis gebe. Rabbim sana da sifa versn insallah

Yüsra cevabın iin tşkrler en son 26ya düştü prlktn ama gene yüksek bu ayda olmadı..hayıta basladım inşallah hamile kalırım sana da dua ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aldım başladım bile yeni döngü yeni umutlar hayırlı olsun bakalım

Tebrik ederimm canimm. Konu sahibi olarak bende konuyu actigim ay yani ilk kullanmada hamile kamisim. Allahima şükürler olsun. Hayit gercekten mucizee

yusra merhaba. uzun araştırmalardan sonra ben kararımı verdim nihayet. soğan kürümde bu 3. ve son ayım. o bitsin hemen hayıt hapına başlayacağım inşaAllah
aldım başladım bile yeni döngü yeni umutlar hayırlı olsun bakalım

gul merhaba. yazını gördüm de sormak istedim canım yabu hap reçetesiz alınıp kullanılabiliyor değil mi? ben de alacağım da inşaAllah fayda görürüz.

Vesdenizcim insallah faydasini gorursun. Evet eczanelerde 9,5 tl reçetesiz alıyorsun. Yalniz eczaciya hayit hapi varmi deme anlamazlar. Agnuscaston varmi dersn. Çünkü hapin içeriği hayittan yapılmış :)

ınsallah bızlerde senın gıbı buraya mutlulugumuzu yazarız canım :))

evet cnm reçetesiz aldım 9 lira inşallah faydasını görürüz hayırlısı olsun

evet cnm reçetesiz aldım 9 lira inşallah faydasını görürüz hayırlısı olsun

Vesdenizcim insallah faydasini gorursun. Evet eczanelerde 9,5 tl reçetesiz alıyorsun. Yalniz eczaciya hayit hapi varmi deme anlamazlar. Agnuscaston varmi dersn. Çünkü hapin içeriği hayittan yapılmış :)

sağ olun arkadaşlar ya. ben bitkisel tedaviye çok inanıyorum. cidden saraçoğlunun dediği gibi Rabbimiz hiçbir şeyi boşa yaratmadı. bizlere de bu bitkileri şifa vesilesi kılsın da yavrularımıza kavuşalım inşaAllah. ben 15 gün sonra başlayacağım inşaAllah. gultaha haberleşelim olur mu? yusra zaten kıdemlimiz

yalnız ben size bir şey sormak istiyorum. polikistik overli olduğum için ben 2 aydır soğan kürü uyguluyordum. 3. ve son kürüme başladım bu gün de. yalnız ben en son adet olmadan önce test yapmıştım ama içimde bir garip his var. benim göğüslerim hiç sızlamazdı. bu ay adet bitti hala sızlıyor. karnımda kasıklarımda hala bir hareketlilik var ve aşırı halsizlik. bir de çok afedersiniz ilişkiden sonra az bi lekelenme oldu. sizde de olur mu böyle leke tarzı bir şey? :18:

yalnız ben size bir şey sormak istiyorum. polikistik overli olduğum için ben 2 aydır soğan kürü uyguluyordum. 3. ve son kürüme başladım bu gün de. yalnız ben en son adet olmadan önce test yapmıştım ama içimde bir garip his var. benim göğüslerim hiç sızlamazdı. bu ay adet bitti hala sızlıyor. karnımda kasıklarımda hala bir hareketlilik var ve aşırı halsizlik. bir de çok afedersiniz ilişkiden sonra az bi lekelenme oldu. sizde de olur mu böyle leke tarzı bir şey? :18:[/QUOTE]

Tatlim bu dedilerine çok yabanciyim hic böyle birşey yaşamadım doğrusu..pko için incir tavsiye ediyorum kuru veya yaş incir hiç farketmez. Yumurtalarin büyüyecek bu sayede göreceksin :)

canim bana bu hap yan etki yapti galiba.
korkarak zadece 2 tane adetim basladiginda ictim.
2 taneden sonra korkarak burakdim. Duzenli adet ve her 11'sinde yumurtuluyordum.
mahlesef korktuğumuzda basimiza geldi.

normalde 11de yumurtuluyordum dedim,bu sever 22 gun sonra oldum.
ben yumurtalamadigimi dusundum, ama doktorum bakti ve 22 gun sonra 18 mm dedi.
ondan bir gun sonra evde yaptigim testlede positif cikti.
aradan 1 hafta gecti ve hala adet olmadim

gec yumurtaladigim icin, gecde adet olacakmisim. yani bu pazar adet olacagim,
normalde cok hasas gebelik testlerinde 4 gun oncesinde test yapa biliyorsun.
ben yaptim ve negatif cikti,

yani bu hap bana yaramadi, benim gibide duzenli adet, ve yumurtasi olanlar bence kulanmasin.
sanirim zadece bu hap duzensiz adeti olanlar icin

Tatlim bu dedilerine çok yabanciyim hic böyle birşey yaşamadım doğrusu..pko için incir tavsiye ediyorum kuru veya yaş incir hiç farketmez. Yumurtalarin büyüyecek bu sayede göreceksin :)

inşaAllah. fakat şimdi hayıt mı incir mi? gerçi inciri öyle tüketeceğiz, kür gibi değil yani değil mi? hayıtı da hap olarak. birbirini olumsuz etkilemezler inşaAllah?:44:

yusra arkadaşım merhaba bende haşimoto hastalığı pco ve erkeklik hormonu yüksekliği var bende bu hapı kullansam mı?bu arada bebiş çalışmalarımızın 2.ayımızdayız bu ayda adet görürsem bu hapı almayı düşündüm adetlerim 28 günde bi gelir sıkıntı yok onda

kızlar merhaba,
dün regl oldum... bugun bu hapı aldım akşam kullanacağım. İnşallah faydasını görürürz. Benim bir sağlık problemim yok, değerlerim normal ama olmuo işte bebecik..İnşallah yan etkisi olmaz ve Nisan sonunda artık hayırlısı ile bebiş haberi gelir :)

Incir sonucta meyve canim ne gibi bi zarari olsun ki :) ikisine de devammm

Selam cnm sana birsey sormak istiyorum... ben iki aydir duzenli olarak agnucaston kullaniyorum.. adet olmam gerekirken bes gun gecikti.. adet gunumde test yapmistim negativ cikmisti .. gecikmeden iki gun sonra yaptm tekraer negativ ve simdi bes gun oldu ve halaga birsey yok sence umitlenmelimiyim .. kafam cok karisti ya

Ben de bu ay kullandım adet olamadım kanda da negatif kullanıp kullanmamajta kararsızım pko var sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım pco için iyi gelir de diğerleri için bilmiyorum.. aslında mantıken progesteron yanı kadınlık hormonu vucuda yüklediği için zararı olmaz faydası olur die düşünüyorum.. allah acil şifa versin

canım kanda baktırsan bi keşke, inşallah yeni dölleniyordur die çıkmamıştır.. haberdar et bizi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…