Canim peki sen adet ve yumurtalik haftandadami kullanıyorsun?Hayıt ayrica adet öncesi agresiflik ve göğüs ağrısı gibi şeyleri de azaltiyormus. Sancılı adet geçirenler onu kullandiktan sonra sancisiz adet olduklarini yazmislar. Kullanirken gebe kalanlar da yazmislar... ve daha bircok sey, en basiti benm yüzümde sivilce yokken, hormon dengesizliginden sivilce cikmaya basladiinan bu hapi kullanalı 14 gun oldu sivilcelerim kurudu. Herkrs sende bi güzellik var deyip duruyo
Hapı öneren birileri mi oldu sana :) yada kullanıp olumlu sonuç alan birini mi görüp başladın
Hmm anlıyorum.. eşinin sperm sayısını çoğaltmak icinde şu klomen denen hap varya hani. Ondan kullandir, araştır bak o da iyi geliyo bayaa.. bn kullandiriyorum şahsen bu ay başladım :)
Gelelim bana 16 yasinda evlendim. 17de anne oldum. 4 yasinda bi kizim var ellerinden öper. Kizimdan sonra spiral taktirdim 3 yil korudu beni. Gecen yil nisan ayinda cikarttirdim fakat tutmadi. Oysaki kizimda cumamda hamileydim.. Hayırlisi, prolaktin denen şeyle tanıştım. Onun yüzünden hormon tedavisi görüyorum ne yazikki. Aslında yöntem de yapuyorum erkek bebek icin. Belki ondan kisa sürede tutmadi
Şimdi ise 21 oldum :) klomen eczanelerde satiliyo ucuz birsey pahalı filan değil, erkek bebek yöntemi de yumurta catlamadan önceki günlerde kesinlikle korunuyorsun. Adetin 16,17 ve 18. Günleri yani catladiktan sonraki günler korunmasiz iliski 3 gün. Çünkü erkek hucresi "y" hızlı fakat cabuk yorulan ömrü kısa, kız hücresi "x" yavas dayanikli ve uzun ömürlüdur. E malum yumurta catladigi zaman hizli olan y spermi yumurtaya yorulmadan kolayca ulasacak onu dolleyecek ve erkek olacak. Tabii herseh allahtan biz kullar bahaneye bakiyoruz :) yumurta catlamadan once yani adetten sonraki 1 haftada yumurta sapasağlam, y hucresi saglam yumurtayi delip iceriye girene kadar yorulup pes edecektir. Yavas gelen ve saglam x yani kız hucresi daha dayanikli oldugundan rahatlıkla dolleyecektir.. boyle yani tatlim. Bizim buralarda yaşlı teyzeler hep öyle derler. Doktorumdan da yöntem istedim aynisini dedi bana
Canimmm dün test yaptım hamileyim. Hayıta devam et lütfen, hic beklemiyordum ama kaldim..sonundaaa
Canimmm dün test yaptım hamileyim. Hayıta devam et lütfen, hic beklemiyordum ama kaldim..sonundaaa
Yok sanmıyorum canım. Bitkisel bi ilac sonucta. Ama gebe olduğunu ogrenir ogrenmez bırakıyorsun öyle bi gercek var.