agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Canim Merhaba,

Ben çok faydalı olduğunu düşünerekden bugün aldım ilkez, ama nasıl kalacagimi bilmediğim için şimdilik zadece araştıriyordum. Böylece konunu gördüm.
Sen kulandiysan sanırım günde bir kere ac karinla alıyorsun değilmi?
Yumurtalık ve adet dönemlerinde kulanilmamaliymiş bu doğrumu?

Bilen biride varsa bizimle paylaşa bilirmi?
Benim hapin arkasında anliya Bilecegim bir dilde açıklaması yok, bu yüzden anlamiyorum ve az dikatli kulanmak istiyorum:))

Merhaba canim,
anladigim kadarıyla doktorun önerisi ile değilde kendi kendine başlamışsin benim gibi :) sorunumuz aynu demek. Hormon yüksekliği dolayisiyla adet azalmasi ve gebe kalamama.. bn bu hapı duydugumda inanmadim basta. Bi arkadasimn tanıdığı 7 yıldır çocuğu olmuyormus. Bu hapi kullanir kullanmaz gebe kalmis allahin izniyle. Darisi bizlere olsun da... bende hadi ordan canim diyerek sevgili google amcaya "agnuscaston kullanarak gebe kalan" die bi sorguladim. Ve okudugumda şok oldum. Gerçekten rabbimin kadinlar için yarattığı bi şifa budur dedim.. kadinlarda kadınlık hormonu salgiliyomus, yumurta kalitesini arttirip hormonlari olmasi gereken kıvama getiriyormus. Hergun ac veya tok farketmez 1 kez alıyorum.adetliyken kullanılıyor sakın birakma. Ve ilacın biter bitmez bana yazarsan sevinirim :)

Hayıt ayrica adet öncesi agresiflik ve göğüs ağrısı gibi şeyleri de azaltiyormus. Sancılı adet geçirenler onu kullandiktan sonra sancisiz adet olduklarini yazmislar. Kullanirken gebe kalanlar da yazmislar... ve daha bircok sey, en basiti benm yüzümde sivilce yokken, hormon dengesizliginden sivilce cikmaya basladi inan bu hapi kullanalı 14 gun oldu sivilcelerim kurudu. Herkrs sende bi güzellik var deyip duruyo

Canim peki sen adet ve yumurtalik haftandadami kullanıyorsun?
Benim daha önce yataklara düşecek kadar adet sancim olurdu, ama evlendigimden beri, özelikle ayaklarimi hep sicak tutugumdan beri ağrı kesici bile kulanmama gerek kalmadi. Benim bu hapi aslında kulanma sebebim galiba zadece gebelik olmasi.
Aslinda bende bir sorun yok ama, çok faydalı olduğuna inandigim için aldim ama, hala içmeye başlamadım.

Ben hala bu hapi nezaman icip, ne zaman ara vermem gerektiği hakinda bilgi bulamadim
Şimdi düzenli olan adetime yada yumurtalik oluşmama yan etki yapar diye korkuyom valla

Canim bu hapı 3 ay kullanacaksin. Tedavisi en az 3 ay.. adet günlerin de dahil olmak üzere hergun kullan. Hatta bugün başla bile, asla adet veya yumurtlamaya kötü etki yapmıyor. Ne kadardir evlisin, ve ne zamandan beri çocuk olmadi ? Belko birbirimize destek oluruz burda :)

Hapı öneren birileri mi oldu sana :) yada kullanıp olumlu sonuç alan birini mi görüp başladın

Hapı öneren birileri mi oldu sana :) yada kullanıp olumlu sonuç alan birini mi görüp başladın

Canim ben kendim araştırarak buldum:)
Umarım dediğin gibidir:)
ben hormonlarımda bir sıkıntı ola bileceğini düşündüm ama hormon testim gayet iyi çıktı.
fakat doktorum'mu şaşkın, benmi anlamadım. Normalde hormon testini adete 3 gün kala yaparlarmış.
benim doktor 1 hafta öncede yaptırsan bir şey olmaz dedi, ben sorunca ..
oysa ben testi nerdeyse 2 hafta önceden yaptırdım ve kafam cok karıştı..

Gebeligide 7,8 aydır düşünüyorum ama sorun daha cok eşimin spermlerinden kaynaklanıyormuş..
Yurt dışında oldugum için buranın calışma sistemi Türkiye'nin ki ile cok ama cok farklı.
asla elimizde rapor olmadan kontrol olamıyoruz.

sen biraz kendinde bahset ?:)

Hmm anlıyorum.. eşinin sperm sayısını çoğaltmak icinde şu klomen denen hap varya hani. Ondan kullandir, araştır bak o da iyi geliyo bayaa.. bn kullandiriyorum şahsen bu ay başladım :)
Gelelim bana 16 yasinda evlendim. 17de anne oldum. 4 yasinda bi kizim var ellerinden öper. Kizimdan sonra spiral taktirdim 3 yil korudu beni. Gecen yil nisan ayinda cikarttirdim fakat tutmadi. Oysaki kizimda cumamda hamileydim.. Hayırlisi, prolaktin denen şeyle tanıştım. Onun yüzünden hormon tedavisi görüyorum ne yazikki. Aslında yöntem de yapuyorum erkek bebek icin. Belki ondan kisa sürede tutmadi

Ohh maşallah! Allah sağlıkla kızını büyütmeyi nasip etsin!
Baya erken evlenmişsin canim ya:) şimdi kaç yaşındaydin?
Bazilari bir şeyi çok istedinmi olmaz diyorlar, acaba çok istediğimiz içinmi olmuyo?

Rahatsızlığın sanırım çözülmeyecek bir şey değil dimi? Zaten tedavide oluyormusun..
Bu dediğin klomen erkekler için özel bir hapmi ve nerden ala bilirim?
Erkek bebeyin yöntemi nedirki, mera ettim şimdi

Şimdi ise 21 oldum :) klomen eczanelerde satiliyo ucuz birsey pahalı filan değil, erkek bebek yöntemi de yumurta catlamadan önceki günlerde kesinlikle korunuyorsun. Adetin 16,17 ve 18. Günleri yani catladiktan sonraki günler korunmasiz iliski 3 gün. Çünkü erkek hucresi "y" hızlı fakat cabuk yorulan ömrü kısa, kız hücresi "x" yavas dayanikli ve uzun ömürlüdur. E malum yumurta catladigi zaman hizli olan y spermi yumurtaya yorulmadan kolayca ulasacak onu dolleyecek ve erkek olacak. Tabii herseh allahtan biz kullar bahaneye bakiyoruz :) yumurta catlamadan once yani adetten sonraki 1 haftada yumurta sapasağlam, y hucresi saglam yumurtayi delip iceriye girene kadar yorulup pes edecektir. Yavas gelen ve saglam x yani kız hucresi daha dayanikli oldugundan rahatlıkla dolleyecektir.. boyle yani tatlim. Bizim buralarda yaşlı teyzeler hep öyle derler. Doktorumdan da yöntem istedim aynisini dedi bana

slm canm benimde aynen az adetim oluyordu ama hic fark etmedim yani oyle dikkat cekecek kadar deildi neyse tesadüfen prolaktin yüksekligini ögrendim ve ben emarda cektirdim sorun hipofizdeki adenomdan geliyormus zaten ..ama neden sen dostinex kullanmiyorsun prolaktin icin?
bu dedigin hapa gelincede bende cok okudum naturalmis hayittan yapiliyomus ve birinin bunu kullaninca hemen hamile kaldiginida okudum ama ben önce dostinexe baslicam

Bu dediklerini daha önce okumuştum ama senin anlatma şeklin daha mantıklı geldi bana!
Bu arada hayırlı olsun canim! Hamileymişsin, ne güzel! Tebrik ediyorum!
Yaşında henüz çok küçükmuş ama en iyisi genç iken yapcaksin, yaş geçtikçe zor oluyo.

Bu aradasen ne kadar süredir bu hayiti kulaniyordun?
Eyer madem hamile isen artik kulanma! Bsna eczaneden hamile kaliraan sakin içme dediler.

Canimmm dün test yaptım hamileyim. Hayıta devam et lütfen, hic beklemiyordum ama kaldim..sonundaaa

ay canim ya ne güzel valla süper oldu bak konun kapanmadan hamile kaldin:) banada yazarmisin kacti prolaktin degerin? hapi kac gün kullandin? nezamandan basladin yani adet baslayincami ve günde nekadar kullandin¿ ben yurtdisindayim bu hap varmi burda bilmiyorum arastirmam lazim cok soru sordum ama... ayy cok heycanlandim :)

Malesef prolaktinim 30,5 degerindeydi. Doktor hemen dostinex verdi 2 ay kullandım tahlil yaptirdim sagolsun degerim 1'e düştü ve doktorum bırak artik kullanma kalırsın dedi kalamadim, çünkü prolaktin bir daha yükseldi, dostinex gecici olarak düşürdü degerleri birakinca birdaha yukseltti. Birkac arkadas da ayni durumdan şikayetçi ne yazikki. Dedim ne olursa olsun daha dostinex kullanmam. Bi arkadasin tanıdığı 7 yildr çocuğu olmuyomus, agnuscaston kullanir kullanmaz gebe kalmış. Beni arayip tavsiye etti mutlaka kullan dedi. Bende artik deneme tahtasi olmustum. Klomen mi kullanmadim, catlatma ignesi mi yaptirmadim, ovulasyon mu, dostinex mi.... hicbiri işe yaramadi. Dedim hadi bi kerede bunu kullanayim ne olacak sanki yine olmayacak. Kafama gore eczaneden aldim. Aldigim gün basladim. Adetli adetsiz farketmiyo, aldığın gun basla gunde 1 tane sadece. Küçücük hap rahatsiz etmiyo hic. Adetliyken de iciliyo.. bn adetliyken baslamistim o gune denk gelmisti almam çünkü. O şekilde inancla kullandim. Ve asla bu ay kafama takmadim. Umursamadim, belimin altina yastik koymadim. Iliskiden sonra yarim saat falan yatmadim. Hemen kalkıp yikadim ettim. Bu ay ustelik daha ilk kullanmamda kutu bile bitmeden hamile kaldim. Yalniz hamile olduğunu ogrenir ogrenmez bırakıyorsn

Canimmm dün test yaptım hamileyim. Hayıta devam et lütfen, hic beklemiyordum ama kaldim..sonundaaa

hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizlere inş. yazdıklarını görünce bende alıp başlasam mı diye düşünmüyor değilim .fakat hamile kalınca sonraki zamanlarda bir zararı yoktur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…